2012. július 16., hétfő

Weboldal összpontosítottak, hogyan vonzza a lány


Dátum Hotter Lányok, egy vezető férfi társkereső cég tanácsát, csak bemutatta egy információs oldal elkötelezett segítünk megtanulni a férfiak fortélyait, hogyan kell egy lányt vonzzák.

A honlap, amely élesben, március 19-én, több ingyenes cikkeket és tippeket, amelyek segítik demisztifikálni női vonzerőt. A téma, hogy hogyan vonzzák a lány kap tízezer kereső lekérdezések egy hónap és egy elgondolkodtató, hogy sok egyedülálló férfiak.

"Nagyon ellentétes intuitív," magyarázza Rob bíró, alapító dátuma Hotter Girls. "Tehát sok ember küzd, hogy dekódolni egy nő viselkedése. A férfiak gyakran azt gondolják, túl logikus a vonzereje, ha kell, akkor érzelmileg közeledik. "

Sok tanácsot a helyszínen zsanérok a téma "érzelmi intelligencia". Bíró úgy véli, hogy ha az emberek jobban megértsék a női érzelmek, tud tanulni, hogy ezeket az érzelmeket kiváltani egy vonzó módon.

"Úgy nézel ki, mi nők érdekeit," magyarázza Bíró, "Ennyit ez meghatározná a nők érzelmek származnak a dolgokat élvezik-tól, hogy mit esznek, hogy a show nézik."

Bírói liberális filozófia óta forró téma a férfiak és a nők. A blogger is meghívást kapott a női panelek társkereső, gyakran, hogy egy férfi szemszögéből a társkereső játékban.

"Szeretek kapok visszajelzést a nők", magyarázza Bíró. "Nem hiszem, hogy bármelyik tanácsot adok szégyenletes vagy furcsa. A legtöbb srác büszke arra, hogy gyakoroljuk a tippeket olvastak a blogomban és a termékeimet. "

Bár néhány női bloggerek reagált kevesebb, mint az értékelés kedvező bírói megközelítés randi. A közelmúltban egy blogger írása a The vidám írt egy gyilkos felülvizsgálatát bíró "Top 10 legjobb szövegek Minden idők" jelentés, azt állítva, volt bíró férfiak arra való ösztönzése elfogadja a cookie-vágó megközelítése randi.

"Mindig lesznek kritikusok," Bíró nevet. "Azt hiszem, az a tény, hogy ilyen nők bloggerek egy zsigeri reakció, hogy én valamiféle anyagi bizonyítja hatékonyságát. Úgy értem, én mondom srácok, hogy a nők érzelmi ".

Rob bíró töltötte az elmúlt 5 évben tanított, hogy megfeleljen a férfiak és nők vonzzák, mind a termékek és az élő coaching.

Dátum Hotter Girls kiadott több könyvet írt, és megfelel a nők vonzzák. Mágneses üzenetküldés a legfrissebb kiadás a bíró.