2012. október 28., vasárnap

Egy apa Guide


Van valami arról szól, hogy egy apa, hogy hozza a legtöbb lány térdre, amely ki elismerő "COO-nek" és "ahh-nek" származó zajok minden lány egy fél szívvel. Ha ezt szem előtt, akkor lehet, hogy valójában úgy találják, hogy nyúlik, mint egy apa, valójában pedig egy egyszerűbb folyamat, mint akkor először is gondoltam, de még így is nagyon sok ember ott félnek, hogy ugrik a társkereső bandwagon egyszerűen azért, mert a jelenlegi helyzetet.

Van néhány tipp, amelyek segítségével annak érdekében, hogy az online társkereső élmény egy boldog, különösen azok számára, akik más dolog az eszükbe jut, mint a gyerekek. Mi szépen össze őket egy könnyen olvasható útmutató, hogy elolvassa:

Az egyik legjobb hely, hogy lehet, hogy új embereket, különösen az ugyanabban a helyzetben, mint te, egy szülő, az online. Ön férhet hozzá több ember, mint általában lenne, különösen, ha minden, amit nap lógni a bolt és az óvodában, és ez az oka annak, hogy nagy a sok ember, és azt is, hogy miért egyre népszerűbb A késő. Kereshet azokat, amelyek a gyerekek, vagy legalábbis azok, amelyek nyitottak az ötlet a gyerekek, és ez lehetővé teszi majd elutasítása, mert a gyerekek sokkal kisebb arányban.

Egy csomó ember, különösen a férfiak, nehezen beismerni, hogy a gyerekek már a get-go, a félelem, hogy sok nő kerül ki ezt, különösen akkor, ha nem rendelkeznek saját gyermekeik. Ez ahhoz vezethet, hogy elutasítás sokkal később, amikor már befektetett időt, fáradságot és pénzt valakinek, hogy igazán szeret.

A legjobb időt a nyilvánosságra hozni az információt, hogy van a gyerekek is jobb az elején, mielőtt még beszélni egymással - általában, sok online társkereső honlapokon lesz egy külön kategória, amely kimondja, függetlenül attól, hogy már van gyerekek. Használja ezt a rovatot az előnyt, és akkor már elválasztott gyerek ki azokat udvarló, amelyek nem kompatibilisek veled.

Mi a helyzet a gyerekek maguk? Nehéz lehet egy apuka van, hogy elmagyarázza a gyerekek, hogy ő megy ki egy új ember, különösen, ha úgy tűnik, mintha ez az új személy próbál kitölteni mami cipő. Ez lesz egy nehéz kérdés, hogy rögtön minden tisztességes, és anélkül, hogy egy kis "csomagolás fel vatta", akkor fennáll a veszélye a gyerekek utálják ezt az új személy az életedben.

Talán a legjobb, ha ezt a beszélgetést a gyerekek jól Mielőtt elkezdené, még gondolkodni társkereső, különösen, ha azok elég idősek ahhoz, hogy megértsék, és csak magyarázd el, hogy apa keres egy új barátot, mint ő lesz magányos, amikor nincs társaság saját kora játszani, mint olyat. Nincs gyerek látni akarja apa szomorú, és csinálni ilyen módon, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy megnyerje a gyerekek rajta egy kicsit szimpátia szavazást.

Minden tisztességes, minden egyes személy megközelítése Párkeresés lesz teljesen más, valaki más, így csak te tudod, hogy mikor és hogyan az idő jobbra. Légy őszinte, minden tekintetben - a gyerekek, a potenciális új partnerek, és mindenek felett, hogy magad.