2010. május 7., péntek

Az előnye és hátránya Online Dating


Jon Tingley

Én szívesen vissza ezen a héten egy oszlop az online társkereső és egyéb eszközök. Ez egy hideg lett kint annyi lehet, hogy gondolt lemondani az alatti fagyasztási hőmérsékletek és zsúfolt, bár támogatja a laptop és a webkamera. Több mint téli szünet, ÉN kifüggesztett egy felmérést az olvasók, hogy az online dating, mert szerettem volna, hogy pontos értelme az olvasók tapasztalata az eszközzel. El tudja érni a felmérés ellátogat http://bit.ly/ftingley

Kiderül, hogy 60 százaléka azoknak, akik vettek a felmérés még soha nem csináltam egy online profilt, vagy személyes hirdetést. Hogy megdöbbentett. Aztán ásott egy kicsit mélyebbre, és láttam, hogy ha szünet le a szexuális irányultság, 85 százaléka a homoszexuális válaszadók az általuk létrehozott egy online profilt, míg csak 28 százaléka heteroszexuális ember számolt ezzel.

Vizsgálataim messze a tudományos és az én eredmények nem meggyőzőek, de ez ugrik nehéz figyelmen kívül hagyni. Ezek az eredmények, hogy úgy tűnik, mint a romantikus online oldalak elsősorban a fiatal homoszexuálisok (75 százaléka a válaszadók szerint a 24 éves korában).

Meleg vagy nem, az online dating van valami, ami egyre gyakoribb az elmúlt néhány évben. Milyen folytatása során használt olyan megbélyegzés ma már olyan eszköz, amely által folyamatosan hirdetett tévében, és a go-to ehhez elvált foci mamák és twinky homoszexuális fiúk számára egyaránt. Ha még nem gondoltam próbál egy online társkereső szolgáltatás, tudnod kell, mit kapsz bele magad.

Ismerkedés szolgáltatások nem olcsó

Teljes hozzáférést biztosít a szolgáltatásokhoz, a legtöbb vállalat díj több mint 30 $ havonta. Igaz, több cég kínál ingyen vagy korlátozott változata szolgáltatásaikat, de halvány képest, hogy mit kapunk, ha köhög fel a tésztát. Az egyetlen telek amit úgy tűnik, hogy igen jelentős funkcionalitás és a közönség számára ingyen van, és PlentyofFish.com Manhunt.com, és a motivációk a Manhunt felhasználó is megkérdőjelezhető. Még így, nem akarja tölteni korlátozott pénzeszközök keres egy virtuális partner?

A legtöbb ember nem sikeres

Sokan nagyon sikeresek az online keresések. Az én kutatási, úgy tűnt, mint azok, akik találtak egy élet-partner online volt idősebb, érettebb, és pontosan tudta, mit kerestek. Olyan ember, aki elvette a felmérésben, akik keresnek kapcsolatot, a legtöbb nem találta, amit keresett online. Online szolgáltatás lehet jó rövid távú románcok és egyéb eszközök, de nehéz lehet megtalálni a tartós szerelmet.

Találkozó fel lehet biztonságos

Már hangsúlyozták ezt, de minden alkalommal, amikor találkozunk valakivel először be kell felelnie egy nyilvános helyen. Hogy egy helyen tanúk segít, ha az a személy, te ülésen kívánja héjú, és használja téged, mint egy lámpabúra. Is, próbálja elmondani valakinek milyen tervei vannak az éjszakát, ha valami baj történne.

Ez lehet egy ideig

Sok ember úgy gondolja, hogy, mint sok más online szolgáltatás, az online dating kínál azonnali kielégítése. Az az igazság, az online dating nem, hogy eltér a régimódi fajta: még mindig sok a vesztesek odakinn, aki különc postaládájába a kellemetlen üzeneteket és Hello Kitty hangulatjelek. Ha hajlandó gázol keresztül végtelen medence profilok, arra számítanak, hogy az első 25 vagy 50 valószínűleg fel nem robbant bomba.

Csodák nem történnek

Akár hiszed, akár nem, néhány ember valójában nem megtalálni a szerelmet az interneten. Ezek a reklámok nem hazudik neked. Ha már próbáltam a hagyományos társkereső, és nem volt szerencsém, talán létre egy profilt, és látta, hogy hány lemezvágók ön kap ez nem is olyan rossz ötlet. Csak nem tesz minden tojást egy kosárba, és felejtsd el, hogy emberekkel találkozni személyesen továbbra is hatékony módja a mai napig.

Úgy is tud sebezni

Ha találkozol valakivel szemtől-szembe, a legtöbb ember kevésbé valószínű, hogy egy seggfej, hogy neked, de, online, mindenki szabad kezet: a szar az egész meg. Ha van egy profilt, és senki nem fordulna meg az emberek, vagy csak figyelmen kívül hagyják az üzeneteket, talán nem érted. Nagyon nehéz, hogy képviseljék az egész saját online. Ha denevér-szar őrült, és el szeretné rejteni, hogy ez lehet a médium az Ön számára. De nem hiszem, hogy van-e esetleg tudja egy személy valóban az, ha elolvassa a profilt. Sok fantasztikus embert odakinn, akik soha nem kap egy időpontot online.

Senki sem tudja megjósolni a jövő, és ellentétben a közhiedelemmel, akkor tényleg nem lehet tervet, aki a szerelmi életed lesz. Már, ha a csaknem egy évtizede, és már csak néhány jó barátok, és egy rakás szar felmutatni. Soha nem áldozat, aki meg van ahhoz, hogy letelepedni. Időt arra, hogy megtalálja a minőségi mérkőzés.

De Top 5 van dating en relaties tips voor vrouwen


Ha akarod, hogy a szennyeződés a randid, weboldalak célja, hogy segítse


Sarah Langbein
Sentinel személyzeti író
Szeptember 24, 2006

Meghozatala előtt az ugrás, akkor rendelési háttérellenőrzéseket és bérbeadása magánnyomozók, hogy megbizonyosodjon arról Miss jobb nem Mrs. jobb vagy, hogy az új gavallér nem akarta a szövetségiek.

Néha a dolgok csúnya. Egy vállalkozó felszólította valamennyi női nem, tegye a nevét és arcát a férfi, aki állítólag megsértett őket. Több mint 17.000 megvetette a nők jöttek a fedélzetre, hogy DontDateHimGirl.com azonnali siker - kivéve, ha az egyik szerencsétlen ember a türelmi idő a webhelyen.

Üdvözöljük a világ kigyomlálták a rossz alma, ha vált általánossá, hogy a Google mindenki számára - még a szerelmét.

Maryssa Montgomery, 27, egy laza felszolgáló Orlando Waitiki Retro Tiki Lounge, még nem történt meg. De az apja nem. Amikor Montgomery kezdett randizgatni ő munkatársa, Joseph Webster, hat hónappal ezelőtt, apa akart részleteket.

"Úgy nézett föl az interneten," mondja Montgomery. "Azt akarta, az első és az utolsó név. Akarta a címét, ami nem hiszem, tudtam, hogy abban az időben. Mondtam neki, hogy nem fog találni semmit."

És ő nem. Montgomery azt mondja, általában megy a bélben, de hozzátette: "Csak nem gondolja apám bízik a gyomromban."

Egyes államok, köztük Florida, vásároljon egy büntető-átvilágítás online. Villás több mint $ 23 és a Florida Department of Rendészeti (www.fdle.state .fl.us / CriminalHistory) elvégzi Statewide keresést az Ön számára. Vagy, hogy egy kandikál a helyi jegyző a bírósági webhelyek, amelyek általában lehetővé teszik a felhasználók számára böngészhet a weben a bírósági ügyeket. A szaftos részleteket fejét, hogy a törvényszék.

Ha nem szeretné elhagyni a kényelmes számítógép szék, vannak olyan online társkereső oldalak, hogy az ígéret a felhasználók előzetes árnyékolt jelöltek. Vagy "tudom, mielőtt megy" - Matchinform.com lehetővé teszi, hogy online szerelmeseinek értékelték időpontját.

Csalók óvakodik

A nők úgy tűnik, hogy több lelkes, mint a férfiak futtatni az ellenőrzések. Abban az esetben, Dont DateHimGirl.com, akkor a vetítés magad.

"Azt gondoltam, ott kell lennie oly módon, hogy a nők összejönnek, és figyelmeztetni egymást arról, hogy rossz randi tapasztalatok," mondta alkotó Tasha Joseph, 33.

Több mint 100 plakátok a South Florida-alapú webhely is különválasztják a férfiak Orlando a libabőr, hazugok, játékosok, bántalmazók és minden más, csúnya idő lehet gondolni. Ezek olykor káromkodás-fűzős tirades kap a személyes és a pontot, majd a szokásos figyelmeztetés: Ne dátum vele, kislány.

Vegyük például Daniel Orlando.

"Csaló! Csaló!" A füstölgő női gépelt az oldalon. "Ez csak egy figyelmeztetés lányok, én biztosan nem akarom magamnak, és természetesen nem akarják őt senki, még az én legnagyobb ellenségem. Ja, és ha ő húzza a vonalat, hogy te vagy az egyetlen lány, akit a valaha beleszerettem, nevetett az arcába!

Több mint 600 ember nézett Daniel profilját.

Más állítások span nőktől alapított megszerzett egy szexuális úton terjedő betegség, az ex-feleség mondván férjük használják őket a pénz és a zöldkártya. Az utóbbi kapta ezt a választ - minden nagybetűvel - az egyik olvasó: "A lányok - mi kell segíteni ezt az asszonyt, és küld neki egy adomány a dollár minden érte védelem ellen disznó!"

Néhány az úgynevezett "sertés" azokon az oldalakon is sávos együtt harcolni József és az ő helyén. Cserébe, hogy már indított www.classaction-dontdatehimgirl.com. Mások kiküldött saját válaszokat DontDateHimGirl. Com, jobb mellett a csúnya profilokat. Todd Hollis, az ügyvéd Pittsburgh, a József pereli a rágalmazás. A két duked ki szerda Dr. Phil.

"Mr. Hollis próbálja tartani engem tesz felelőssé tett megjegyzéseket róla az oldalon más nőkre," József azt mondta a TV-talk show. "Én nem írom ezeket a megjegyzéseket, továbbá a törvény kimondja, hogy nem vagyok felelős."

Hollis nem értett egyet, mondván a honlap teremt egyenlőtlen versenyfeltételek. "Az emberek nem szabad azonosítani a képen, míg a nők nem derülhet ki."

Egy nő, Diana West Palm Beach, azt mondta neki a post úgy, hogy mentesít a negatív energia egy férfi, akinek volt bekapcsolva. Kiderült, hogy ő már a felesége. Nem akart más nő esik az ő ugyanezt a trükköt.

"Ez hozott nekem egy hosszú ideje, hogy ezen keresztül," mondja Diana, aki beszélt azzal a feltétellel, hogy az ő vezetéknevét nem használható, mert csak azt akarja, hogy "lépni."

A nyomozó

A másik oldala, a következő hónapban József bemutatja neki legújabb törekszik, GreatGuysTo Date.com.

"Lényegében, ez egy olyan hely az interneten, ahol a nők is felad a fiúról nagy srácok életükben - fickók, akik meg kell úszni a globális társkereső medence," mondta Joseph. "Hoztam létre a honlapot, mert úgy éreztem, hogy ha a nőknek olyan hely az interneten, ahol megoszthatják egymással tapasztalataikat rossz randi, léteznie kell egy hely, ahol ők is osztják meg tapasztalataikat a jó randi is, és beszélni az emberek, akik azt hiszik, van nagy. "

Még nem elégedett? Te is javasolják az szakértelme Carmen Naimish, a kaliforniai magánnyomozó és alapítója DateSmart.com

"Ha időpont... Vizsgálni," a Naimish szlogenje. A kikiáltási ár 500 dollár, ő fogja ásni mély megtalálni az árut a mézet. "Ha úgy érzi, valami nincs rendben, akkor valószínűleg jobb," mondja Naimish rá ügyfelek megérzéseid. A legtöbb lány ügyfelek sikeres szakemberek, és körülbelül 60 százalékkal nő.

A legtöbb női ügyfelek szeretnék tudni, "Vajon tényleg elvált? A legtöbb ember szeretné tudni, hogy hány alkalommal a nő korábban házasságban élt.

Az egyik esetben, Naimish mondja, ő törte fel az esküvő egy 69 éves asszony, akinek a lányát hívta segítségül. Kiderült, hogy az anya Mr. jobb volt a Mr. Wrong.

"Olyan vagyok, mint egy barát megérinti meg a vállát," Naimish mondja. "Meg akarom menteni embereket szívfájdalmat, a katasztrófák és a pénzügyi tönkre."

Csak kérdezze meg, kislány

Helyi társkereső guru Michelle Valentine scoffs a említése háttér ellenőrzések és magánnyomozók.

"Az emberek élnek, a biztonság hamis érzetét," mondja Valentine. Néha a piros zászlók nem jelennek meg a papíron, teszi hozzá.

Plusz, hogy megöli a romantikát.

Nem a saját nyomozati munkát, Valentine sürgeti. Keresse meg a "háttér-információt", hanem a háttér ellenőrzések, mondja. Kérdezd egyszerű kérdéseket a kérők, ahol a válaszok rámutatnak majd a karakter. Például, kérje a személy, mesélni a múlt kapcsolatokat. A cél az, hogy megtudja, keresztül a választ, hang-és testbeszéd hogyan exes kezelték. Van értelme a sodrából? Nem az a személy használja lealacsonyító nyelv utal a múlt szerelem?

A Winter Park társkereső szakértői és edző, aki stílusosan öltözik, piros, és visel minden szív alakú ékszert, mondja kislemez kell lassítani, és visszatér a "régi vágású udvarolt gyakorlatokat." Hisz ből több ember egyszerre - nincs szex, mondja -, és szűkül a medence így. Segíteni, Valentine élvez játék Ámor, hogy ez az ő online társkereső oldal, vagy ki a közösségben. Szombat este, ő rendezett estély tiszteletére Nemzeti Singles hét.

"Az a baj a kislemez manapság ők a rohanás," mondja Valentine.

Amy nem Zaccaria, 25, a Tampa, aki bort kortyolt csütörtökön Eola Bor Rt. Winter Park anyjával, nemsokára-hoz-lenni anyós és a barátok egy hosszú nap után az esküvői ruha vásárlás.

Találkozott a szerelmi élete egy orvosi iskolát barátom, aki adta jóváhagyási pecsétje - a legjobb átvilágítás kaphat, barátnőivel mondani. Mégis, ő Googled neki új méz pár héttel később, keresi hírét fiatal évek, nem egy esetleges büntetőjogi múlt, mondja.

"Ha Googling neki, ebből az okból, akkor nem kell társkereső őt az első helyen," Zaccaria mondja.


2010. május 6., csütörtök

"Átölelve Bandit" Letartóztatták


A "átölelve Bandit" - a plusz-méretű zsebtolvaj, aki tesz a présel a részeg férfiak és a pénztárcák a New Yorkban - a rács mögött, a rendőrség szólt. Myra Castleberry, 48-ben megrendezésre kerülő nélkül óvadék és a rendőrség remélte látták az elmúlt egy évtized tartó mulatságot csaptak a lopások.

"Remélhetőleg, ő lesz átölelve párnája benne börtöncellában hosszú ideig", nyomozó őrmester. Tom Donovan mondta kedden.

A átölelve Bandit célzott tucatnyi gyanútlan emberek kívül rúd az évek során, figyelemelterelő azokat a pici reggeli órákban a dédelgető, és aztán titokban ellopta a pénztárcáját. Akart használni az áldozatok hitelkártyák órán belül a lopások.

Castleberry, aki már 17-szer tartóztatták le 1998 és 2005 között, két bűntett ítéleteket, volt gyanús a lopások, de a rendőrség szerint a legtöbb áldozat túl részeg azonosítani vele.

Hogy megváltozott, amikor a Tonawanda nevű férfi a rendőrség, miután elolvasta a február újságot venni és jelenteni elveszítette $ 238 az ölelő Bandit 2005 augusztusában.

"Mi létrehozott egy fénykép tömb, és a kezébe vette őt ki azonnal," mondta Donovan A Buffalo News annak szerda kiadás. "Azt mondta," Soha nem fogom elfelejteni egy arc. "

Rendőrség elfogott Castleberry vasárnap este a bűntett elfogatóparancsot töltés nagy lopás. Azt tervezik, hogy megjelennek pénteken Buffalo Városi Bíróság.

??? DNA - ??? ??? ?? ??


2010. május 3., hétfő

Online Dating Tips


Szenvedély, tartós kapcsolatok, hogy valaki osztozik nap van, amit a legtöbb férfi és nő az új évezred vágy. Az emberiség egy társadalmi állat-és magányos élet nem az, amit ő a földön. A sistergéssel celluloidra, szerelem volt első látásra, idilli naplemente a jóképű férfiak és nők egymás kezét fogva nem mindig van, amit az élet kínál. A mindennapi életben â € œlove és romanceâ € is alapvetően más. Ez virágok bizalmi alapú, a barátság, és a tisztelet.

A kötvények nő a közös érdekek és élvezete egy anotherâ € ™ s cég. Megszabadulni a gondolatot, hogy hiányozni ideális, vagy uram szerető fiú valósul meg a köd. Lépjen ki a vár körül, és egy stratégia létrehozásában, hogy megtalálja ideális. Ha elege van a â € œregular routeâ € próbálja online dating. Emberek, akik nyilvántartása társkereső oldalak nem minden démonok és ogrék. A legtöbb hétköznapi férfiak és nők. Statisztikák azt mutatják, hogy számos olyan képzett és szakemberek. Így dönt, és látogasson el online társkereső oldalak. Ismerje meg, hogyan működnek. Győződjön meg róla, hogy nézd meg az adatait. Tudod, hogy egy sikeres online dating szerint:

1. Létre egy online profilt, hogy az igazi neked. A gyors eredmény hízelgő be egy szép természeti képet. Találja ki, mi a barátok a pozitív vonások, és tartalmazzák azokat. Írj egy profilt, hogy a projektek szóval az igazi neked.

2. Készítsünk egy részletes listát, hogy mit szeretne a partner. Mit szeret és mit nem szeret. Ha töltse ki az Ön igényeinek megfelelően, akkor a webhely képes lesz, hogy az elküldött mérkőzések, amelyek nem véletlenszerű kiválasztás, de közel a követelményeknek. Tudja a leggyakrabban használt keresési opciók, mint a foglalkozás, az életkor, elhelyezkedés, magasság, a fizikai jellemzők, horoszkóp / születési jelek, és a hobbi.

3. Ismerje meg, hogyan lehet felismerni a lehetséges időpontot, és a füvet meg rosszak. Győződjön meg róla, hogy megtartsák mindazt, a â € œsecure datingâ € szabályokat.

4. Miután már rövid felsorolt néhány lehetséges időpontokat, és megfelelt e-mailben, akkor chat néhány dátumok segítségével chat szobák.

5. Légy nyitott és kommunikatív. A siker kulcsa az, hogy gondolatokat közvetíteni, valamint az érzelmek világosan és érdekes módon. De el kell kerülni, hogy megszállott múltbeli kapcsolatok vagy gyermek. Amikor úgy döntesz, a mai napig, hogy tudatos erőfeszítéseket tesz a múlt mögött.

6. Ezer embert be profilok. Igen, tanulni, hogyan lehet a tiéd érdekes és más. Ha azt szeretnénk, lehetséges időpontja lépni létre kell hoznunk érdekes és frissítő főcímek, be képeket, hogy nem futnak a malom, és írjunk egy profilt, hogy nem boringâ € "kell közvetíteni vagy elmondani a történetet!


Felismerve a jelek, hogy a Te Ismerkedés A Temp


Salamon Jones

Utálom sípol én embertársaik, de belefáradtam a látás jó nők fickók, akik nem felelnek meg a tubák.

Biztosított, ez nem az én munkám, hogy a szabványok felállítására, a nők, és nem fogok tenni, hogy itt.

Mivel az apa a két lánya, de azt hiszem ez az én felelőssége, hogy ezt írásban így lehet hivatkozni, hogy évek múlva, és beismerni, hogy igazam volt.

Sajnos, vannak olyan nők sokkal idősebb, mint a lányaim, akik megpróbálják, hogy utasítsa el, amit én mondani. Míg a nők felfedezni az igazságot a nehezebb utat, szeretném felajánlani a többi egy kis baráti tanácsot.

Ha Ön nő, aki korábbi helyén lépked víz és akarsz kezdeni egy komoly kapcsolat, meg kell gondolni, mint munkáltató, és hogy valaki, aki szakképzett.

Más szóval, ha keres az ember, hogy betöltse a teljes munkaidőben helyzet az életedben, nem tudja tartani interjú temps.

Mi az a temp, kérded? Ha a kapcsolatok voltak a vállalati környezet, a temp lenne a srác gondolja hogy az egy-két héten belül, míg a teljes munkaidőben foglalkoztatott volt, ki beteg. Ön nem tartja őt többé, de, mert a heti három vonás lenne neki és a munkanélküliek barátait játszani Madden a postázóba, miközben az üzleti megy a pokolba a handbasket.

Ne érts félre. Temps eleve nem rossz. De, mint a biztonsági mentést, csapatokkal, temps ride a fenyőfa okból, és soha nem akar várni, amíg válság ideje, hogy megtudja, miért. Ezért, mint a közszolgálati, hogy a jó nők, akik nem tudják, hogyan kell a helyszínen temp, vettem a bátorságot, elosztva őket öt könnyen azonosítható kategóriába.

DRACULA

Láthatjuk őt a tükrök, tudja, nézd meg a keresztet, de ha csak a közelébe megy naplemente után, és mindig hagy a napkelte előtt, ő egy vámpír, szívás az élet-vért közben kerülni azt láttam veled fényében nap.

És mivel valószínű, hogy életed egyik epizódja a "True Blood", csak egyetlen ésszerű magyarázat: Ő a temp.

BUTTON BOY

Ha csak segítséget, amit valaha is kínál jár hevederek, gomb vagy cipzár a ruhájára, ő nem egy szabó. Ő nem egy divattervező. Ő nem menekült a szekrény osztályon Paramount. Ő egy furcsaság. Így van. És, ó, igen, majdnem elfelejtettem: Ő a temp.

A láthatatlan ember

Ha nem akarja, hogy elkísérjük esküvő vagy temetés, akkor nem azért, mert ő allergiás a templomok. Ez azért van, mert az ilyen események szükségessé férfiak át hankies, megfelelnek a családtagok, és beszélni veled, anélkül, hogy máshogy. Ez is nagyon sokat várnak tőle. Tudod miért? Ő a temp.

MR. INCREDIBLE

Amikor szükség van rá, hogy valami ehhez hasonló férfias segít mozogni nehéz bútorok, a

iPhone hirtelen igencsak pezsgő, és ő a kötőjel el a mentő egy cica egy fa, elfogni a tolvajt, vagy ékszert adta ki a kaliforniai futótűz. Amikor ez történik, nem is egyszer, két magyarázat. Egy, aki egy Nyámnyila, és két, ő a temp.

SECRET mókus

Ha eltűnik, amikor a barátok jönnek körül, akkor azért, mert valamit elrejteni, és bár volt képes bolondítani, nem tudja kockázatát, amelyek a barátok látni egészen vele.

Kérem, ne haragudjon a legközelebb állók, amikor arra emlékeztetnek, aki kalandos magatartás. Ők csak mondani, az igazságot, mielőtt nézz utána magad. Meg az ember nem egy állattartó. Ő a temp.