2011. augusztus 4., csütörtök

Philadelphia ad otthont a legkevésbé vonzó ember az Egyesült Államokban.


Philadelphia (Reuters) - Philadelphia ad otthont a legkevésbé vonzó embert az Egyesült Államokban, egy felmérés a látogatók és a helyiek mutattak pénteken.

A város több mint 1,5 millió ember is megállapították, hogy a legkevésbé elegáns, legkevésbé aktív, legalább barátságos és utolsósorban világi szerint az "Amerika Kedvenc városok" felmérése szerint Travel & Leisure magazin és a CNN Headline News.

Mintegy 60.000 ember válaszolt, hogy az online felmérés - a www.travelandleisure.com - ami rangsorolt ​​25 városban kategóriában köztük bevásárló, az élelmiszer-, a kultúra és városkép, mondta Amy Farley, vezető szerkesztője a magazin.

A unattractiveness, Philadelphia most verte ki Washington DC és a Dallas / Fort Worth az alsó helyszínen. Miami és San Diego adnak otthont a legszebb ember, a közvélemény-kutatás.

De Farley rámutatott az eredmények nem jelentik azt az emberek a Philadelphia is csúnya, vagy a város egy rossz hely.

"Mi is kérte az embereket, hogy szavazzanak a vonzerő, nem unattractiveness. Travel & Leisure szerkesztők hiszem sok vonzó ember Philadelphia," mondta.

"A relatív vonzereje lakóinak csak egy apró tényező értékelése a város érdeme."

Philadelphians "önbecsülés is aláásta a nemzeti felmérések mutatják, hogy az egyik legkövérebb ember az Egyesült Államokban. Az amerikai elhízás Szövetség helyet a város a top 10 túlsúlyos ember évente 2000 és 2005 között.

És sport büszkesége a város ismert a heves lojalitását a rajongók már fáj, hogy nem állt a nemzeti bajnok bármely négy fő sport, mivel a 76ers megnyerte a National Basketball Association címet 1983-ban.


2011. július 31., vasárnap

Ex-Colorado bíró, ügyész Face Fegyelem befogadásával szex A bíró Chambers


A bíró és az ügyész arca fegyelmi tárgyalás után bevallja, hogy a szex a bíró kamarák és együtt lenni a zuhany, a Douglas megyei bíróság.

Grafton M. Biddle, 57, lemondott helyzetét december 18-án azt követően pletykák kezdtek keringő, hogy ő volt egy romantikus kapcsolata Laurie A. Steinman, a 29., a Rocky Mountain News számolt be saját online kiadása hétfőn. Steinman kirúgták december 22-én, a papír jelentett.

Panaszt nyújtott be pénteken a Legfőbb Tanács rendelet szerint az ügy kezdődött tavaszán tavaly. Mindkét elismerik, hogy a szex a bíró kamarák, és "a számos alkalommal bíró Biddle lenne` settenkedik "a női zuhany a bíróság kora reggel."

Biddle nem jegyzett számot, és egy üzenetet hagyott a Steinman nem azonnal visszatért.

A fegyelmi tárgyalásra még nem tervezett, mielőtt az állami Legfelsőbb Bíróság fegyelmi bíró William Lucero. Mindkét szemben büntetés akár disbarment.

Copyright 2007 Az Associated Press.