2010. november 10., szerda

Prescription For Love


Ha egy-és egy speciális egészségi állapot, most van egy társkereső szolgáltatás kifejezetten az Ön számára. Úgy hívják Prescription4Love Párkeresés.

Akár van már egy STD, mint a herpesz vagy a HIV, a cukorbetegség, a rák, IBS, meddőség, allergia, elhízás, süketség, ha a visszaszerzés alkoholista, vagy egy másik különleges egészségi állapota, az online társkereső szolgáltatás lehetővé teszi, hogy talál egy barát, vagy szerető aki megérti mit megy keresztül.

Tudod fejleszteni egy támogató kapcsolat érzékeny egyén, aki tudni a betegség vagy probléma rögtön az elején, így a kapcsolat kezdődik őszinteség és a bizalom.

Finding mások hasonló körülmények között, érdekek, célok és egy természetes vágy mindenki számára. És most már könnyebb, mint valaha.

Ez ingyenes most, de hamarosan lesz egy alacsony havi díj ellenében, amelynek egy része lesz ajándékozott szeretet.


2010. november 8., hétfő

Ismerkedés oldal részéről Accent Lovers


ORLANDO - Ha találkozol egy idegennel, mit észre először? A kacsintás a szem? A félénk mosolya? Vagy lehetne az ékezet? Ha érdeklődését felkeltette ez a valaki akcentus - függetlenül attól, hogy déli vagy Brooklyn vagy London - akkor egy Orlando nő az online társkereső oldal az Ön számára.

Rochelle Peachey, egy brit emigráns, elindította iloveyouraccent.com, egy társkereső weboldal egy szokatlan csavar. Célja, hogy az amerikaiak találkozni a férfiak és a nők brit akcentussal, és a britek, akik keresik, hogy megfeleljen az amerikaiak.

Több száz szakosodott társkereső weboldalak az interneten, beleértve a webhelyeket, hogy ígéretét, hogy segítsen az embereknek megtalálni a spirituális egy másik, helyszínek egyeznek, plusz-méretű emberek, azok a házas emberek szeretnének csalni, még egy oldal, amelynek célja a gazdag férfiak és a nők, akik szeretnének találkozni velük.

Peachey azonban, amelynek célja a szokatlan hiánypótló: Emberek ékezetek.

Peachey jött az ötlet után gondoltam róla a brit és amerikai barátainkat, akik már nem sok szerencsét a randi jelenet. A lány brit barátnőjét akarta teljesíteni amerikai férfi, míg az amerikai barátai voltak kíváncsiak a britek.

Mi ezeknek az embereknek szüksége van, gondolta, egy esélyt, hogy megfeleljen az emberek kívül a saját körökben.

Persze, a hangsúly úgy tűnik, egy hitvány ok arra, hogy elkezd egy kapcsolatot. De Peachey szerint a hangsúly csak a kezdete a vonzás.

"Valóban, a kérdés: Hogyan túl baráti köröm?" Peachey mondta.