2011. július 21., csütörtök

Elégedetlen ügyfél beperli Párkeresés


Az átélt élmény a Schaumburg alapú Párkeresés az elmúlt évben elhagyta Galina Safir dühös, hanem a szerelem.

Safir mondta beleegyezett, hogy fizet Soulmates Inc. 4000 $, hogy kiegyenlített a férfiak, akik, mint ő volt az orosz, zsidó és nem régebbi, mint 52.

Ehelyett a potenciális társ megkapta áttételek a volt semmi, de Safir állítja egy beperelte pénteken Cook megyében. Safir, aki nem született a magyarázat, a pereli Soulmates egy teljes visszatérítést, mondván a cég félrevezette őt.

De Soulmates mondja egy másik történet. Marcia Engel, a cég tagsága service igazgatója elmondta, Safir nem állami neki elsőbbséget egy zsidó férfit az európai származású, amíg egy hónappal azután, hogy aláírt egy szerződést 36 áttételek 2005 januárjában.

"Volt egy olyan korban, preferencia... [De] a profilját kártya kijelentette, hogy nyitott volt minden olyan vallás," Engel mondta, hozzátéve, hogy Soulmates nem tartalmazza a saját nemzeti listáját a kliens beállításait.

Soulmates hívások suit "nevetséges"

Soulmates adta Safir, majd 49, összesen 10 előterjesztés férfiak illő lány profilját, és ő beleegyezett, hogy találkozzon kettő. Az első 53 év és a zsidó, a második ember, egy 47 éves, nem volt zsidó, Engel mondta.

A pert nem ad sajátosságait a férfi Safir hozták létre, de azt állítja, hogy Soulmates megsértette az Illinois Ismerkedés szolgáltatásokról szóló törvény azzal, hogy nem ad Safir a teljes vételárat, ha nem találnak neki egy megfelelő mérkőzést.

Soulmates igazgatója Tracy Choubmesser úgynevezett pert "nevetséges."

"Ez a mi javunkra, hogy megfeleljen az emberek a lehető leghamarabb," mondta.

"Nincs garancia"

Az elmúlt évben, a Better Business Bureau of Northern Illinois kapott 251 panaszokat társkereső szolgáltatások szóvivője Steve Bernas mondta. Huszonkét százalék közé panaszok ellen Soulmates, de a cég, amely azt mondja, hogy több ezer ügyfél, jó áll az iroda.

Bernas mondta társkereső szolgáltatást kap részüket a panaszok, mert nem mindig mi vásárlók elvárják - igaz szerelem.

"A cég nem fog létrehozni valaki neked," mondta. "A fogyasztóknak meg kell érteniük, hogy te vesz egy esélyt, nincs garancia, nem számít, mi az értékesítők mondani."

Ugyanakkor, társkereső szolgáltatás védekezni vassal öltözött szerződések gyakran elhagyják boldogtalan ügyfelek nélkül lábát állni a bíróság, amikor a dolgok nem működnének, Bernas mondta.

Ezért ez a kritikus leendő Párkeresés az ügyfelek olvasni az apró betűs szerződés aláírása előtt és a kifizető több száz, ha nem ezer, a dollárt.

Az Illinois Ismerkedés szolgáltatásokról szóló törvény biztosít ügyfelei három nap vissza a szerződést, mielőtt a feltételek jogilag kötelező érvényű.

Google Hírek