2012. szeptember 22., szombat

Útmutató a kettős Dating


Amikor azt mondjuk, dupla társkereső, azt jelenti, egy személy látta, két vagy több ember egy időben. Amennyire a kérdést vet fel hatalmas előadások mi etikus és mi nem, itt van egy hat szabály nem ítélkező szempontjából hogyan kezelheti az, hogy egy ilyen szörnyű flört és élvezze, miközben te.

Légy őszinte

Amikor elkezdi megy ki valaki hadd tudja rögtön, hogy te nem vagy kész kötelezettséget, és akkor látni más emberek. Őszinteség takarít meg, és az embereket látsz, biztos szívfájdalom később. Hogy őszinte legyek is segít felépíteni egyéb kötvények velük. Tehát, ha a "társkereső" nem működik, csak válhatnak a legjobb barátok később.

Ne dupla foglalásra ugyanazon a napon

Adj magadnak és az érzelmi állapot képes feldolgozni a tapasztalatokat. Ha megy el, hogy egy srác / lány a délutáni és a másik aznap este, akkor összezavarodnak egyaránt szól tapasztalatait. Tántorog az időpontokat, néhány nap alatt. Is, ha nem akar szerelmes mindkettő azonos módon. A szeretet csak növekedni fog, és végül, de ha eddig őket túl közel egymáshoz, lehet, hogy nem tudja, ki valójában az, hogy te mosolyogsz.

Győződjön meg róla, van egy kis időt egyedül

Ne menj el minden este valakivel. Győződjön meg személyes időt magadnak. Ha igazán szeret mind az emberek, amit társkereső, akkor eldönthetjük, hogy időt, hogy kitaláljuk, hogy ki szeretne maradni. Akkor is ezeket a személyes, de biztosítani tudják, hogy ez az az idő, és ők csak ott, hogy kiegészítse neked. Ez nem róluk. Ez is segít nekik megérteni a "valódi" téged.

Tegye a határidő az ajánlatot, és hadd tudják is

Ha úgy dönt, hogy eddig több személy egy időben, az érzéseidet kaphat zagyva fel. Állítsa be a határidőt, hogy a döntést arról, hogy hol állsz, és tartani, hogy a határidőn belül. Ha a végén a határidő még nem tudja, kivel kíván felvenni, mondd meg nekik, hogy nem veszi sem. (Time kívül segíthetnek eldönteni, hogy ki akarod ... ha azt szeretné, hogy nekik, hogy van!). Is, amelyek a határidő a fejedben megkönnyíti, hogy észre, hogy mi történik veled. Ez segít megőrizni az irányítást a helyzetet, és nem a végén érzés, mint egy bolond, mert nem esik eső, illetve mindkettőjük számára.

Ne menj ugyanazokon a helyeken velük

Ha a jazz szeretője van egy különleges szórakozóhely ő / ő szereti, ne vegye be a focista (kap a drift!) Ugyanezen helyen. Kerülje el az azonos kávézók, ugyanaz lógni területeken, és talán még az azonos területeken település gyakori. Ez sokkal könnyebb kezelni két időpontot, ha azok nem látni nyúlik a másik személy. Ők tudják, de nem kell látni.

Kerülje a játék féltékenység játékok

Ne dörzsölje sót a sebet. Időszak. Ők pedig megértés ahhoz, hogy elfogadja a "önfejű" módon, így nekik egy kis szünetet, és nem gödör őket egymás ellen, így nyilván. Hagyja a pontkorrózióval a fejedben, amikor a döntéshozatal.


2012. szeptember 21., péntek

Legfurcsább Online Dating Profiles megmutat Worst Of Web Romance


A humor honlapon összegyűjtött néhány furcsa bekattan a wannabe romantika, hogy kiemelje a legrosszabb a világ internetes társkereső kínál.

Nehéz megérteni, hogy kik ők abban a reményben, hogy jó benyomást, és üzeneteket, amelyek valószínűleg küldeni udvarló menekülnek terror.

Az egyik egy kicsit túl up-front az ő személyes szokások, bevallja: "Én fing sokat."

A középkorú férfi úgy döntött, hogy bizarr jelenthet támaszkodva a wheelie bin viselése mellett a bin táska.

És ha ez nem volt elég furcsa, azt mondja, a legtöbb privát dolog, amit hajlandó elismerni, hogy ő "szeret inni uborka juice."

Egy másik ijesztő fickó, akinek a képhez fotót website okcenemies.tumblr.com, döntött egy pillanat maga keres túlsúly a strandon.

De ha ez nem elég, ő is büszkélkedhet a "hegesztés és lövés" képességeit.

Egy másik ember valószínűleg nem teljesíti a megfelelő hölgy, bevallja, hogy egy tipikus péntek este ő "borotválás a nyilvános haját", hogy készen áll a hétvégén.

A tetovált fickó viselt munkaruha és kezében egy sört, és egy pisztolyt ad betekintést az ő gyermekkora, felfedve "voltam szép látványt és nyert, mint egy fiú, apám kényszerített bele. Az apám dohányzik Hella gyom ", a Sun idézte őt, mint mondta.

Egy férfi mutatja ki érdeklődését a történelem, az arany egyiptomi stílusú kalapáruk.

De a könnyed beépülő modul nem illeszkedik az ő üzenete, ahol azt mondja, hogy tölt sok időt gondolkodni "a gonosz, hogy az emberek mit csinálnak".


2012. szeptember 20., csütörtök

Desperately Seeking Jelentés


A nők jönnek nekem az idő kapcsolat tanácsot, én már férjhez háromszor (nos, technikailag 4 - Én nem számítanak a megsemmisítés) és keltezéssel több száz ember. Megpróbálom elmagyarázni, hogy ez nem egy jelvényt a becsület, ha akarod kapcsolat tanácsot, menjen valaki, aki feleségül főiskolai barátja, és még mindig házasok 30 évvel később.

Legyen Akárhogy is, sok nő van, aki, a 50-valamit, a mártással egy óvatos toe a szép új világ, az online társkereső. Miután töltötte a legtöbb az elmúlt két évtizedben egyetlen és a rendelkezésre álló, néztem online társkereső érett forrása: "végső soron az a kétségbeesett", hogy "ártalmatlan szórakozás nős férfiak", hogy "az út a szerelem egy high-tech világban." Feltételezem ez a javulás, bár nem tudom garantálni.

Tény, ha kifogytunk a főiskolai és egyre inkább ki a hagyományos munkahelyi javára izolált otthoni irodák, nincs sok más módon, hogy megfeleljen a férfiak. Nem tudom mi van, de én csak nem arra összejövetel, mint egykor voltam.

Itt tehát van néhány nehezen megszerzett bölcsesség és néhány szilánkok elcsigázott hozzáállás. Az a tapasztalat, hogy az internetes társkereső kódot vált, egy szó, kodifikálni kell. Vissza, amikor mi voltunk a vásárlás drága újságpapír ingatlan (újságpapír emlékszel?) A personals, ez volt minden a rövidítések, mint például SWF és BBW. Most minden a fordításban.

Néhány kódszavak nyilvánvalóak: Cuddly = Fat. Keresése my Soulmate = Stalker. Néhány finomabb. Íme néhány Ethlie azon ötletek Online Ismerkedés, több mint 50 kiadás.

1. Először is ellenőrizze a statisztika. Levonva két hüvelyk az ő magassága és 30.000 $ / év az ő kijelentette jövedelem. Azután adjunk hozzá 10 év az ő korában. A nők, az úton, általában csak borotválja le öt év. Férfiak hajlamosak becsapták a fiatalság való megjelenését. Hibáztatom borotválkozó tükrök: Ha nem látja a kopasz folt és a sör hasa, azt feltételezik, nem tudsz sem.

2. Ezután nézd meg a fotó is. No photo azt jelenti, hogy van vagy házas, vagy Quasimodo. Valószínű, ő nem Quasimodo. A fejfedők az első megmondani. Hacsak ő valójában lovaglás, bármely viselő férfi egy cowboy kalapot is kopasz. Is, ne várják tőle, hogy menjen a csaj flick veled (bármely film nélkül robbantások egy csaj flick), vagy főzni beltérben. Ha ő visel cowboy kalapot és mellette álló egy teherautó, ő kopasz, és iszik. Ha ő visel cowboy kalapot és mellette álló egy Harley, ő kopasz, italok, és csalni téged.

Hacsak ő valójában játszik baseball bármely viselő férfi egy baseball sapka is kopasz. Ha van rajta egy baseball sapka, a sport kabát és tornatermi cipőt, ne várják tőle, hogy vegye fel a csekket.

3. Ha ő okozott mellett egy sportautó, ő bizonytalan az ő férfiasságát, és nyomja meg a húgát. Ha ő okozott mellett egy Hummer, ő bizonytalan az ő férfiasságát, és eltalált. Ha van egy motorcsónak, várnak kötelezettségvállalás-phobe. Ha van egy vitorlás, számíthat egy takaros freak - hacsak nem egy katamarán, amely esetben küldje őt nekem.

4. Ezután nézd meg, ahogy leírja magát. Ha ő a "jó hallgatóság", ő egy gyáva, akkor lesz választotta az étteremben. Ha a "földre", ő az olcsó, akkor megyek holland. Ha ő "nagy csókol", ő szexmániás, számíthat arra, hogy harcolni vele vacsora után.

5. "Kalandos" a perverz. "Sensual" a perverz. "Nyitott" a perverz. "Világi" a perverz. "Kifinomult" a perverz. "Bizarr" nem csak ő perverz, de overshares.

6. "Szeretne kényezteti" azt jelenti, hogy keres valakit lánya életkora, D-cup vagy annál jobb. "Nagylelkű" azt jelenti, hogy keres valakit, fiatalabb, mint a lánya, DD-csésze vagy jobb. "Sportos" azt jelenti, hogy nem rendelkezik a jó öltöny. "Sportos" azt jelenti, hogy tölti vasárnap előtt a televízió. Tehát nem "Nem vagyok az a fajta srác, aki tölti vasárnaponként a televízió előtt."

7. Vigyázz különösen a hívószavak, hogy a férfiak úgy gondolja, a nők, mint a. "Egy úriember" egy nőgyűlölő egy ing. "A romantikus" egy soros dater egy csokor. "Lelki" azt jelenti, hogy alig keresnek annyit, hogy táplálja magát. És az "érzékeny" ... jól, érzékeny azt jelenti, hogy nem igazán keres valakit, mint te. Ő igazán keres valakit, mint ő. Tudod, valaki egy pénisz.