2011. augusztus 18., csütörtök

Miért nem megfélemlíteni a vonzó nők


Ez nem titok, hogy az egyik legnagyobb akadálya, hogy a férfiak felé közeledik nagyon vonzó nő az a tény, hogy megfélemlítették őket.
Amikor az ember meghallja, hogy ezek a nők olyanok, mint a többi nő, és hogy nincs ok arra, hogy megfélemlíteni őket, talán úgy gondolják, hogy mégis ez az érv önmagában nem küszöböli ki az ő félelme közeledik, és kielégíti a nők.

Mindazonáltal, a megértés a tényleges oka annak, hogy senki sem kell megfélemlíteni egy nagyon szép nő bizonyítja, hogy nagyon hatékony módon megszüntessék, hogy ugyanaz az érzés.

Szóval, itt van három fő oka van nem kell félni beszélni gyönyörű nők:

1. Az nyilvánvaló, de gyakran figyelmen kívül hagyott igazság az, hogy vonzó a nők nem, hogy a ritka vagy nem gyakori. Ugrás a klubban vagy egy bárban, és találsz több tucat nő, aki nagyon vonzó, és könnyen minősül modellek vagy színésznők. Szóval ... szép nők nem ritka. Mi az a kevés szép nők is szép személyiségek.

2. Ne feledje - mi intimidates ha nem a nő szépsége, de ő hozzáállása. Egy nő sznob módon hordozó magát, elkerülve a szemkontaktust, és sétált a fejét magasan az, ami vele találkoznak, barátságtalan, boldogtalan, és egyébként megközelíthetetlen.

3. Ha találkozott néhány szép nő, akkor tudod, hogy a valószínűsége, hogy a személyisége megegyezik a szépség rendkívül alacsony. Tény, hogy sok, ha nem a legtöbb ilyen nők érdektelen, sekély, magas fenntartási és egyéb méltatlan időtöltést. És ez igaz mindkét nemre.

Miért fontos ez? Nos, mert az egyik oka annak, hogy a srácok megfélemlíteni gyönyörű nők, mert úgy gondolja, hogy ezek a nők isteni lények, és ők is isteni, kiváló karakter. De ez általában nem ez a helyzet.

4. Sokan úgy vélik, hogy ezek a srácok szép nők "ki a bajnokságban." Ez a hit nincs alapja a valóságban. Nem tart sokáig, hogy nézzen körül, és észre, hogy sok szép nő dátum és kapcsolatok srácok, akik fizikailag és egyébként középszerű. Szóval ... a "csajom" érv csak kifogás, hogy ne tegyen lépéseket, és az egyik, hogy meg kell hagyni.

Tehát, ha látsz egy szép nőt kívánt megközelítés emlékszik a fenti pontok, reális és feltételezik, hogy ő nem lesz olyan érdekes, amíg és hacsak nem bizonyítja egyébként. És ez meg fogja szüntetni sok a félelem közeledik hozzá.