2012. június 21., csütörtök

A nők vezető szerepet Társkeresés


A változó idők, társkereső szabályokat is egyre újraírták. Manapság ez nem ritka, hogy egy nő, hogy kérje ki a srác. Úgy tűnik, hogy amikor a randi, a nők egyszerűen imádják. Egy brit tanulmány megállapította, hogy a nőket az élen, amikor a szerelem, egy negyede közülük társkereső három vagy több ember egyszerre.

A kutatások azt mutatják, hogy az átlagos nő egyetlen rendszeresen lát legalább két potenciális partner egy időben, és eddig öt embert egy év, a Daily Express jelentett. Szintén a nők hajlandóak pénzt költeni a kifizető a számlák is.

A tanulmány szerint, végzi az étterem lánc TGI Friday, ez csak 18%-a nő, hogy gondolta, a férfi fizet során a dátumot. Fele a férfi beleegyezett, hogy a válaszadók, mondván, hogy nő vagy hozzájárulnak kell menni, vagy fél.

Közel harmada nő azt mondta, hogy a hagyományos társkereső szabályok alig vonatkoznak többé, negyedéves miután megkérdeztem egy embert nem várja meg a srác, hogy a lépés.

Továbbá, egy négy kapcsolat a javaslatot fontolóra venni, kilenc a 10 férfi a barátnőjét akarja megtenni, a tanulmány szerint. "Az egyre több gazdaságilag független nő, akik saját döntését, társkereső szabályokat fog változni további egyenlőség szempontjából," mondta Dr. pszichiáter Avdesh Sharma.


2012. június 19., kedd

Ismerkedés és azokhoz kapcsolódóan


A dolgok nagyon gyorsan történnek a jelenlegi generáció. Akár akarjuk elismerni, akár nem, van egy jó oka mesterszakácsok nem készít elegáns ételeket mikrohullámú sütőben. Egyértelműen az egyik kérdés az egyetemen a néha őrült iramú, amellyel kapcsolatokat építsenek ki. Nincs 1 lehet hibáztatni a kimúlását a társkereső rituális ezen egyetemen. Ez mi ez. A kíváncsiságomat, hogy megértsük, miért a férfiak és a nők lemondott tulajdonosi ez társadalmi norma, azt folytató 10 diák (5 nő, 5 férfi) az azonos neműek beszélgetések véleményüket körül ezt a kérdést. Bár nem tudom kivetíteni ezeket a megjegyzéseket, hogy minden férfi és nő az egyetemen, ez az, amit felfedezett.

A nők Beszéltem voltak egyhangúak a hiszemben, hogy a Notre Dame környezet tele van nyomás. Ők le a nyomást, hogy vizsgálja meg egy bizonyos módon (haj kész, a make-up, nem venném izzadás), és viselkedjünk egy bizonyos módon. "Mindig meg kell nézni olyan jó, mint lehetséges. Férfiak beszélnek üzembe a saját "ND szemüveg." Tudom, hogy sok szép lány az egyetemen, úgyhogy nem értem, hogy az emberek itt is úgy gondolja, hogy mindannyian csúnyák. "

Van egy olyan hiedelem, hogy ez olyan környezetet teremt, ahol a nők hajlandóak semmilyen figyelmet kaphatnak a férfiak, hook-up, vagy más módon. Ők versenyeznek Notre Dame női ki a tanterem és a Notre Dame férfiak az osztályteremben. "És nem feledkezhetünk meg arról a nyomás által hozzáadott jelenléte Szent Mária tanítványai. Ön harcol már annyira, hogy a nyomás valóban lesz neked. "Néhány nő azt mondta, hogy úgy érezte, beragadt, és azon tűnődött, hogy jön Notre Dame hiba volt. Mások úgy döntött, hogy kapcsolat kialakulását tartásba, hogy megvárják, amíg el nem hagyják a Notre Dame, hogy ezt a részét az élet.

A nők is beszélt arról, kifejezetten az étkezőbe forrásként a stressz és az ítélet. Legyen szó akár a férfiak, akik "moo" olyanok ellen, akik ide-oda kap-yo, vagy a másik nő, aki aprólékosan nézd, mi a tányéron néz ki, az étkezőben is hozzájárult a negatív légkört, ahol a nők nem érzik értékelik.

Sok a frusztrációk a férfiak beszélgettek körül forgott az évelő parietals kérdése. Meg kell jegyezni azonban, hogy nem minden ember megkérdezett negatív kilátás a Notre Dame hagyományt. Azt is megjegyezte, hogy a különböző elvárások a főiskolai tapasztalatok része a problémának. Úgy vélik, hogy sok nő jön Notre Dame keres elkötelezett kapcsolatok és mások remélem, hogy elérjék a hőn áhított "ring tavaszra." Az emberek használják a "American Pie" leírni a tipikus férfi főiskolai várható.

Minden srácok beszélgettem egyetértett az elképzeléssel, hogy a nők bizonyos nyomást, hogy mindig jól nézzen ki / tökéletes. Úgy vélik azonban, hogy sok ez a nyomás hatására vagy saját, vagy a nők által előírt más nők. Azt is elmondta, hogy amikor egy nő kap negatív vélemény a lány ruhában, ő is a tendencia, hogy megnöveli a fontosságát, hogy a megjegyzést. A végén, azt elismerte, hogy hogyan működik egy nő ruhákat hatása a benyomása róla, de hozzátette, hogy ugyanez valószínűleg igaz a másik oldalról.

Néhány ember egyetértett azzal a gondolattal, hogy talán jobb várni, amíg főiskolai összpontosítani kapcsolatokat. Az egyik azt állította, hogy ezt teszi a "rémült lányok és fiúk csalódott." Az egyik fiatalember azt mondta sokatmondóan, hogy "ennek a kapcsolatot a helyes út nem könnyű. Beletelik sok erőfeszítést és én inkább összpontosítani a figyelmemet a ügyelve én akadémikusok rendben vannak. Ha nem kap részt, és nem ez a helyes út, megy ez. De általában, ha két ember belekeveredni, csak akkor rájönnek, hogy mennyire érintettek az eljárás. "Ami a várakozás a romantika, az egyik fiatalember megjegyezte, hogy" jó dolog, hogy beteg embereket ". Egyéb közös frusztrációk srácok tapasztalat campus tartoznak a nők, akik "jersey hajtók," csapdába a barát zónában és az a tény, hogy ha egy bizonyos típusú sportoló megjelenik egy partin, vége a játéknak.

Amit meg tudok sejteni, az itt felvetett témákat, míg súlyos, nem leküzdhetetlen. Ez csak úgy hiteles és őszinte kommunikáció. E célból hívlak az egyének, hogy a felajánlott 10 véleményüket e szerkesztői, hogy csatlakozzon hozzám egy találkozóra az elmék és néhány nagy élelmiszer. Ez a kiterjesztett beszélgetés lesz az első a sok és a téma a jövő oszlop. Addig beszélj a barátaidnak, hogy mit kell olvasni, és eldönti, ha ezeket a megjegyzéseket igaznak hangzik az Ön számára. Alig várom, hogy találkozhassunk a Notre Ismerkedés programot este 7 órakor a legendák.