2010. május 7., péntek

Az előnye és hátránya Online Dating


Jon Tingley

Én szívesen vissza ezen a héten egy oszlop az online társkereső és egyéb eszközök. Ez egy hideg lett kint annyi lehet, hogy gondolt lemondani az alatti fagyasztási hőmérsékletek és zsúfolt, bár támogatja a laptop és a webkamera. Több mint téli szünet, ÉN kifüggesztett egy felmérést az olvasók, hogy az online dating, mert szerettem volna, hogy pontos értelme az olvasók tapasztalata az eszközzel. El tudja érni a felmérés ellátogat http://bit.ly/ftingley

Kiderül, hogy 60 százaléka azoknak, akik vettek a felmérés még soha nem csináltam egy online profilt, vagy személyes hirdetést. Hogy megdöbbentett. Aztán ásott egy kicsit mélyebbre, és láttam, hogy ha szünet le a szexuális irányultság, 85 százaléka a homoszexuális válaszadók az általuk létrehozott egy online profilt, míg csak 28 százaléka heteroszexuális ember számolt ezzel.

Vizsgálataim messze a tudományos és az én eredmények nem meggyőzőek, de ez ugrik nehéz figyelmen kívül hagyni. Ezek az eredmények, hogy úgy tűnik, mint a romantikus online oldalak elsősorban a fiatal homoszexuálisok (75 százaléka a válaszadók szerint a 24 éves korában).

Meleg vagy nem, az online dating van valami, ami egyre gyakoribb az elmúlt néhány évben. Milyen folytatása során használt olyan megbélyegzés ma már olyan eszköz, amely által folyamatosan hirdetett tévében, és a go-to ehhez elvált foci mamák és twinky homoszexuális fiúk számára egyaránt. Ha még nem gondoltam próbál egy online társkereső szolgáltatás, tudnod kell, mit kapsz bele magad.

Ismerkedés szolgáltatások nem olcsó

Teljes hozzáférést biztosít a szolgáltatásokhoz, a legtöbb vállalat díj több mint 30 $ havonta. Igaz, több cég kínál ingyen vagy korlátozott változata szolgáltatásaikat, de halvány képest, hogy mit kapunk, ha köhög fel a tésztát. Az egyetlen telek amit úgy tűnik, hogy igen jelentős funkcionalitás és a közönség számára ingyen van, és PlentyofFish.com Manhunt.com, és a motivációk a Manhunt felhasználó is megkérdőjelezhető. Még így, nem akarja tölteni korlátozott pénzeszközök keres egy virtuális partner?

A legtöbb ember nem sikeres

Sokan nagyon sikeresek az online keresések. Az én kutatási, úgy tűnt, mint azok, akik találtak egy élet-partner online volt idősebb, érettebb, és pontosan tudta, mit kerestek. Olyan ember, aki elvette a felmérésben, akik keresnek kapcsolatot, a legtöbb nem találta, amit keresett online. Online szolgáltatás lehet jó rövid távú románcok és egyéb eszközök, de nehéz lehet megtalálni a tartós szerelmet.

Találkozó fel lehet biztonságos

Már hangsúlyozták ezt, de minden alkalommal, amikor találkozunk valakivel először be kell felelnie egy nyilvános helyen. Hogy egy helyen tanúk segít, ha az a személy, te ülésen kívánja héjú, és használja téged, mint egy lámpabúra. Is, próbálja elmondani valakinek milyen tervei vannak az éjszakát, ha valami baj történne.

Ez lehet egy ideig

Sok ember úgy gondolja, hogy, mint sok más online szolgáltatás, az online dating kínál azonnali kielégítése. Az az igazság, az online dating nem, hogy eltér a régimódi fajta: még mindig sok a vesztesek odakinn, aki különc postaládájába a kellemetlen üzeneteket és Hello Kitty hangulatjelek. Ha hajlandó gázol keresztül végtelen medence profilok, arra számítanak, hogy az első 25 vagy 50 valószínűleg fel nem robbant bomba.

Csodák nem történnek

Akár hiszed, akár nem, néhány ember valójában nem megtalálni a szerelmet az interneten. Ezek a reklámok nem hazudik neked. Ha már próbáltam a hagyományos társkereső, és nem volt szerencsém, talán létre egy profilt, és látta, hogy hány lemezvágók ön kap ez nem is olyan rossz ötlet. Csak nem tesz minden tojást egy kosárba, és felejtsd el, hogy emberekkel találkozni személyesen továbbra is hatékony módja a mai napig.

Úgy is tud sebezni

Ha találkozol valakivel szemtől-szembe, a legtöbb ember kevésbé valószínű, hogy egy seggfej, hogy neked, de, online, mindenki szabad kezet: a szar az egész meg. Ha van egy profilt, és senki nem fordulna meg az emberek, vagy csak figyelmen kívül hagyják az üzeneteket, talán nem érted. Nagyon nehéz, hogy képviseljék az egész saját online. Ha denevér-szar őrült, és el szeretné rejteni, hogy ez lehet a médium az Ön számára. De nem hiszem, hogy van-e esetleg tudja egy személy valóban az, ha elolvassa a profilt. Sok fantasztikus embert odakinn, akik soha nem kap egy időpontot online.

Senki sem tudja megjósolni a jövő, és ellentétben a közhiedelemmel, akkor tényleg nem lehet tervet, aki a szerelmi életed lesz. Már, ha a csaknem egy évtizede, és már csak néhány jó barátok, és egy rakás szar felmutatni. Soha nem áldozat, aki meg van ahhoz, hogy letelepedni. Időt arra, hogy megtalálja a minőségi mérkőzés.

De Top 5 van dating en relaties tips voor vrouwen