2010. június 5., szombat

Niche Dating Sites


Matt Muro fáradt volt, az online dating jelenet. A Harvard Egyetem számítógép-programozó úgy érezte, a legtöbb web-alapú társkereső oldalak werenâ € ™ t összekötő érdekeit.

â € œI csinál egy online dating magam, és voltam több helyről magam, és szerettem volna valami, hogy úgy érezte, több természetes, â € Muro said.So Muro létre LifeKnot.com, egy online társkereső thatâ € ™ sa kis bit MySpace és egy kicsit Match.com. A legfontosabb különbség: LifeKnot.com az a hely, akik a nagyon hasonló érdeklődésű - a Parasailing sör pong - hook up.Like más társkereső oldalakon, Cambridge-alapú LifeKnot tud a felhasználó létrehozni profilokat, és megfelel más hasonló érdeklődésű. De ezek a területek gyakran átalány túl sok közös tevékenységről, Muro mondta. â € œSome tevékenységek ön donâ € ™ t talál általában a social networking vagy társkereső, â € mondta.

De Match.com és a MySpace gereblyézés a pénz, sok kis induló vállalkozások próbálnak bejutni a kereset, mely szerint online társkereső oldalak szentelt rést kategóriába. És, hogy a nehéz push lehet létre telített internetes társkereső szolgáltatás.

A Boston területén egyedül van webhelyek mindent a Red Sox rajongó hard rock rajongó.

LifeKnot felmegy Ilyen honlapokkal szemben a Rock NA € ™ Roll Ismerkedés - www.rnrdating.com - és MatchingSox.com, a webes szolgáltatás, amely kapcsolódik a fickó Sox-rajongó.

â € œI hiszem itâ € ™ s már túl telített, â € mondta Rich Savoie, alapítója Rock NA € ™ Roll randi, amely lehetővé teszi a felhasználók jel, hogy megfeleljen a helyi rock mutatja.

Az oldalak, mint LifeKnot, ami egy zsúfolt piacon kemény, és a szó-szájra már nem enough.LifeKnot, amely jelenleg kínál annak összes szolgáltatás ingyenes, már 12.000 regisztrált felhasználók számára. Még így, Muro nemrég kezdte a hirdetés a MBTAâ € ™ s Red Line megszerzése több interest.Breaking ban egy új koncepció egyszerű, mert a technológia. De a legtöbb új társkereső szolgáltatások valószínűleg háttérbe szorította a nagy játékosok, mondta Tim Ferriss, a tanár a high-tech vállalkozás a Princeton University.â € œThere az új társkereső oldalak szakosodott mindent koncert kilépőket a sziklamászók, de elvárom hogy weâ € ™ ll lásd a tömeges konszolidáció, mint az első három helyek egyszerűen hozzá a funkciók bizonyítják népszerűbb a kisebb induló, â € mondta.

BostonHerald.Com

??? ?? ??? ?? ?? ?????


2010. június 2., szerda

Ez biztos a mai napig a társad?


Fülbemászó dalszövegeket, és amikor az élet a fólia le te sem esernyőt is jobb egy közeli barát. De ha túl barátságos a társ?

Egy új online társkereső tanulmány a brit Friends újraegyesített honlapján -, amely segít a régi osztálytársaim lépni egymással - számol álló társ lehet a kiindulási alap a vadászat a szerelem.

Honlapján spokesowman Rhoda Breakell mondta: "Meg akartuk megtudni, hogy tényleg meddő randi egy gyönyörű barátság. És azt is találni olyan embereket, akik most kezdik el keresett szeretet és a végén az egymás legjobb barátai.

És úgy tűnik, hogy a Harry és Sally-szindróma valóban létezik.

Több mint 35 százaléka nő és 41 százaléka férfi, aki azt válaszolta, hogy a felmérés azt mondta, hogy "legjobb barát" tagja a másik nem.

Ismerkedés társ a leggyakoribb év közöttiek körében 35 és 55, mutatja tart mindkét fél egy kicsit, hogy idézze fel a bátorságot.

Több mint fele a nők és a kétharmad a férfiak úgy kérdezés cimborák randira, de ez vezetett vegyes eredményeket e figyelembe a fejesugrás

Egyharmada még randi, egyharmada van vissza, hogy újra barátok, és az utolsó harmadában még csak nem is beszél többet!

"A legjobb barátom társkereső ténylegesen tesz sok értelme, mert miután az összes, mély barátság középpontjában olyan tartós romantikus kapcsolat" arra a következtetésre jutott Rhoda.

De ha ön gondol randi a társ, vigyázz a figyelmeztető mese Britney Spears.

A rövid életű kapcsolata a bukott pop hercegnő és gyermekkori barátja, Louisiana, Jason Allen Alexander, nem jött jól.

A két házasságot 2004-ben a Las Vegas, de a hatályon kívül helyezte a lakodalmat, két nappal később.


2010. június 1., kedd

Az 5000 Year Old Ölelés


Nevezzük ezt az örök ölelés.

Régészek Olaszországban fedeztek fel egy pár eltemetett 5000 6000 évvel ezelőtt, egymást átölelve.

"Ez egy rendkívüli eset," mondta Elena Menotti, aki vezette a csapatot a saját ás közelében az északi város Mantova.

"Nem volt kettős temetés található az újkőkorban, még kevésbé két ember átölelve - és ők tényleg ragaszkodás."

Menotti azt mondta, úgy a két, minden bizonnyal egy férfi és egy nő azonban, amelyet meg kell erősíteni, fiatalon halt meg, mert a fogak többnyire ép, és nem kopott le.

"Azt kell mondanom, hogy amikor felfedezte, hogy mindannyian nagyon izgatottak lettek. Csináltam ezt a munkát 25 évig. Tettem ás a Pompeii, összes látnivalóját," mondta a Reuters.

"De én még sosem voltam így át, mert ez a felfedezés valami különleges."

A laboratóriumi most megpróbálja meghatározni a pár kora a halálakor, és mennyi ideig voltak eltemetve.

Copyright © 2007 Reuters Limited.