2011. március 22., kedd

A tudósok Fedezze fel a legjobb Pickup vonal


Száz évesek 22-45 folytatta öt három perces dátumok és megkérdezték, hogyan választották ki, hogy újra látni.

Pszichológus professzor Richard Wiseman szerint a kísérlet azt mutatta, hogy sok nő tette döntéseket leendő partnereink után csak 30 másodperc.

A legtöbb sikeres chat-up vonal foglalt "Mi a kedvenc pizza öntet?"

A szakértők szerint úgy néz ki, nyilván fontos tényező, és további kutatásra lenne elvégezni, ebbe a területen az elkövetkezendő hetek során.

Csaknem 50%-a nő döntéseket a lehetséges társaival után fél perc a kísérlet során, végzett a város Nemzetközi Tudományos Fesztiválon.

Wiseman professzor, a Hertfordshire Egyetem, azt mondta: "Minden ötödik férfi tette a fejükben, kb egy személy az első 30 másodpercben a találkozó őket, szemben a nők fele.

"A legfontosabb dolog, különösen, mivel a nők teszik ki az agyukat, gyorsan, hogy a nyitó tétel igazán számít."

Az akadémiai mondta férfiak és nők elfogadta a "szép hasonló megközelítést" a chat-up vonal.

Azonban bizonyos különbségek a nemek között világított rá a tanulmány.

"Ez többnyire a srácok, hogy a használt zárt kérdéseket; is, hogy lenne kiváltani akár egy igen vagy nem válasz, és az lenne a vége a beszélgetés," mondta.

"A legjobb férfi és női használta ugyanazt a fajta chat-up vonal, olyan témákkal, hogy tenné a személy úgy érzi, elég könnyed.

"A legsikeresebb sorok voltak azok, amelyeket nem lehet válaszolni egy egyszerű igen vagy nem, mint például a" Mi a kedvenc pizza öntet? " és "Ki leszel, ha mész a Csillag szemükben?".

Wiseman professzor azt mondta a másik véglet, a legrosszabb chat-up vonal foglalt "Van egy PhD számítástechnikai" és "A legjobb barátom egy helikopter pilóta.

"Nagyon nehéz válaszolni ezekre egy érdekes és kreatív módon," mondta.

A pszichológus azt is megállapították, hogy azoknak, akik a potenciális partner elkerül a témák, amelyek okozhat egyetértés, mint a filmjeit.

Azt mondta: "Arra kértük a résztvevők beszélni bizonyos témákban, és amikor beszéltek film volt a katasztrófa, én is csak hallottam az embereket ábrázolja.

"Senki sem akarta, hogy találkozzanak utána, főként azért, mert a férfiak és a nők gyakran nem tudnak megegyezni a legjobb fajta film.

"De ha tolódott a beszélgetés utazni, mindenkinek lett sokkal több feszültség és véget ért az sokkal dátumát."

(A BBC News)

Online Dating: 10 intuizioni psicologiche