2011. április 28., csütörtök

Online nincs helye a Magic


Már elvált egy ideje, és a barátom Marie folyamatosan próbál rávenni, hogy regisztráljon egy online társkereső szolgáltatás. "Segítek írjuk meg a profilját," mondja biztatóan, "A férfiak szeretni foglak! Neked tonna őket közül lehet választani!"

De bátran. Ez nem olyan vagyok közömbös a találkozón valaki. Ez több, hogy ez az online szomorú számomra, most, hogy én már görgetni keresztül jó néhány profil baby boomer-emberek, akik körül az én koromban.
tovább


2011. április 27., szerda

Online Dating tevékenységek


Minden típusú mindennapi tevékenységek egyre népszerűbb online ezekben a napokban, mint a közös fényképeket és képeslapokat. Valójában mindkét is kéz a kézben online társkereső lehetőségekkel, az egyik legnépszerűbb online tevékenységek az egyedülállók ma.

Mielőtt ténylegesen ülésen személyesen, sok dátumok megismerkedhetnek online először. Hereâ € ™ s hogyan.

Fotók - A csodálatos emlékbe az Ön bimbózó románc, hozzon létre egy online fotóalbum meg az új számítógépes-mate. A digitális fotók kedvenc szabadtéri jelenetek, háziállat, virág, autó, bolondos pillanatok, számítógép sarok vagy a laptop, stb Aztán youâ € ™ ll még több megvitatása során online dátumát keresztül e-maileket és chat szobák. Keresés a â € œphoto albumsâ € való elhelyezkedést, hogy tárolja a képeket.

Üdvözlőlapok-Függetlenül attól, ha az érintett személy lakik, akkor postán egy képeslap. Ha a magánélet és a biztonság kérdése, ellenőrizze a bérleti díjak egy olcsó PO Box (ellenőrizze a Yellow Pages). Nem kell művésznek, hogy valami házi és különleges az új barátja az életedben. Még hogy egy speciális, személyre szabott üdvözlő kártya lenne méltányol, és mutasd meg dátumot, hogy érdekli elég, hogy a szükséges idő, hogy valami kézzel. Keresés a keresők az online képeslapokat küldeni is. Arányuk szabadon olcsó, és lehet küldeni egy kattintással.

Szóval az online és kap aktív! Nem kell kockázatot ülésen személyesen, amíg nem kap jobban ismerik egymást az első on-line. Tehát hogy az online döntő lépést!