2010. május 19., szerda

10 Kis ismert előnyei a házasság


A gyermek 50 százalékkal nagyobb valószínűséggel halnak meg csecsemőkorban, ha a házasságon kívül született. Hangok bizarr és a régi iskola, de a statisztikák van, hogy támogassa azt.

Oktatási szinten hozott magának, arányosan növekszik a sikere a házasság. Ez, a további oktatás van, annál valószínűbb a házasság tart.

Ha férjhez 25-e után, a válás esélye van 24%-kal alacsonyabb. Tehát ne rohanjon meg.

Ha egy több mint 50.000 $ nagy, a válás esélye is csökken mintegy egyharmadát. Napjainkban, több mint 60%-a párok együtt új életet kezdjen, mielőtt férjhez. Az első számú téma az összes házasság viták a pénz. A kettes számú gyermek.

Házas emberek hosszabb ideig élnek. 70 százaléka a krónikus probléma itatók állnak vagy elváltak vagy külön, és csak 15 százaléka házas. Házas emberek töltenek kétszer annyi ideig, mint a betegek kórházi azok házas társaik, és az alacsonyabb aktivitási szintet.

Általában, szemben azokkal, akik nem házasok, házas egyének jobban esznek, jobban vigyázni magukra, és él egy stabil, biztonságos és ütemezett életmód.

9 se�ales secretas que su cuerpo env�a a los hombres de idiomas


2010. május 18., kedd

David Schwimmer Ismerkedés Egy brit Kisasszony


Volt Barátok csillag David Schwimmer a társkereső londoni pincérnő találkozott, miközben a film Nagy-Britanniában, a jelentések szerint.

Abban az esetben az élet utánzó művészet, Schwimmer - akinek Barátok karakter Ross Geller romanced Jennifer Aniston pincérnő Rachel Green - csökkent a Zoe Kent miután találkozott vele a Kakukk Club.

A páros most már dating két hónapig, míg Schwimmer teszi a filmet rendezőként is debütáló Run, Fatboy Run, amely csillagok Hank Azaria, Thandie Newton és Simon Pegg.