2012. szeptember 26., szerda

Ismerkedés után Brain Surgery


Amikor egy hirtelen agyi vérzést elhagyta őt arcbénulás és a fogyatékosságot, Louise Krug vajon ő valaha is képes megtalálni a barátja újra ...

Miután a vérzés az agyamban kiolvasztott nekem hirtelen a fogyatékosság és arcbénulás évesen 22, talán meg kellett volna állapítania, hogy aggasztó, hogy az én legnagyobb problémám az volt, hogyan fogok találni barátom. Relearning, hogyan kell járni, öltöztesd magam és vezetni - biztos, hogy fontos volt, de azt hittem, a legfontosabb, hogy érzése "normális" volt, hogy kívánatos romantikus.

Haladva nem kell gondolkodni találni egy barátja, hogy vajon, aki akarja, fájdalmas volt. Elkezdtem Keresek valakit, miközben még mindig járt a cukornád, a borotvált része a fejbőr még növekedőben volt vissza, és én több mint egy szalag lencse az én szemüveg kijavítani a kettős látás. Nem csoda, ez kemény volt.

Mielőtt agyam műtét, én mindig is volt egy barátja. Az egyetemen jártam a különböző sztereotípiák: a testvériség fiú, a gitár-playing csípő, a jövő politikus, a baloldali aktivista - Én is volt meggondolatlan fellángolás egy tanár. Végül kaptam egy komoly fickó törekvő újságíró, és elköltözött Kaliforniába, a diploma megszerzése után, hogy elindítsuk a pályára, de miután a műveletek szakítottunk.

Miután kiheverte a műtétet egy nyári voltam elég jól elköltözni a szüleim házába, és egy lakás. Mindenkinek lett egy lehetőség. Nem voltam válogatós. Ez a srác, aki éppen meggyújtotta a cigarettát? Vajon flörtöl? Mi a helyzet a zsák fiú a bolt? Nem ő körül stagnál a kocsim?

Próbáltam, hogy megbizonyosodjon arról az én farmert fedezett a tetejét az én ortopéd cipő, és ment keresztül szakaszában próbálják elterelni az emberek az én szalagos szemüveget és megbénította arc dangly fülbevaló és érdekes nyakláncot. Én gyakoroltam mosolyogva a tükörben oly módon, hogy az arcom nézne legszimmetrikusabb, ami azt jelentette, mosolyogtam enyhén.

Az első terv az volt, hogy néz ki egy régi főiskolai szerelem. Mi lett volna sok-sok móka - rögtönzött közúti utak! Alkoholfogyasztás a merülés bárokban! Zenei fesztiválok elnyújtva a hétvégén! Ő azt mondta, hogy az utcán velem érezte, mintha egy filmsztár. Tudni fogja, hogy én még mindig ugyanaz a személy, bár néztem más. De miután egy pár kényelmetlen kirándulások dobás magam vele, egyértelmű volt, hogy nem fog megtörténni. "Sajnálom," mondta egy éjszaka. "De nem."

A barátaim voltak, támogatták a célom, és én a vállukon támaszkodik után éjszaka a bárokban, amikor én már túl sok sört. Valaki egyensúly kérdések nem isznak, mint én, de az alkohol volt az egyetlen eszköz volt, hogy engem elég bátor, hogy megpróbálja flörtölni.

Elkerülhetetlen volt az a pont, amikor a srác voltam üti le szeretném kérni az én ragasztva szemüveg, vagy miért használják a falon az egyensúly, amikor beléptem. Ha a kifejezés "agyműtét" jött ő vissza idegenben alig észrevehetően, és hamarosan eltűnt.

A következő komoly kísérlet kezdődött egy srác hívom Hat Guy, mert mindig hordott baseball sapka, hogy fedezze fel a korai kopaszság. A kapcsolatunk alakult ki, mint a legtöbb - beszélgettünk késő éjszaka, és találkoztak egymással barátait - de mi nem volt normális volt, az állandóan jelenlévő hang a fejemben, hogy vajon miért Hat Guy kedvelt engem. Kerestem valamilyen oknál fogva ő volt velem, hanem a "normális" lány. Vajon csak sajnálni nekem?

Mindig ragaszkodott hozzá, hogy csináltam túl nagy dolog az én fogyatékkal élő és a különbségeket. Nem tudta beismerni, hogy bár voltak nehézségek, ő rendben volt vele, inkább úgy tett, mintha azok nem léteznek. Még azt is megpróbálta rávenni, hogy menjek gördeszka vele ... Én végül szakítok vele, mert ő volt a pelyhes. Ő gyakran későn, néha egyáltalán nem, és eltörte tervek az utolsó pillanatban. Hat Guy segített felismerni, hogy bár én akarok romantikus partner, nem voltam olyan hajlandó rendezni, mint gondoltam.

Végül találkoztam a férfi, aki most a férjem. Találkoztunk egy partin, miközben én még mindig kétségbeesetten igyekezett a régi főiskolai barátom észre engem. Voltam a lépcsőn egy gagyi bérház, reszketeg, mert a sör, és ő vette a karomat.

Meg kell ismerjük egymást e-mailen keresztül, küldés egymást linkek vicces weboldalak az első, majd beszél életünk és alkotó egy igazi barátság. Mi volt ugyanolyan széles baráti kör, és látta egymást egyszer vagy kétszer egy héten hónappal csókolóztunk. Ez az, amit tenni a kapcsolatunkat más. Ellentétben a másik kísérlet románc után agyműtét, nem elsietni a dolgokat vele. Nem akartam csatolni magam neki, csak a kedvéért, amelynek társ.

A férjem elfogadja, hogyan érzek a helyzet - a harag, a szomorúság, a csoda - és ő bánik velem jobban kezelem magam. Hát nem az, amit mindannyiunknak szüksége van? Ahogy volt megismerni őt, tanultam néhány vizsgálat ő ment keresztül a saját életét és van néhány szempontból, amit én nagy szükség van.

Kezdtem rájönni, hogy még akkor is, gyakran nem mutatja a külső, mindannyian tapasztalatokat az életünkben, hogy a kár minket, és azzal fenyeget, hogy tart minket vissza. Az enyém csak úgy történnek, hogy látható legyen.


2012. szeptember 25., kedd

Hogyan lehet a Pick Up egy ausztrál férfi


By Krystin Arneson

Az egyik legjobb részeit utazás magad az emberek, akikkel találkoznak. Találkoztam Nate a hostel (szegények főiskola grad itt) voltam tartózkodott itt: Granada, egy régi város Dél-Spanyolországban gyönyörű iszlám ihletésű építészet és flamenco tánc a cigány barlangok, mely körülveszi a központ. Elkezdtünk beszélgetni egy túra a város és ezután tervezi másnap korán kelni, hogy menjen és nézze meg az Alhambra, a mór palota komplexum, hogy felhívja a legtöbb turista a város. Nate rájött én még nem volt Granada tapas, és éheztek után reggel eltöltött túrázás 104-fokos hőt, így vett engem és két másik a szállót is csatlakozott hozzánk egy túra a város tapas kínálatát, élelmiszer, amely történetesen a szabad, ha szeretne rendelni egy italt (bármilyen fajta).

Full disclaimer: Minden volt teljesen plátói, így nincs szaftos történeteket ma. De Nate, mint a szó szoros értelmében minden egyes más ausztrál srác, akivel találkoztam, volt annyira szórakoztató. És én mindig felelnek meg az ausztrál-szerű, sok én tényleg felnéztem néhány szám, ami nagyon nehéz csinálni egy író első dolog reggel. De komolyan, ez sokkoló: Tavaly voltak 7.800.000 vakáció kivett Ausztráliában, és 32 százalékuk volt, hogy más helyeken, mint a Csendes-óceán déli, Kína, Új-Zélandon és az Egyesült Államokban. És mivel a harmadik és a negyedik legnagyobb csoportja az utasok esik a 25 - és 34 éves tartományban, ha külföldre megy, akkor tisztességesen valószínű, fogsz, hogy megfeleljen egy ilyen szép férfi.

Ha nem (ha szerencsés lány!), Vagy ha a cserkész az egyik, van néhány dolog, amit tudnia kell:

- Annyira, annyira, annyira, annyira, de annyira szép. A fiúk néhány a legbarátságosabb, akivel valaha találkoztam, és ők hihetetlenül szociális. Tervek készítése velük könnyű, még akkor is, ha már csak beszélget velük egy darabig - ők mindig fel valamit!

- Az út egy ausztrál ember szíve a sport. Úgy értem, nem mindannyian ébredni vasárnap reggel, és nézni a bedugni a legújabb Cronulla Sharks rögbi játék, de így ki a r-szót kap minden srác beszél. Is, szemtelen tipp: Nekik van egy változata az amerikai foci, találó ausztrál futball, úgy, hogy csak nyit mindenféle társalgási lehetőség.

- Nehéz megmondani, ha ők be vagy sem. Ők a fajta amerikai ilyen módon (sőt, egy csomó módon), szóval nem lesz képes megmondani olyan könnyen. A másik oldala azonban, ha van egy teljesen plátói kapcsolat egyik, hogy lesz igazán őszinte és erős.

- Outback Steakhouse nem Ausztráliában. A legtöbb ausztrál Outback Steakhouse reklámokat nézni egy mély és erős gyűlölet.

- Italok méregdrága Ausztráliában (Azt mondták, 19 $ az megy ráta egy koktél), így amikor Európában és az Egyesült Államokban azok, akik, mint egy korsó sör általában nem bánja, kihasználva az alacsonyabb árakat.

- Hogy azt mondta, ne kötelezze őt a Fosters.

- Is, ne kérdezze meg, ha akar feje fölött, hogy a nyaralás kölcsönzés később "garnéla a barbie."

- Közeli Mellékesen: Srácok Új-Zélandból általában elég sportos. Úgy értem, ha éltem egy gyönyörű szigeten borított hegyek és erdők és gyönyörű folyók, azt valószínűleg soha nem lesz benne. Tehát, ha a kemping és a vízi sportok és az alkalmi adrenalin a dolog, akkor a szerencse!