2012. április 24., kedd

Új társalapítója Ismerkedés Says A lényeg, Szociális


Huang Di, a 24 éves társalapítója a társkereső honlap SoWink (www.sowink.com), amely decemberében indított.

Mi a különbség SoWink és más társkereső honlapok? A Match vagy eHarmony, ők a hagyományos társkereső oldalak, partnerkereső alapuló rendszer. Megpróbálunk szocializálni az egész élményt a felhasználó által szerepvállalás platformon keresztül. Van egy csomó szociális elemek, ellentétben a többi társkereső oldalak, ahol az ötlet, hogy üzennek oda-vissza. Az első és legfontosabb dolog, nem teszünk hosszú profilokat, mint azt máshol megtalálni.

Ki SoWink szánt? Van egy sajátos demográfiai: 18 - 35 évesek, a felsőfokú végzettségűek és a fiatal szakemberek. Meg kell csinálni egy Facebook vagy egy ellenőrző dot-edu e-mail ellenőrizni. Elsősorban ez lesz az emberek számára, akik egyetlen, keres valakit, aki a mai napig. Az oldal nem felé irányul a házasság, ez a randi. Ez azok számára, akik újak a területet, és keresik a barátok és vizsgálják, hogy új emberekkel találkozni.

Hol van SoWink rendelkezésre? Most, ez korlátozza geolocations, koncentrált, hogy a San Francisco Bay Area kiterjedő Davis és Santa Cruz. Mi bővülő helyszínről a versenyző helyett nagy mennyiségben azonnal.


2012. április 22., vasárnap

Hát van szüksége a bárban? Most Hire Wingman


Hölgyeim (és uraim): vigyázzatok a következő alkalommal, amikor közeledett az érdekeltek egyetlen egy bárban. A vonzó, túlságosan ingyenes barátom ő, talán csak bérelhetők segítséget.

Szerint a Wall Street Journal, felfogad egy hivatásos "Wingman", vagy "wingwoman" egy lehetséges jövő társkereső, szolgáltatásokkal miután bukkant fel szerte az országban.

Míg a társkereső oldalakon gyakran tele profilok jellemző elavult vagy félrevezető információkat képeket, Susan Baxter, alapítója Hire Boston Wingwoman elmondta, hogy ő a Journal szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy elmúlt a kezdeti ítéletei találkozó nők személyesen. (Természetesen, segítségével bérelt wingwoman, az ügyfél, hogy egy kicsit félrevezető magukat.)

A 130 $ díjat kap az ügyfelek 2 óra idő a Boston wingwoman, amely idő alatt ő segít neki szégyenlős kliens megtörni a jeget a nők, megkönnyítve beszélgetést, és általában így néz ki jól. A bostoni Hire Wingwoman honlap megjegyzi: "Férfiak néznek, hogy sokkal vonzóbb, ha látják, vonzó hölgy mellettük", és azzal, hogy egy nő indul a beszélgetés, hogy "nem adja a megjelenését" nyomul " nő az érdeklődés. "

A koncepció nem feltétlenül rossz, bár-mivel egy barátomnak segítséget enyhíti egy beszélgetést, és talán felvette a tudás arról, hogy mi nők és férfiak, és nem reagálnak mind hasznos és hasznos tapasztalatokat.

Pivot kisasszony, egy társkereső szolgáltatás alapú Indianapolisban kínál műhelyek, valamint wingwoman (vagy "pivot", ahogy ők hívják őket) szolgáltatást. A weboldalon, hogy foglalkozzanak a millió dolláros kérdés: "a coaching, mint Hitch vagy Pick-up Artist cucc?"

"Míg egy nagy film, Hitch egy hollywoodi fantázia", ​​írják, hivatkozva az irreális ötlet megvalósítása és társkereső csak az egy személy, amely az ügyfél fixated. A Pick-Up Artist túlságosan koncentrál "rövid távú célok, konzerv vonalak, és a szexuális kapcsolatok oldala."

Azok a bénító félénkség, vagy fogalma sincs, hogyan kell megközelíteni valakit, aki elkapta a szemük lehet találni, hogy a szakmai bizalom-booster (formájában egy wingperson) lehet, hogy csak a szükséges segítséget. Azonban csak abban az esetben a törvény csúszik fel, ő meg remélem, hogy újdonsült szerelme, egy nagyvonalú humorérzéke.