2011. június 12., vasárnap

Különböző stílusok Ismerkedés A különböző agyi struktúrák és használata


Hallottad, hogy a férfiak vagy a nők elkülönített bolygók? Ez igaz. Nem szó szerint, de ez az igazság. A nők másképp reagálnak, a vágy és a másként működnek oly módon, hogy teljesen idegen ember. Ez azért van, mert a férfiak és a nők két különböző faj az emberi. Ezek nem "ellentétek" vagy "egyenlő" bármilyen hagyományos értelemben. Persze, hogy megérdemlik az egyenlő jogokat - eszkimó társadalmak show egyenlőség létezik -, hanem egy férfi és nő nem "egyenlő" - ők mások. És ez csak a megértés ezek a különbségek akkor lehet igazán sikeres, a társkereső és kapcsolatokat a másik nem.

Itt egy kivonat egy tanulmány a University of Alberta az agyról közötti különbségek a férfi és nő.

Egy új tanulmány szerint a férfiak és nők különböző részein az agyukat, miközben végezze el ugyanazt a feladatot.

A kutatás, a University Alberta Edmonton, Alberta, Kanada, a jelentések ebben a hónapban a lapban NeuroImage.

A vizsgálatban önkéntesek végző memória feladatokat, szóbeli feladatok, vizuális térbeli feladatokat és az egyszerű mozgás feladatokat. Eközben az agyuk aktivitását nyomon a funkcionális mágneses rezonancia képalkotás, a technológia feltérképezése agyi aktiváció.

"Az eredmények kiugrott ránk," mondta Emily Bell, PhD hallgató az egyetemen, és a vezető szerzője a papírt. "Néha hímek és nőstények látja ugyanazokat a feladatokat és meg kell mutatni a különböző agyi aktiváció, és néha azok különböző feladatokat hajtsanak végre és mutassa meg az ugyanazon agyi aktiváció."

Ha a férfi úgy gondolja, egy nő őrült, vagy fordítva - mondjuk egy rossz időpontban vagy rossz randi tapasztalat - mindkettő helyes. Mivel a másik egy teljesen más szemszögből, mert az agy teszi őket látni a világot, különböző módon. A másik személy úgy tűnik, hogy őrült, az agy teszi őket látni a világot, különböző módon. időszakban.

Tehát minden kapcsolat nélkül tolerancia különbségeket és nem a hajlandóság, hogy beszélni és magyarázni a különböző pontok nézetek - kudarcra van ítélve.

Itt egy kivonat, a University of Indiana, hogy arról beszél, hogyan, mi a "normális" különbözik egy férfi vagy nő.

"Ahogy a tudósok, mi kitalálni, hogy mi a normál van, és egyre gyakrabban úgy tűnik, mi vagyunk a megállapítás, hogy normális ember lehet más, mint a normális nők számára," mondta Michael Phillips, Dr., egyetemi adjunktus a radiológia és a társ- a tanulmány első szerzője. "Ez nem jelenti az egyik a jobb, vagy sokkal alkalmasabb, mint a másik."