2010. június 12., szombat

Álmodott telefonszámot vezet az ember, hogy egy nő álmai


LONDON (Reuters) - Egy brit férfi eleget tett, és hozzáment egy 22 éves nő után, a saját számlájára, álmodik a lány telefonszámát, majd küldött neki egy szöveges üzenetet.

David Brown, 24, azt mondja egy reggel felébredt éjszaka után arra a barátokkal egy telefonszám folyamatosan fut át a fejét. Úgy döntött, kapcsolatba lépni vele, küld egy üzenet mondás: "Mondtam én találkoztunk tegnap este?."

Véletlen címzett Michelle Kitson zavarba jött, és bizalmatlan az első, de úgy döntött, hogy a válasz és a két kezdett cserélik ki az üzeneteket. Végül találkoztak, és beleszeretett.

"Ez tényleg furcsa, de én teljesen elkezdték," Kitson mondta a Daily Mail napilap. "Anyám és apám azt hajtogatta" De lehet baltás gyilkos ", de tudtam, hogy volt valami különleges benne."

Miután hosszú udvarlás, a furcsa pár illeszkedő - ő hat láb hét hüvelyk magas, ő öt láb négy - Nemrég tért vissza a mézeshetek az indiai Goa üdülőhelyről.

A szerelem sújtotta Brown azt mondta: "Fogalmam sincs, hogyan kötöttem ki vele száma a fejemben - ez csak néhány szám eltér az enyém."


2010. június 11., péntek

Are You szabotálják Online Ismerkedés siker


Ha, mint ezer mielőtt, akkor belevágott a virtuális térben, hogy megtalálja az ideális partnert, és még nem nagy sikerrel is kapok egy időpontot, nem is beszélve megtalálni a lelki társ, akkor itt az ideje, hogy értékelje az online dating megközelítést. Online társkereső csak egy másik formája a kommunikáció, és nem mindenki jó kommunikátor. Milyen nyilvánvaló, hogy bizonyos, jöhet a teljes meglepetés másoknak. Vessünk egy pillantást a 10 tipp, hogy miként javítható a sikerességi arány. Az egyik előnye az online társkereső lehet egy időben kell a teljes hátrányt. Van szó ezer profilok az interneten a lehetséges jelöltek közül lehet választani. Ez jó! Vagy ez? Legyen a cipő a kereső -, mit tennél, ha te is szembe a sok választás? Ez így van, akkor lenne szűkíti a keresést, nem igaz? Az első dolog, amit tennél, ez egyáltalán nem a profilokat, amelyek nem tartalmazzák a fényképet.
Tipp # 1: Mindig töltse fel képet! Teszi a közelmúltban az egyik, ha legalább 3 / 4 arc látható tisztán. Ne használja közületek vett Halloween, az a ruha a választás, vagy a kalapban vagy kupakkal bármilyen. Egy szép, őszinte képet, amelyen Ön mosolyog természetesen működik a legjobban.
Tipp # 2: Ha nem akarod, hogy magához vonzza a rossz fiú, vagy lány, a rossz miatt, majd válassza ki a megfelelő felhasználói név. Tartsd meg semleges, vicces rendben van, de távol tartja magát az olcsó és szuggesztív. tovább


2010. június 10., csütörtök

Online Dating Hacker nem megy a börtönbe


Melville, NY â € "Az ígéretes, hogy csatlakozzon a katonai, a Long Island egykori rendőr kerülni a börtönt, és pártfogó hétfő a betörés az ő ex-barátnőjét online társkereső számla és felállítása dátumok érte a férfiak nem tudta.

Mihály Valentine, 29. bízták áprilisban 197 rendbeli, beleértve a zaklatás, számítógépes meghamisítása és a zaklatástól. Aki bűnösnek vallotta magát júniusban két szabálysértési díjakat jogosulatlan használata egy számítógép.

Ügyészek mondta Valentine kérte bosszúja ellen egy korábbi barátnője, a lány belép a Match.com venni, feltételezve, hogy személyazonosságának és a kapcsolatot 70 férfi. Néhány ember bukkant fel az asszony házába dátumok által szervezett Valentine.

Ügyészek megállapodtak abban, hogy az üzlet, mert Bálint mondta, célja, hogy csatlakozzon a katonai. Ha nem vesz igénybe kilenc hónapon belül, ő lesz ítélték három év próbaidőre.

LATimes.Com

Pro? jsme Flirt