2011. október 3., hétfő

Are You Fun?


Hogy mi alapján választják ki a barátaid? Kinek mi alapján választják ki, hogy kb? Legvalószínűbb ezek az emberek is úgy érzékeljük, hogy "szórakoztató".

A nők ugyanolyan, mint mi ebben a tekintetben. Azt akarják az ember, hogy a szórakoztató körül, és érezd jól magad körül.

Azt hiszem, közel azonos időben voltam kaput a legjobban. Én egy vad ember, azokban a napokban, mindig nagyon jó napja körüli nő, bulizás fel minden második volt, hogy az élet a párt.

Fontolja meg az idióta, aki könnyek fel a táncparketten, és nem táncolni érdemes egy rohadt. Ez a fickó általában a nők körül őt. Miért van ez? Mert vicces! A srác tudja, hogyan kell egy jó ideje, és ez vonzó a nők számára.

Most kiderül, idézhetjük számos példa, ahol a nő, összesen bunkó, aki akkor nem veszi figyelembe "fun" egyáltalán. De néhány furcsa ahogy talán azt hiszi, tényleg szórakoztató körül.

Eszembe jut múltam kapcsolatok is, ahol ha van is komolyan a lány, a dolgok hamarosan vége. Amikor véget ér a móka, a lány megy az én tapasztalatom.

Ez a tipp Eddie pénz a SoSuave Fórum.


2011. október 2., vasárnap

Hogyan Mark Zuckerberg Megváltozott Ismerkedés


A Jenna Birch december 15, 2010

Ma Facebook alapítója Mark Zuckerberg nevezték TIME "személy a 2010-es év." Ha az emberek TIME kerestek egy játék-váltó kapni ezt a kitüntetést, hogy megtalálta a megfelelő embert. Zuckerberg kétségtelenül megváltoztatta a több mint fél milliárd ember csatlakozik.

A Facebook, és az ajtó is nyitva segített a többi technológia csúszik a mi életmód, most már nézni a kölcsönhatások a barátaink és a család több ezer mérföldre van. Nem is kell látni őket személyesen. Milyen csodálatos, izgalmas, félelmetes és zavarba ejtő az összes gördült be egyet.

Nem fogjuk hazudni neked. Ez az új-kor koncepciója az egyik vagyunk bizonyos tudtunk többé nélkül élni. Zuckerberg megváltozott kommunikációs örökre, és ő biztosan megérdemli a TIME különbséget. Ugyanakkor azt is szeretném megjegyezni, hogy személyesen Mark számára újabb feat.

Ő kezelni, hogy a mi társkereső él, hogy sokkal bonyolultabb.

Ezek a napok, amikor szakítani valakivel, felejtsd el hagyta őt el. Körülbelül két percig száron a Facebook falra, láthatjuk, hogy ő beszél egy szőke találkozott tegnap este egy bárban, és úgy érzi, teljesen felborul. Most, amikor találkozunk valakivel az új töltünk órát sms, Facebooking és tweeting a potenciális mérkőzés, és ezzel párhuzamosan félreértés, spekuláció és elemzés, mert nem tudja olvasni az érzelmeiket keresztül mobiltelefon és számítógép-képernyők.

Ez frusztráló időnként. Így társkereső és kapcsolat a kommunikáció, akkor kell találni az egyensúlyt tweeting és beszél.

"A negatív oldala támaszkodva kizárólag e-mail, sms, és a szociális média oldalak, mint a Facebook és a Twitter, hogy gyakran a kommunikáció egyoldalú," mondja YourTango Expert Julie Spira, aki írt egy könyvet a cyber-ből, a szabályok Netikett: Hogyan Mind Your Manners az interneten. "Breaking fel túlságosan könnyen megoldható online. Egy kapcsolat, meg kell, hogy vegye fel a telefont, vagy létre Skype időpontot hallani valakinek a hangját, vagy ha fennáll a veszélye, hogy félreértik. "

Ami Zuckerberg teremtménye, Spira hozzáteszi: "Semmi sem rosszabb, mint kideríteni a Facebook falra, hogy te már nem egy kapcsolatban. Talán változik a helyzet a "A kapcsolat" a "Single", miközben még mindig várjuk, hogy szombati időpontot vele. "

Továbbá, ha kommunikáció csak a szövegek, tweets, e-mailek és a fal hozzászólás, akkor a végén fej-over-sarok, hogy valaki a web személyiségét, de nem az ő valós személy.

"Ha hagyatkozzunk kizárólag sms-és tweeting, akkor fennáll a veszélye, beleszeret az ember valaki mögött billentyűzet," Spira mondja. "Nem szokatlan, hogy hamis, hogy egy kapcsolatot valakivel, hogy tényleg nem tudom."

Web technológia is megváltozott a koncepció az udvarlás, ami lehet egy kicsit szomorú. Úgy érzi szinte túl könnyű győzelem valaki szeretet ezekben a napokban, és ez nem jó dolog. Személy szerint azt szeretném hallani valaki valóban kérve minket a szavakkal szemben egy sor zavaró szövegeket, ugye?

Spira óva int hogy dátumokat a Facebook vagy a szöveges üzenetek. "Ne kérdezd ki őket, és erősítse tervek csak egy szöveget," mondta. "Van még kell eleme régimódi udvarlás együtt a mai technológia a modern digitális világban."

Ah, Mr. Zuckerberg. Genius? Talán, bár biztosan tette a társkereső játék zavarba. De hé, mi ad hitelt, ha a hitel miatt. Ha helyesen használják, a technológia kiterjesztése megnyitotta néhány szempontból számunkra a mai napig hatékonyabb, és ossza meg egy kis szórakozás az út mentén.

"Késésben a dátum? Küldj egy szöveget, és hagyd, hogy tudja, "Spira mondja. "A flörtölés a Facebook és a Twitter is lehet szórakoztató, és ad azonnali módon csatlakozni, de ne feledkezzünk meg a kapcsolatot az online az offline lehető legrövidebb időn belül."

Szóval, mi van néhány dolog, hogy megköszönjem a Mark.

Lehet, hogy idő a "személy az év," tette volna létre több milliárd dolláros cég kevesebb mint egy évtized, s talán 500 millió ember csatlakozik. Minden, ami szép és jó, de Zuckerberg is megváltozott, ahogy azt a dátumot.

Nos, ez az, amit nevezünk figyelemre méltó.


A halál csókja


Már találkoztam a leghihetetlenebb lány. Nem igazán tudom őt, de te benne, hogy ő egy istennő küldött egyenesen a mennybe, a farmer.

Ön összenézett a kémia, volt néhány rövid beszélgetés után osztályban, sőt ütközött a lány a plázában. (Beszélj sorsa.)

Tudod, hogy szeretne vele. Nincs kétség. A kérdés most válik "Vajon akarom?"

Mosolyog rád ... de ez egy baráti vagy egy kacér mosollyal? Ön látta elhagyni egy másik srác óra után ... ő volt a barátja? Ő flörtölt veled a múlt héten, még akkor is megérintette a vállát ... majd teljesen figyelmen kívül hagyja meg a minap. Vajon, mint te?

Honnan tudod? Tényleg szükség van ezekre az ismeretekre mielőtt elkezdené a "törekvés" ugye?

Talán a leggyakoribb feltett kérdésre a Don Juan Fórum érinti "olvasás nők", és megpróbálja kitalálni, hogy azok, mint te, vagy nem. A plakát általában írja le a helyzetet, mit csinált, mit csinált, majd megkérdezi: "Ez azt jelenti, szeret engem?" Vagy: "Ez azt jelenti, ő nem olyan, mint én?"

Határozottan egy népszerű kérdés. Határozottan kérdése van szüksége a választ.

Nos, itt a gyors válasz erre a kérdésre -> megszállott arról adott lány, és függetlenül attól, hogy ő szeret téged, ez a halál csókja!

Ha aggódni, hogy a lány szeret téged, akár nem, valószínűleg ő nem - vagy inkább, nem fog. Nem fog, mert a "gond", és a megszállottság, amit gondol akkor tényleg nyomja a lányt.

Hadd tisztázására.

Ha hagyod magad esik a "megszállottság" csapda, elkezdi elemezni mindent álmai lány nem, minden szót mondja, minden mozdulatát ő tesz ... és megpróbálja kapcsolódnak őket neked.

Rámosolygott akkor - ő nem mosolygott rád. Ő e-mailben meg - ő nem e-mailben. Visszatért a hívás - ő nem tért vissza a hívást. Zavartság, frusztráció és szorongás óhatatlanul.

Ez a rögeszme vele viselkedés és jelentésük is megbénítja neked, megzavarja téged, és szopni minden csepp bizalom van a szervezetből. Ön lesz értelmetlenül locsogó Blob a bizonytalanság. És a nők általában nem vonzza értelmetlenül locsogó Blobs a bizonytalanság.

Szóval te rossz lehet összekeverni a nők? NEM! Abszolút nem! Nők zavaró. Mindig voltak és mindig is az lesz. Ez már csak így vannak.

Különösen, amikor a romantika, a nők úgy tűnik, teljesen összeegyeztethetetlen a saját viselkedését. Az egyik percben te győződve arról, te vagy a férfi az ő álmait, és a következő lány úgy tűnik, hogy nincs tudatában a lét. Az egyik percben ő flörtöl, és mosolyog, és dörzsölés ellen van, és a következő pillanatban ő elment, elhagyta anélkül, hogy azt mondja: "Viszontlátásra." Fel kell frusztrált és zavaros!

Nos, senki sem tudja pontosan, hogy a nők miért adnak ki ilyen vegyes jeleket, és szándékosan úgy tűnik, megpróbálja összezavarni minket. Néhány gyanús ez az magazinok olvasnak. Mások szerint ez köze van a titkos fürdőszoba konferencián tart. Megint mások javasolja, hogy a logikátlan viselkedés miatt a rázós hormonok vannak háborgó egész testüket. Az ok viszonylag jelentéktelen. Csak el kell fogadnunk, és telek stratégia foglalkozni vele.

Tehát, mivel az ellentmondások a női romantikus magatartás megpróbálja "olvasni" a nők és kitalálni, mit gondolsz, a legjobb esetben hihetetlenül frusztráló élmény. Tehát ne csináld. Ne is próbálja meg.

Csak mondd, hogy NEM "olvasás" nők!

Oké ... jól ... ha nem igazán próbálja "olvasni" a nők meg attól, hogy mint te, vagy nem, akkor mit csinálsz? Mi a stratégia? Végül is, lehet, hogy zavaros, logikátlan, és kissé bosszantó, de még mindig szeretné kapni egyet.

Egyszerű: Ha vonzódik egy lány, akkor csak TERHELI ő vonzódik hozzád is. És ennek megfelelően járnak.

Tegyük fel, hogy ő szeret téged és szeretné megismerni, jobb. Tegyük fel, hogy ő fizikailag vonzódik hozzád. Tegyük fel, hogy amit úgy vonzza ez a hölgy, bármennyire hihetetlen, úgy látszik.

Tegyük fel, hogy a pozitív ... mindig pozitív. Feltételezve, hogy a negatív meg fogja ölni minden esélye lehet, hogy vele. (Pesszimisták, barátom, nem csaj mágnes.)

Most sok izgalmas előnyök elfogadásával ez a hozzáállás az feltételezve, hogy a nők tetszik is, mint te ... és kezeli őket megfelelően.

Az egyik, ha megtagadják a megszállottja az összes kis "jelek" ő ad neked, legyen az jó vagy rossz jelek jelek, akkor úgy fogja érezni, nyugodtabb, nyugodt és magabiztos. Nem lesz "fel" egy percre, mert mosolygott rád, és "lefelé" a következő, mert ő is mosolygott egy másik srác.

Megpróbálja "olvasni" ő csak akkor vezet zavart, csalódottság, és a szorongás. És ez fog neked több feszült, amikor a lány körül, és így kevésbé valószínű, hogy a bájos, karizmatikus Don Juan, hogy szeretne lenni.

És akkor még nem vesztegeti az időt, hogy kitaláljam, mit gondol ... megpróbálja kitalálni, mi minden apró lépés azt jelenti, ... és hol állsz. Ön képes lesz arra, hogy fordítson a "mentális idő", hogy valami hasznos és eredményes legyen.

Másodszor, ha csak feltételezzük, hogy ő szeret téged, akkor valóban növeli annak valószínűségét, hogy a lány végül LESZ, mint te. Ezt nevezik önbeteljesítő jóslat, és egy jól dokumentált jelenség a pszichológiai kutatások.

Alapvetően ez mit is jelent az, hogy ha van egy "szeret engem" hozzáállás, akkor majd a projekt pozitív, optimista viselkedés és gondolatok. Ő majd vedd fel ezeket, és ... mint te.

Ha a másik viszont van egy "ő nem olyan, mint én" hozzáállás, akkor a projekt negatív, pesszimista viselkedés és gondolatok. Ő lesz, hasonlóképpen, vegye fel a fenti és mint te kevesebb.

És ha van egy "nem ő, mint én" hozzáállás, akkor majd a projekt feszült, szorongása viselkedés és a gondolatok, hogy csökken a valószínűsége az ő ízlése van ... vagy ő akár meg is körülötted, hogy egy "kellemetlen" élmény. (Hát nem egyszerűbb a kikapcsolódásra körül, akik nyugodt magukat?)

És a harmadik, a hozzáállása csak feltételezzük, hogy ő szeret téged, ahelyett, hogy tudnák csinál, vagy sem, lehetővé teszi, hogy fenntartsák az irányítást a helyzet ... és magad.

Ha megszállott a "jelek", és hogy a "jelek", hogy szabályozza a viselkedés, gondolatok és érzelmek, akkor alapvetően adott neki teljes ellenőrzést a helyzet. És teljes ellenőrzése alatt van.

Ha ő a "jó", hogy te, te boldog. Ha ő a "rossz", hogy te, te szomorú. Ha akar arra kérjük Önt, tud kidobni néhány pozitív jel. Ha akar gátolják meg, ő is dobja ki néhány negatív jeleket. Maga a boldogság tulajdonképpen az ő ellenőrzése ... hogy tudja, akár nem.

Nem az álláspontot, hogy a "Don Juan" szereti, ha be

Azonban, ha csak feltételezzük, hogy ő szeret téged, és kezelni vele megfelelően, és visszautasítják, hogy ellenőrzi az összes kis jelek, különösen a rossz is), akkor vegye át a helyzetet. Úgy döntött, hogy tetszik neki. És úgy döntött, hogy ő szeret téged ... vagy lesz, mint te, mikor jut el tudod jobban. És akkor ennek megfelelően járjon el.

Ön izzad bizalom. Te nyugodt. És te projekt "aura", hogy minden kezdő Don Juan keres. (A szegény lány nem esélyünk ellen, hogy aura.)

Oké, így egyetért azzal, hogy megszállott arról adott lány, és függetlenül attól, hogy ő szeret téged nem az Ön érdeke. Ez pedig akkor egy értelmetlenül locsogó Blob a bizonytalanság, csökken a valószínűsége, hogy ő is, mint te, és neki teljes ellenőrzése alatt a boldogságot.

Szóval, mit csinálsz, ha azokat a gondolatokat kezd, hogy átvegye a fejedben? Úgy értem, elvégre ő egy istennő, ugye?

Itt van egy egyszerű kis mentális trükk, ami segíthet neked.

Amikor a megszállott "nem ő, mint én" gondolatok kezdenek átvenni az elméd, akkor is, ha ők a "jó" is, mentálisan fogd őket a kezét, dobja le őket a földre, és a lépést velük. Ezután emlékeztetni magad, hogy megszállott róla nem az Ön érdeke, hogy ez kiszívja el a bizalmat, és ténylegesen csökkenti annak valószínűségét, hogy akkor végül kap rá.

Ennél a pontnál szeretnénk venni egy mély levegőt ... mosoly ... nevetni ... , és azt gondolja: "Meg kell elküldeni, hogy Allen srác egy pár dollárt."