2011. október 24., hétfő

Tolmács DIY Blind Dating Red Fags


Do-it-yourself (csináld magad) vak társkereső vált az egyik legnépszerűbb módja találkozáskor keresztül social networking. Könnyen létre mai napig több mint a Facebook vagy a Myspace, de a probléma az, hogy egy nő egy vak időpontban nem igazán tudja, ki vagy mi fog megjelenni, amikor valóban megfelel az időpont. Amikor a találkozó végül bekövetkezik, a beteg meg a "normális", de ha egyszer elkezd beszélni, hogy lehet egy teljesen más történet.

Néhány sztrájk out, optimizmus vesz egy páncél, és egy személy csak reméli, hogy a dátumot ő lenne egyetértett abban, hogy a kávé fölött Facebook nem valamiféle sorozatgyilkos. A nap nagymama beállítás unokáját vele Pyromaniac szomszéd már elmúlt, szívesen társkereső 2.0. Íme néhány piros zászló értelmezése, amely segít gyom ki a furcsaság.

Ő érkezik a Dátum megjelenő zilált, zavaros és késő

Mi a mentség egy ember, hogy késik, borzas, és néz ki, mint egy vad tekintetű sorozatgyilkos? Ő egy sorozatgyilkos, vagy egy hobo, ez az, ami. Bónusz pontok, ha van rajta ruha látható vér, hányás, vizelet, kosz vagy mocskos általában. Kifelé onnan amilyen gyorsan csak lehet, és győződjön meg róla, hogy nem követi.

Ő használja a "Leet", "szövetség", "horda" vagy a "kezdő" alkalmi beszélgetés

Ez biztos jele egy online MMORPG (massively-multiplayer online szerepjáték) játékos. Várják, hogy egy páncél a razziák, prepubescent fiúk a fogantyú segítségével "Macdaddyninjatroll", és miután a partner általában. A legrosszabb forgatókönyv, ő fújja az összes pénzét a hamis Warcraft (amit fogja hívni "WOW") in-game aranyat vásárolni szerelt az ő Tauren Shaman. Hacsak nem játszik MMORPG egy személyes hobbi, ez nem egy fickó érdemes társkereső.

Hazudik a korához

Amikor egy ezüst róka jelenik meg, hanem egy 25 éves férfi, van egy probléma. Nem számít, milyen csípő vagy a "vele" (ő fogja használni ezt a kifejezést), azt állítja, hogy, csak ne feledjük, hogy kellett hazudni, hogy a dátumot. Ez nem jó jel. Mondd nagypapa, hogy troll vezető otthona helyett a Myspace.

Azt kéri Édesanyja "Anyu"


2011. október 23., vasárnap

8 típus a nők ne Amikor Ismerkedés


Vannak nők, hogy az ember el kell kerülniük társkereső. Itt vannak a tünetek, hogy néz ki:

1). Túl feminista. Ez a fajta nő, és úgy véli, azt feltételezik, hogy az ember az oka minden fájdalmat és szenvedést társadalomban. Ez volt az az erős hit, hogy a nők sokkal okosabbak, mint a férfiak, és képesek a dolgokat "helyes út".

A férfiak nem akarnak eltölteni egy kis időt az ilyen típusú nő, mindent, amit nem mindig negatív a számukra. Azt soha nem lehet boldog ember.

2). Material Girl. Ez után nem sokkal a pénzt! Az ilyen típusú nők "magas fenntartási". Nem csak várt, de gyakran szükséges, hogy az egyik kell finanszíroznia egész életében a luxus. Hogy ő, az ember köteles fizetni vacsorák, italok, kirándulások, ékszerek, virágok, stb, miközben teljes mértékben érzi a késztetést, hogy bosszút vagy a bűntudat.

Egyszerűen fogalmazva, ő egy prostituált álruhában. Ő egy kapzsi, aki nem felfogása a mások érzéseit, és az egyetlen érdeke, hogy megvalósítsa, és elérje, amit akar. Soha ne tévesszen meg, néhány úgy tűnik, hogy az első igazán szép, amíg nem tudja, hogy tegyen valamit értük. Úgy kezdődik, hogy kérje az anyagi dolgokat!

3). Reménytelenül romantikus. Ezek a nők élnek egy tökéletes világban a romantikus regények, ahol a szerelem és a kapcsolatok tökéletesek és az ő éjszakánként és ragyogó páncél mindig jönnek, és boldogan él örökké.
Mindig is elkényeztetett lány és a "hercegnő", és a gondolat, hogy mi az igazi élet. Elvárja az ember, hogy vigyázzon rá állandóan, és hogy az összes kívánságait is, ha nem, akkor kiderül, hogy hidat sikoltozó.

4). Dühös lány. Hasonló feminista, ő tényleg utálja a férfiakat. Gyakran nézd meg az emberek hosszú listáját minden számla az igazságtalanság és a megsértése minden ember, hogy a közös kapcsolat. Hozzá, minden ember "libabőrös", "disznók". és rándulások. Ezek a nők a forró dühös az ember, aki felrobbanhat bármikor.

5). Bizonytalan kisasszony fog tűnni nagyon kellemes, szeretetteljes és szállás az első kezelést a férfiak nagyon jól. Később, amikor ő legbensőbb érzéseit a bizonytalanság a felszínre, akkor kellemetlen hív az ember, ami nyúlik vissza, legalább tíz alkalommal egy nap azt kérdezi, hol van, vagy hogy csak a nem fogadott a hangját.

Ez a nő igényli a gyakori és folyamatos biztosítása, hogy szereted őt, és találja vonzónak, mert ez a bizonytalanság, folyamatosan aggódik a haj, smink, ruhák, stb Azt is ragaszkodó és igények állandó figyelmet, és sürgeti, hogy aggódni a gondolataidat, hogy hamarosan elhagyja, ha találsz valakit, annál jobb.