2011. március 18., péntek

A The First Time az amerikai történelem, nem házasságban élő párok Outnumber Házas Ones


Ez egyáltalán nem halott, de az első alkalommal, egy új felmérés azt mutatja, hogy a hagyományos házasság már nem él a preferált megállapodás a legtöbb amerikai háztartások.

A váltás, számolt be az Egyesült Államok Népszámlálási Hivatala a 2005-ös amerikai felmérés közösségi, látná a paradigmaváltás nélkül minden aspektusában amerikai élet - a családi jog a nemzeti politika és a jelenlegi hangsúlyt fektet a családi értékeket.

Az eredmények, amelyeket augusztusában megjelent, de nagyrészt elkerülte a nyilvánosság figyelmét eddig, mert a nagy mennyiségű adatok, jelezte, hogy a házasság nem szerepeltek közel 55.800.000 amerikai családi háztartások, illetve 50,2 százalék.

Több mint 14 millió közülük élén egyedülálló nők, újabb öt millió egyedülálló férfiak, míg a 36700000 kategóriájához tartozott, mint "nonfamily háztartások," olyan kifejezés, amely szakértők szerint elsősorban az említett meleg vagy heteroszexuális párok élettársi ki a hivatalos házasságon kívül .

Ezen felül még több mint 30 millió nőtlen férfiak és nők egyedül élő, akik nem minősíteni a családok, a Népszámlálási Hivatal jelentett.

Összehasonlításképpen, a számos hagyományos háztartások házas párok saját központi állt valamivel több mint 55.200.000, vagy 49,8 százaléka a teljes.

Nem házas párok hajlott felé nagyvárosokban, mint New York, Chicago, Los Angeles és San Francisco, míg a mezőgazdasági államok az Alföldön és a vidéki közösségek a középnyugati és nyugati bástyája maradt hagyomány, a felmérés szerint.

A tendencia jelentett drámai változást az alig hat évvel ezelőtt, amikor a házaspár álló 52 százalékát 105500000 amerikai háztartások.

Rámutatott, hogy erőfeszítései elnök George W. Bush és szövetségesei, akik az elmúlt öt évben tett összehangolt erőfeszítéseket, hogy felülkerekedjen a hagyományos házasság és a család adókedvezmények révén, külön jogszabály és az egyház által támogatott kampányok ellátott kis gyümölcsöt.

A váltás, szakértők szerint is felmerül a kérdés a jövőbeni hatékonyságának az úgynevezett "családi értéke" politikai jelenleg játszott mind a republikánusok és a demokraták.

Douglas Besharov, szociológus az American Enterprise Institute, a washingtoni székhelyű agytröszt, azt mondta, hogy nehéz a hagyományos családi kialakulni sértetlenül után három és fél évtizedes válások eléri az 50 százalékot, és öt évtizedes out-of-házasságon kívül születések .

"Változás van a levegőben," Besharov mondta egy interjúban a külügyminisztérium folyóirat nevű amerikai társadalom és értékek. "Az egyetlen kérdés az, hogy katasztrofális vagy csak evolúciós."

Azt jósolta, hogy az együttélést és az ideiglenes emberek közötti kapcsolatokban valószínűleg uralta az amerikai társadalmi táj az elkövetkező években.

"Összességében, amit látok, olyan helyzet, amelyben az emberek - különösen a gyermekek - lesz sokkal elszigetelt, mert nem csak a szüleik egyaránt működik, de majd kevesebb testvérek, unokatestvérek kevesebb, kevesebb nagynénik és nagybácsik, "A tudós azt állította. "Tehát az idő múlásával, haladunk felé sokkal individualista társadalomban."

Véleménye szerint Stephanie Coontz, aki vezeti a Tanács Kortárs Családok, növekvő várható élettartam, valamint a nők kereseti lehetőséget hatással vannak a hagyományos házasság váratlan módon.

Ha a második világháború előtt a tipikus amerikai házasság halálával végződött egy partner néhány éven belül, miután az utolsó gyermeket hagyott otthon, ő rámutatott a lapban, hogy ma párok is várom, hogy eltöltött több mint két évtizede együtt egy Üres fészek.

"A növekvő időt partnerek töltenek csak egymással társaság, egyes esetekben tett egyének kevésbé hajlandóak beletörődik egy boldogtalan házasság, míg a nők gazdasági függetlensége miatt kevésbé lényeges számukra, hogy ezt," Coontz írta.

Copyright  © 2006 Agence France Presse.

Come Have Your Incontri mutate esigenze con l'et�?


2011. március 17., csütörtök

Online Dating - Találkozó Face-to-Face for the First Time


Bár a mai technológia azt jelenti, hogy az emberek látni "élőben", miközben beszélt, hogy őket egy számítógépre, amit a webkamerák és a Skype is olyan népszerű, semmi sem elég, mint találkozón, hogy ember legyen. Ez különösen akkor igaz, ha már megkezdték a mai napig valaki online, és te miatt találkoznak először. Ez természetes, hogy egy kicsit nyugtalan, ha találkozott valakivel, az első alkalommal. Ez nem csak korlátozni az online társkereső, ha valaha is volt a bármilyen időpontban, az első találkozás mindennél fontosabb. Végül is, ahogy a mondás tartja: az első benyomások utolsó, és ha azt szeretné, hogy az első időpont pedig a sok, akkor biztosítani kell, hogy csinál a jó benyomást. Bár lehet, hogy ütött, hogy megismerjük egymást, online, szemtől-szembe kerül egy teljesen új labdajáték. A lényeg az, hogy egyszerűen csak pihenni, légy önmagad, és legyen minden a maga útján, és természetesen megtörténhet.
tovább


2011. március 13., vasárnap

Mich nő megbírságolták szúró férjet villával alatt étteremmel érv


Plymouth, Mich - Egy nő azzal vádolta a szúró férje villával során érvként egy étteremben nem állította versenyen csökkentett díjakat, hogy részeg és rendetlen.

Canton Township rendőrség és a Wayne megyei ügyészség már megnyomott egy gonosz támadást elleni ügy Kelly Campbell-Baumgartner, annak ellenére, hogy férje kifogásait.

De egy megyei bíró elutasította a bűntett díjat, és a Campbell-Baumgartner be a jogalap hétfőn cserébe elutasítását vétség testi sértés és az akkumulátor töltöttségi.

A bíró megparancsolta neki, hogy fizet $ 350 bírságot.

William Baumgartner korábban tagadta ő volt szúrta az áprilisi incidenst, és azt mondta, nem állt érdekében nyomja díjak ellen a felesége.

Er Online Dating trygt?