2012. november 15., csütörtök

Hogyan vonzzák a nők a válás után


By Kimberly Seltzer

Ismerkedés a válás után is úgy tűnik elsöprő. Lehet, hogy egy évtized, vagy több, mert akkor már "ott", és úgy érezheti, zavaros vagy egyenesen tanácstalan, hogyan lehet a játék vissza, hogy vonzzák a nők az új be a világba. Bár lehet, ideges az első, akkor előfordulhat, hogy ez még könnyebb, mint korábban, mert most idősebb, bölcsebb és közelebb tudta, mit akar. Csak kell egy pár eszközt használni, hogy vonzzák a tökéletes nőt.

Összességében a titok, hogy vonzó valaki az életedben érzi jól magáról, és kiálló kifelé. Íme válaszok néhány gyakran feltett társkereső kérdések:

Mit vegyek fel egy randira?

Ha egy ember visel valamit, úgy érzi, jó, ő fog jönni az egész, mint a magabiztos, sikeres alpha ember, ami az, amit a nők tetszik. Viseljen ruhák, amelyek:

• Frissített, elegáns, kényelmes és amelyek illeszkednek a szervezet jól

• Azok, szeretném, ha tudna viselni minden nap

• Az életkor és alkalom megfelelő

• Tényleg fejezni a személyiségét

• Tisztítsa meg, jól préselt és jó állapotban

• Színek, hogy laposabb a bőr tónusát

• polírozott frissített cipő

• Minőségi anyagok, amelyek nem ragaszkodnak, ránc vagy húzza

Érdemes lehet találni egy stylist, vagy egy hozzáértő női barátját, hogy segítsen titeket.

Mi a helyzet a higiénia?

Ápolás rendkívül fontos, mivel a nők igazán figyelni erre. Az ex-feleség volna megbocsátani a túlzott termesztett és rakoncátlan hajat, de ez nem annyira vonzó, hogy egy új, leendő társ. Győződjön meg róla, arcszőrzet szépen ápolt, a haj stílusú, a körmök rövidek és a bőrt jól néz ki. Segít, ha illatod is. Ne öntse a palack Köln-jén vagy azt akkor megfullad neki. Ehelyett meg kell illata friss és tiszta, esetleg egy hangyányi ízléses cologne. A nők, mint a férfiak, akik vigyázni magukra.

Hogyan kell megközelíteni a nők?

A legtöbb ember kényelmetlenül érzi magát, amikor először közeledik egy vonzó nő. Ez általában abból ered, hogy ideges mondván, a rossz dolog, és a félelem az elutasítás. Gyere ki a fejed. Légy a pillanatban, és beszélj vele. Ne csak beszélj magadról. Kérdezzen az életéről. Egy közös hibát próbál túl keményen, és hogy nagyon komoly, ha beszél a nőkkel. Ez szinte érezni több mint egy interjút megjegyzett konzerv kérdése helyett egy egyszerű beszélgetést. Legyen több játékos, és keverjük össze egy kicsit, hogy élvezze az új, te és látni fogod, milyen egyszerű létrehozni látnivaló. A nők szeretik, ha nekik a figyelmet, különösen, ha azt mondja a dolgokat autentikus módon. Az igazság az, hogy a "társkereső izom" kifejezés elsorvadt után nem használja egy ideig, így van, hogy gyakorolja, és kap vissza a keresetet. Az egyik módja ennek az, hogy kényelmes, közeledik mindenkit, ha, és kb. Megközelítés legalább három ember (férfiak és nők egyaránt), egy nap alatt a napi rutin. Adj üdvözli lakóit. A nők szeretik, ha észreveszel valamit róluk. Után csinálás különféle megközelítéseket egy nap, akkor kap egy sokkal könnyebb és úgy érzi, több természetes.

Hogyan lehet, hogy egy új társadalmi környezetben?

Igaz, hogy sokat "házas" tevékenységek az ex-felesége, mint egy pár. Gyakran a barátok változnak belép az egységes világba. Nem csak a dolgokat egyedül, hanem különböző tevékenységek téged is érdekelhet most. A legfontosabb dolog az, hogy megtaláljuk más egynemű barátok meg tudod csinálni a dolgokat. Ez megnyitja a világot, és új lehetőségeket találkozó nők. Fedezze fel a több utat azáltal, hogy részt vesz a hálózati csoportok, egyedi rendezvények, szabadtéri csoportos összejövetelek rendszeres utazások a tornaterem és így tovább. Ha nem egy nehéz idő tudta, mit, hogy vegyenek részt, gondolj három készséget, vagy hobbi van, vagy szeretne többet megtudni és kutatócsoportok, amelyek kapcsolódnak hozzájuk. Fedezze fel, mit tesz kullancs és akkor készítsd el a társadalmi kör más hasonló gondolkodású kislemez.

Hogyan lehet legyőzni a válás megbélyegzés?

Férfiak gyakran azt hiszik, hogy van festve a skarlát betű, ha már elváltak. Valójában sok nő azt mondják, hogy inkább egy elvált férfi, mert tetszik az a tény, hogy ő már egy hosszú távú kapcsolatot előtt és tudja, hogyan kell megosztani a partner. Házasság tanítja, hogyan kell kompromisszumot, hogyan lehet több adó és hogyan kell megérteni a nők igényeit. Csak azért, mert elváltak, nem jelenti azt, hogy valamilyen betegség. Ne feledje, hogy több mint 50 százaléka a lakosság ugyanabban a csónakban, ezért nem vagyunk egyedül. Ehelyett saját kik vagytok, és élvezze újdonsült szabadságát. Ez az az idő, hogy kezdeni, érezd jól magad és érezd jól magad.

Bár a kezdő felett lehet megfélemlítő, és egy kicsit ijesztő, akkor valóban felszabadítása és izgalmas, ahogy belekezdünk az új kaland. Ez az a lehetőség, hogy fedezze fel a világot, és megfelelnek a különböző nők. Ezzel, akkor rájössz, hogy ki vagy külön a nő voltál sok éven át, és derítse ki, hogy mit szeretne, és szüksége van a jövőbeni kapcsolatokat. Ne feledje, hogy a társkereső út nem zsákutca, ez egy sugárúton, hogy egy üdítő új utazás.


2012. november 13., kedd

Az új High-Tech Ismerkedés Technology


By JENNA Wortham

Online társkereső szolgáltatások már régen megígérte, hogy segítsen az embereknek megtalálni a társ segítségével statisztikai tudomány megjósolni személyes kémia. De néhány, a legnagyobb szolgáltatás jelenleg hozzá egy retro csavar.

Számos oldalakat hozza egymáshoz az embereket a régi vágású módon, kislemez felek, ahol az emberek együtt szorítanak bárokban, míg alkoholfogyasztás és flörtöl.

"Voltak oly sokszor találkoztam valakivel az interneten személyesen, és nem érzi a szikra," mondta Emily Clapp, aki egy nemrég sör ízű rendezvénye a népszerű társkereső OkCupid a alagsori bár a Lower East Side Manhattan. "Ez annyira kiábrándító, hogy fektessenek minden alkalommal e-mail, majd a ... semmi. "

Mint sokan mások, Ms. Clapp szerint az offline események segíthet azonosítani a lehetséges dátumot gyorsabban. Online, hogy megtalálja azokat tölthetnek hét vagy hónap alatt cseréje üzeneteket valakivel, majd a menetrend vacsora vagy ital - csak észre, perceken belül, hogy a dátum egy kamu.

"Már csak annyi, amit tehetünk az adatokat," mondta Susan Etlinger, kutatási elemzője a magasságmérő nevében, aki azt tanácsolja vállalatok hogyan lehet a legjobban használni a technológiát. "Mindig az ismeretlen, hogy köze van a feromonok és az emberi természet."

De miért kell, hogy iratkozzon fel a társkereső oldalon, hogy találkozik valakivel egy bárban? Ms. Clapp, egy 31 éves adó könyvelő azt mondta, hogy a területeket járt el, mint egy szűrő, így nagyobb a valószínűsége, hogy a többi résztvevő is voltak egységes, keres romantika és nem túl ijesztő. De elkerülhetetlenül, azt mondta: "ez egy kicsit több, véletlenszerűen, mint a hagyományos online társkereső."

Az offline események, a tagok csak kínálnak részeként a havi előfizetés, vagy egy kis díjat. Bár számos esemény kerül megrendezésre a bárokban, mások köré tevékenységek, mint például a tanulás, hogy a friss tészta folyik kirándulásokat vagy játszik Skee-Ball. Mindkét Match.com, fizető szolgáltatást, és OkCupid, amit vásárolt Match tavaly, de önállóan működik, egyre mögött az offline ötlet. Match vásárolt kereskedelmi ideje alatt az olimpia előmozdítására "The Stir", ahogy arra kéri az összejöveteleken. Egy hirdetés, amely azt mondta, hogy a tényleges jeleneteket ábrázolnak Match eseményeket, a pezsgő szőke kérdezi egy új barátot, "UCLA?" Majd Clinks üvegek: "Rendben, Bruins!"

Match, amely közel két millió fizető felhasználó, azt mondja, hogy úgy ítélte meg, néhány száz esemény havonta május óta több mint 50 városban. OkCupid, amely azt mondja, hogy már 2.900.000 aktív tagok, a szervezett mintegy 100 esemény New York-ban július eleje óta, és azt tervezi, hogy az ötlet, hogy San Francisco, Los Angeles, Chicago és néhány más városokban októberben. Azt is mondja, hogy modernizálása üzleti tenni események előtérbe.

Kisebb szolgáltatásokat is kínálnak összejöveteleken. MeetMoi, amelynek segítségével a felhasználók app sugározzák a helyét, és gondoskodjon egy gyors kávét vagy italt, már otthont adó összejövetelek, hogy több, a felhasználók számára, hogy ugyanazt a helyet ugyanabban az időben. És Nerve, a szex és a társkereső oldalon, székhelye New York-ban, azt mondja, hogy dolgozik egy mobil alkalmazás, amely hangsúlyozza a közelben eseményeket.

A elmozdulni valós találkozók következik néhány jól nyilvánosságot vizsgálatok kétségbe, hogy a személyiség tesztek és az adatok pontosan megjósolni, hogy két ember lesz kompatibilis. Az egyik ilyen vizsgálatban februárjában kiadott, a pszichológia kutatók szerint "nincs meggyőző bizonyíték arra, hogy" partnerkereső program jobban működött, mint a primitívebb módszerek.

A legnagyobb online szolgáltatások azt mondják, hogy nem reagál az említett tanulmányok. De ők szembesülnek versennyel szolgáltatások, amelyek kihagyom az algoritmusokat összesen a How About vagyunk, amely lehetővé teszi az emberek keresnek dátumait alapuló első napja ötleteket, és a sügér, amely elküldi hat ember egy vak csoportos kirándulást.

"Mi továbbra is használhatja a megfelelő algoritmusok," mondta Mandy Ginsberg, elnöke Match.com. "De lehet, hogy egy kicsit könnyebb besétálni egy szoba tele az emberek találkozó és beszél."

Online társkereső, úgy tűnik, szintén már megüt egy fennsíkon. Friss adatok comScore, egy elemző cég, azt mutatja, hogy a forgalom az egész 10 legnépszerűbb társkereső oldalak nem nőtt az elmúlt évben. Ez lehet részben a növekvő népszerűsége a mobil társkereső apps. Még így is, társkereső szolgáltatások jellemzően baj kapaszkodott felhasználók. Sikeres tagjai, akik megtalálják szeretik gyakran törölje a számlákat. Azok, akik nem kaphatják meg fáradt után egy túl sok rossz időpontot, így a szolgáltatások, hogy vakít, és tartsa őket körül hosszabb. Ez az, ahol a társadalmi események bejönni

Egyes társkereső oldalak és alkalmazások már megelőzve a görbe, amikor a face-to-face összejöveteleken. Grindr egy mobil app felé irányul meleg férfiak, először vigye a hírét a szolgáltatás 2009-ben összeállt a helyi bárokban, hogy dobja feleknek. Most négy millió tagja van. És oldalak, mint a Meetup már régóta arra ösztönzik az embereket, hogy karám hasonló gondolkodású egyének összejövetelek.

De nem minden vállalat értékesítik az elképzelést dobás embereket egy bárban, és látta, hogy mi történik. EHarmony, az egyik alaposabb társkereső szolgáltatások, azt mondja, hogy nem érdeke távolodik a hangsúlyt a tudományos megközelítés.

"Mi elsősorban a szerzés a tagjait, hogy értelmes nélküli üléseken, akik mélyen kompatibilis, nem teremt nagyüzemi happy hours", mondta Becky Teraoka, a cég képviselője.