2011. július 16., szombat

Stripper feleleveníti Client során megjelenítése


PORT ST. Lucie, Florida - Az egzotikus táncos jóvá újraindult az ügyfél, aki elájult közben saját csík mutatja kora péntek reggel, a rendőrség szerint.

Karnesha Nantz, 25, felvették már péntek reggel, hogy végre személyesen mutatják Daniel Karpinski, 46, a Karpinski otthonában a 400 blokk Délkelet-Evans Avenue-Port St. Lucie, a rendőrség szerint.

Szerint a rendőrségi jelentést, míg Nantz táncolt, ő megfordult, és szembe távol Karpinski körülbelül 20 másodpercig. Amikor megfordult, ismét szembefordult vele, Karpinski volt lerogyott a díványra, és miután légzési nehézség, a rendőrség szerint.

Nantz úgynevezett 911 és kezdett adminisztrálni újraéleszteni Karpinski, mert nem volt tudatos, vagy lélegzik. Mentősök megérkeztek a hazai és tudták újraéleszteni a 46 éves a pontig, ahol képes volt lélegezni saját, de nem tud beszélni. Ő volt szállították St. Lucie Medical Center, ahol volt felsorolt ​​stabil állapotban.

Szerint a rendőrségi jelentést, Nantz mondta Karpinski felajánlotta neki kapható kábítószerek többször is, míg ő táncolt neki. A rendőrség azt mondta, hogy talált egy üveg kapható oxikodon a jelenetet Karpinski neve rajta.

Robert Vega, a Port St. Lucie rendőrség elmondta, West Palm Beach televízió WPBF hogy Karpinski közölte a rendőrség, hogy Nantz felajánlotta neki egy ismeretlen pirulát csomagolva egy törülközőt. Azt mondta, hogy vette a pirulát saját szabad akaratából, és utána nem emlékszik semmire, amíg felébredt a kórházban, a rendőrség szerint.


2011. július 12., kedd

Légiutas-kísérő tüzelésű A közép-Flight szex színész


Sydney, Ausztrália - A légiutas-kísérő, aki azt mondta egy újság ő csatlakozott a Mile High Club Ralph Fiennes volt rúgva.

Ausztrál Lisa Robertson, 38, azt mondta, hogy szexuális kapcsolata Fiennes a Qantas repülőgép fürdőszoba múlt hónapban kilenc óra repülési.

Robertson azt mondta a londoni Daily Mail on Sunday, hogy utána védekezés nélküli szexuális találkozás a fürdőszobában, ő elment a szállodai szobájában, és szexelt vele még néhány alkalommal.

"Tudom, hogy sokan azt hiszik, hogy undorító. És nem vagyok büszke arra, amit tettem - ez nem megfelelő viselkedés," mondta a papírt. "De én nem bántam meg. Ralph elég szép, és a kémia kettőnk között csodálatos volt. Milyen nő nem akar szeretkezni vele? Ez a fajta vonzó történik az emberek mindig. Csak általában nem egy hollywoodi csillag 35.000 láb. "

Elmondta a papírt, hogy flörtölt egész repülési és később este, amikor elment, hogy egy kis szünetet, "Az angol beteg" színész jött, hogy beszéljen vele. Azt mondta, hogy beszélgettek, majd elkezdtek tenni, mielőtt bemegy a fürdőszobába, hogy a szex.

"Ralph volt egy nagy szerelmese. És azt gondoltam, ha azt akartam, hogy kirúgják, érdemes lenne rá. Tudtam, hogy ez ellen a szabályok és a rossz, de én nem érdekel", mondta Robertson a papírt.

A szóvivője Fiennes, 44, azt mondta, hogy Robertson, aki "a szexuális agresszor."

"De azt mondta neki hivatalos nyilatkozatot [a Qantas], hogy ő kezdeményezte, hogy ... és gyakorlatilag azzal vádolták, hogy kényszeríti magát reá," a nyilatkozat szerint. "A lényeg vagyok, hogy van, hogy ő kezdeményezte azt. Nem hatályba magát reá."

Emellett "Az angol beteg" Oscar-díjra jelölt Fiennes Szerepelt több filmben, beleértve, de nem kizárólagosan a "Harry Potter" sorozat, "The Constant Gardener", "Maid in Manhattan" és a "Vörös Sárkány".

Forgalmazza Internet Broadcasting Systems, Inc.