2011. július 2., szombat

Ez szoknya túl rövid ahhoz, Fly


SAN DIEGO (AP) - Egy 23 éves nő, aki felszállt a Southwest Airlines repülőgép rövid szoknya, hogy egy járat Arizona azt mondja, ő vezette ki a sík viselt egy ruhát, ami túlságosan fukar.

Kyla Ebbert mondta egy Southwest munkavállaló kérte őt, hogy hagyja el helyet, míg a gép távozni készült San Diego Lindbergh Field július 3-án.

Ebbert, egy diák, aki vezette a Tucson egy orvosi kinevezését, pénteken az NBC "Today" azt mutatják, hogy a munkavállaló azt mondta neki kellene fogni egy későbbi járat.

"Te nem megfelelően öltözve. Ez egy családi légitársaság. Túl provokatív repülni ezen a síkon," ő idézte a munkavállaló mond.

"Azt mondtam," Mit része ez? Az ing? A szoknya? Melyik részét? És monda az egész. "

Ebbert végül lehetővé tette vissza a gépet miután felajánlotta, hogy állítsa meg pulcsit, de azt mondta, megalázták, és zavarba jött.

"Úgy éreztem, mindenki engem bámult. Volt minden hallotta előadást nekem," mondta "Today" show host Matt Lauer. Úgy tűnt, a show ugyanezt a rövid fehér szoknya, fehér ing és zöld pulóvert, hogy ő mondta viselt a repülést.

Chris Mainz, a szóvivője a Dallas-alapú légitársaság, mondta az ügyfélszolgálat felügyelő kérte Ebbert elhagyni a gépet, és foglalkozott vele a sétány vezet vissza a terminálra, "távol a többi ügyfél."

A munkavállaló érezte a ruhát "kiderült, túl sok", de volt placated után Ebbert kiigazítást, amely tartalmazza, amely a gyomrát, Mainz mondta.