2010. augusztus 20., péntek

Nigériai fizeted művészek Target Dating Sites


Mint sok a nők társkereső weboldalak, Lynn elvált Carol Cormier keresett szerelem.

Mit talált kiderült, hogy túl szép, hogy igaz, és most Shea € ™ s egy küldetést, hogy mentse a többi kislemez attól, hogy ensnared egy megdöbbentően széles körű online romantika átverés.

â € śThe egyetlen dolog, elmondom, te nyitott a szíved, és egy rántással esett, â € mondta Cormier, 57, aki majdnem elvesztette az ezer egy nigériai aki egy szélhámos modelâ € ™ s fénykép átcsábítani őt, majd megpróbálta BILK őt ki belőle megtakarítások.

Cormier azt mondja, Shea € ™ s egyike a számtalan magányos szívek a telek szeret match.com és eharmony.com, akik hoztak egy csinos arc. Ő mérsékli a Yahoo.com tagja site egyedülállóknak becsapta a csalás.

A honlap 4500 tagja van, mondta Barbara Sluppick, aki él, Missouri és megkezdte az on-line támogató csoport, miután majdnem hozott ugyanaz a rendszer, hogy a nigériai Cormier esett az.

â € œEvery egyetlen egy van csalók rájuk, â € mondta. â € œItâ € ™ s igen elterjedt - több, mint az emberek know.â €

Évek, az emberek már becsapták az e-mail és Internet flimflams, hogy jellemzően egy ember aki azt állítja, Nigéria szüksége van a címzett vezeték neki pénzt, vagy csekket.

De ez sokkal rosszabb, Sluppick mondta.

â € œThis foglalkozik a persona € ™ s szív és a persona € ™ s érzelmek, â € mondta. â € śThe érzelmi pusztulás még rosszabb, mint a pénz elvesztése. Csatlakoznak a társkereső oldalak gondolkodás ez egy jó módja annak, hogy eleget people.â €

Cathy Milhoan, az FBI szóvivője azt mondta, a nigériai megkárosítják a jól-kopott, és sok arca van.

â € œEvery nap kap panaszokat a nigériai csalás valamilyen formában vagy más, â € mondta.

Az FBI arra ösztönzi az embereket, hogy jelentsenek minden internetes csalások online www.ic3.gov, amely számokat számítógépes bűnözés.

â € OEA sok idő, az emberek azt hiszik, hogy az egyetlen, â € Milhoan mondta. â € śThe csak így fogjuk leküzdésére és a fogási ezek a srácok célja, hogy jelentést it.â €

A férfi, aki megpróbálta curry Cormierâ € ™ s mellette azt mondta neki, hogy volt egy számítógépes cég, amely elvitte a Nigériában, ahol végül mindenképpen szükségük van a pénz, hogy elhagyják az országot. Megkérte őt, hogy hozzon létre egy bankszámla neki Amerikában.

Thatâ € ™ s mikor van bölcs hozzá, és felszólította a blöff.

Cormier azt mondja, Shea € ™ s megtanulta, hogy újra szerelmes. Találkozott egy kansasi férfi az interneten, és már dating rá hat hónapra. Beszélget vele minden éjjel, és találkoztam vele egyszer személyesen. â € œAt legalább Tudom, hogy megbízható again.â €

BostonHerald.Com