2010. augusztus 28., szombat

A First Site Ismerkedés For The Ugly indult el az Egyesült Királyság


Után egy társkereső website létre pusztán a szép emberek, a világ első társkereső site a csúnya indult az Egyesült Királyságban.

Az oldal TheUglyBugBall.co.uk kifejezetten kizárja "a személy, aki nyíltan szép vagy vonzó."

Szerint site' az egyenes beszéd alkotó James Howard, a multimilliomos vállalkozó Mayfair, London, azt mondta, hogy felajánl a "esztétikailag kifogásolt" igen szükséges szolgáltatást.

"Ez egy szomorú tény, hogy akár a fele az Egyesült Királyságban készült a csúnya emberek mégis meglepően még soha senki sem gondolt nyújt Párkeresés nekik," a Sun idézte James azt mondta.

"Néhány ilyen lesz kissé csúnya, de a többiek is estek a csúnya fa és hit minden ágában útjukat lefelé.

"Csak azért, mert nem néz ki, mint Kate Moss vagy Cheryl Cole nem jelenti azt, hogy nincs sok szeretet adni és mi scooping fel ezeket az embereket, és lehetőséget biztosít számukra, pislákoló remény - sok esetben az első és csak arra a közgyűlés tagja, a másik nem, "tette hozzá.

Majdnem 1500 tag aláírta, mivel a telek, amely szabadon csatlakozhat, élesben hétfőn reggel.

James is az alapító alkalmi társkereső Forgetdinner.co.uk, azt mondta: "A webhely lehetővé teszi az emberek, akik nem vonzó, hogy vegyenek részt a játékban ből való félelem nélkül a gúny az, hogy csúnya vagy rendkívül túlsúlyos.

"Ezzel azt lehet érezni kompatibilis partner -, hanem a kiadási év kifizető a társkereső oldalak, hogy nincs remény."


2010. augusztus 25., szerda

A férfiak boldogabbak, mint a nők, kutatások azt mutatják,


Modern idők tűnnek tele a növekvő szakadék - a jövedelmi különbségek, az eredmény rés, a tolerancia-az-híresség-pletyka rés. Most itt van egy másik aggódni szerint a mai New York Times: egyre nagyobb boldogság közötti különbség a férfiak és a nők.

Két új kutatási anyag érkezik meg ezt a következtetést. Egy lánctalpas hagyományos boldogság adatok kérdezés emberek mennyire elégedettek azok az életükkel. Úgy ítélte meg, hogy a nők, akik a korai 1970-es évek jelentették, hogy kicsit boldogabbak, mint a férfiak, ma már kevésbé boldog.

A többi vizsgált idő-használat vizsgálatok az elmúlt négy évtizedben, hogy mennyi időt töltött a férfiak és nők dolgokat találtak kellemetlen. Mivel a 1960-as években, az emberek fokozatosan vágott vissza a rájuk bízott feladatok ellenszenvét. Most már kevesebb a munka és a pihenés tovább.

Eközben a nők a házimunka helyett fizetett munkát (vagy nem cserélik ki, mint ki rá), és amelynek következtében több időt a dolgok nem élveznek.

A kézenfekvő magyarázat azt sugallja, hogy a régi "második műszak" elmélet, hogy a nők csak hozzá állásukat ra a már hosszú és mosodai töltött teendők. De a Times szerint, figyelmen kívül hagyjuk azt a tényt, hogy a nők valójában nem dolgozik többet ma, mint volt 30 vagy 40 évvel ezelőtt - a 'csak több időt fordítani a munkát, és kevesebbet a főzéshez és a takarítás.

(Az index, férfiak és nők egyaránt úgy tűnt, hogy retteg a munkahelyüket. Rangsorolják őket időben az irodában csak a fent említett úton az orvos és a mosogatás szempontjából élvezet. Mindkét szívesebben főz vagy nem mosoda.)

De a nemek közötti különbség jelenik meg a boldogság a hosszú élet előtt. Mint "az élet általában jobb ütött az utolsó generáció" - állítja a Times bátran, használ "kevesebb bűnözés, a már élő nagyszülők és sokkal hűvösebb gadget" bizonyítékként - férfi magas iskolai nyugdíjasok is felhagyott bánya boldogabb. Mintegy 25 százaléka nyilatkozik úgy, hogy elégedettek az életükkel, akár 16 százalékkal 1976-tól. Közben, csak 22 százaléka női társaik mondják ők boldogok, közel azonos a 70-es.

Azt állít ez lehet valami köze, hogy csúfosan rossz férfi divat volt, 1976-ban. De a szakértők, akik beszélgettek a Times kréta fel a "hottie elmélet" - a nyomás nagy iskolás lány, hogy forró mindenek felett. Vissza a 70-es években, ez minden, amit kellett. Most kell a Harvard kötött, a pálya csillag, az önkéntesség-on-a-hajléktalan-menedék-on-hétvégén hottie. Ez elég ahhoz, hogy bárkit is csavarog.

??? ??? ?? ?? ? 12 ??