2010. május 7., péntek

Ha akarod, hogy a szennyeződés a randid, weboldalak célja, hogy segítse


Sarah Langbein
Sentinel személyzeti író
Szeptember 24, 2006

Meghozatala előtt az ugrás, akkor rendelési háttérellenőrzéseket és bérbeadása magánnyomozók, hogy megbizonyosodjon arról Miss jobb nem Mrs. jobb vagy, hogy az új gavallér nem akarta a szövetségiek.

Néha a dolgok csúnya. Egy vállalkozó felszólította valamennyi női nem, tegye a nevét és arcát a férfi, aki állítólag megsértett őket. Több mint 17.000 megvetette a nők jöttek a fedélzetre, hogy DontDateHimGirl.com azonnali siker - kivéve, ha az egyik szerencsétlen ember a türelmi idő a webhelyen.

Üdvözöljük a világ kigyomlálták a rossz alma, ha vált általánossá, hogy a Google mindenki számára - még a szerelmét.

Maryssa Montgomery, 27, egy laza felszolgáló Orlando Waitiki Retro Tiki Lounge, még nem történt meg. De az apja nem. Amikor Montgomery kezdett randizgatni ő munkatársa, Joseph Webster, hat hónappal ezelőtt, apa akart részleteket.

"Úgy nézett föl az interneten," mondja Montgomery. "Azt akarta, az első és az utolsó név. Akarta a címét, ami nem hiszem, tudtam, hogy abban az időben. Mondtam neki, hogy nem fog találni semmit."

És ő nem. Montgomery azt mondja, általában megy a bélben, de hozzátette: "Csak nem gondolja apám bízik a gyomromban."

Egyes államok, köztük Florida, vásároljon egy büntető-átvilágítás online. Villás több mint $ 23 és a Florida Department of Rendészeti (www.fdle.state .fl.us / CriminalHistory) elvégzi Statewide keresést az Ön számára. Vagy, hogy egy kandikál a helyi jegyző a bírósági webhelyek, amelyek általában lehetővé teszik a felhasználók számára böngészhet a weben a bírósági ügyeket. A szaftos részleteket fejét, hogy a törvényszék.

Ha nem szeretné elhagyni a kényelmes számítógép szék, vannak olyan online társkereső oldalak, hogy az ígéret a felhasználók előzetes árnyékolt jelöltek. Vagy "tudom, mielőtt megy" - Matchinform.com lehetővé teszi, hogy online szerelmeseinek értékelték időpontját.

Csalók óvakodik

A nők úgy tűnik, hogy több lelkes, mint a férfiak futtatni az ellenőrzések. Abban az esetben, Dont DateHimGirl.com, akkor a vetítés magad.

"Azt gondoltam, ott kell lennie oly módon, hogy a nők összejönnek, és figyelmeztetni egymást arról, hogy rossz randi tapasztalatok," mondta alkotó Tasha Joseph, 33.

Több mint 100 plakátok a South Florida-alapú webhely is különválasztják a férfiak Orlando a libabőr, hazugok, játékosok, bántalmazók és minden más, csúnya idő lehet gondolni. Ezek olykor káromkodás-fűzős tirades kap a személyes és a pontot, majd a szokásos figyelmeztetés: Ne dátum vele, kislány.

Vegyük például Daniel Orlando.

"Csaló! Csaló!" A füstölgő női gépelt az oldalon. "Ez csak egy figyelmeztetés lányok, én biztosan nem akarom magamnak, és természetesen nem akarják őt senki, még az én legnagyobb ellenségem. Ja, és ha ő húzza a vonalat, hogy te vagy az egyetlen lány, akit a valaha beleszerettem, nevetett az arcába!

Több mint 600 ember nézett Daniel profilját.

Más állítások span nőktől alapított megszerzett egy szexuális úton terjedő betegség, az ex-feleség mondván férjük használják őket a pénz és a zöldkártya. Az utóbbi kapta ezt a választ - minden nagybetűvel - az egyik olvasó: "A lányok - mi kell segíteni ezt az asszonyt, és küld neki egy adomány a dollár minden érte védelem ellen disznó!"

Néhány az úgynevezett "sertés" azokon az oldalakon is sávos együtt harcolni József és az ő helyén. Cserébe, hogy már indított www.classaction-dontdatehimgirl.com. Mások kiküldött saját válaszokat DontDateHimGirl. Com, jobb mellett a csúnya profilokat. Todd Hollis, az ügyvéd Pittsburgh, a József pereli a rágalmazás. A két duked ki szerda Dr. Phil.

"Mr. Hollis próbálja tartani engem tesz felelőssé tett megjegyzéseket róla az oldalon más nőkre," József azt mondta a TV-talk show. "Én nem írom ezeket a megjegyzéseket, továbbá a törvény kimondja, hogy nem vagyok felelős."

Hollis nem értett egyet, mondván a honlap teremt egyenlőtlen versenyfeltételek. "Az emberek nem szabad azonosítani a képen, míg a nők nem derülhet ki."

Egy nő, Diana West Palm Beach, azt mondta neki a post úgy, hogy mentesít a negatív energia egy férfi, akinek volt bekapcsolva. Kiderült, hogy ő már a felesége. Nem akart más nő esik az ő ugyanezt a trükköt.

"Ez hozott nekem egy hosszú ideje, hogy ezen keresztül," mondja Diana, aki beszélt azzal a feltétellel, hogy az ő vezetéknevét nem használható, mert csak azt akarja, hogy "lépni."

A nyomozó

A másik oldala, a következő hónapban József bemutatja neki legújabb törekszik, GreatGuysTo Date.com.

"Lényegében, ez egy olyan hely az interneten, ahol a nők is felad a fiúról nagy srácok életükben - fickók, akik meg kell úszni a globális társkereső medence," mondta Joseph. "Hoztam létre a honlapot, mert úgy éreztem, hogy ha a nőknek olyan hely az interneten, ahol megoszthatják egymással tapasztalataikat rossz randi, léteznie kell egy hely, ahol ők is osztják meg tapasztalataikat a jó randi is, és beszélni az emberek, akik azt hiszik, van nagy. "

Még nem elégedett? Te is javasolják az szakértelme Carmen Naimish, a kaliforniai magánnyomozó és alapítója DateSmart.com

"Ha időpont... Vizsgálni," a Naimish szlogenje. A kikiáltási ár 500 dollár, ő fogja ásni mély megtalálni az árut a mézet. "Ha úgy érzi, valami nincs rendben, akkor valószínűleg jobb," mondja Naimish rá ügyfelek megérzéseid. A legtöbb lány ügyfelek sikeres szakemberek, és körülbelül 60 százalékkal nő.

A legtöbb női ügyfelek szeretnék tudni, "Vajon tényleg elvált? A legtöbb ember szeretné tudni, hogy hány alkalommal a nő korábban házasságban élt.

Az egyik esetben, Naimish mondja, ő törte fel az esküvő egy 69 éves asszony, akinek a lányát hívta segítségül. Kiderült, hogy az anya Mr. jobb volt a Mr. Wrong.

"Olyan vagyok, mint egy barát megérinti meg a vállát," Naimish mondja. "Meg akarom menteni embereket szívfájdalmat, a katasztrófák és a pénzügyi tönkre."

Csak kérdezze meg, kislány

Helyi társkereső guru Michelle Valentine scoffs a említése háttér ellenőrzések és magánnyomozók.

"Az emberek élnek, a biztonság hamis érzetét," mondja Valentine. Néha a piros zászlók nem jelennek meg a papíron, teszi hozzá.

Plusz, hogy megöli a romantikát.

Nem a saját nyomozati munkát, Valentine sürgeti. Keresse meg a "háttér-információt", hanem a háttér ellenőrzések, mondja. Kérdezd egyszerű kérdéseket a kérők, ahol a válaszok rámutatnak majd a karakter. Például, kérje a személy, mesélni a múlt kapcsolatokat. A cél az, hogy megtudja, keresztül a választ, hang-és testbeszéd hogyan exes kezelték. Van értelme a sodrából? Nem az a személy használja lealacsonyító nyelv utal a múlt szerelem?

A Winter Park társkereső szakértői és edző, aki stílusosan öltözik, piros, és visel minden szív alakú ékszert, mondja kislemez kell lassítani, és visszatér a "régi vágású udvarolt gyakorlatokat." Hisz ből több ember egyszerre - nincs szex, mondja -, és szűkül a medence így. Segíteni, Valentine élvez játék Ámor, hogy ez az ő online társkereső oldal, vagy ki a közösségben. Szombat este, ő rendezett estély tiszteletére Nemzeti Singles hét.

"Az a baj a kislemez manapság ők a rohanás," mondja Valentine.

Amy nem Zaccaria, 25, a Tampa, aki bort kortyolt csütörtökön Eola Bor Rt. Winter Park anyjával, nemsokára-hoz-lenni anyós és a barátok egy hosszú nap után az esküvői ruha vásárlás.

Találkozott a szerelmi élete egy orvosi iskolát barátom, aki adta jóváhagyási pecsétje - a legjobb átvilágítás kaphat, barátnőivel mondani. Mégis, ő Googled neki új méz pár héttel később, keresi hírét fiatal évek, nem egy esetleges büntetőjogi múlt, mondja.

"Ha Googling neki, ebből az okból, akkor nem kell társkereső őt az első helyen," Zaccaria mondja.