2011. április 9., szombat

Választott a Online Dating Service


Online társkereső szolgáltatás ingyenesen hozzáférhető, valamint a kifizetett és egyedül találja, hogy az egyik legkényelmesebb és legegyszerűbb módja a találkozó lehetséges időpontja, és az alkotó kapcsolatok. Ez vezet a jön a több ezer, több online társkereső oldalak. Annak ellenére, hogy fizetett online társkereső oldalak állnak rendelkezésre, és nyújtanak jobb szolgáltatást, ingyenes társkereső szolgáltatás sokkal nagyobb tagja, medence és széles skáláját kínálja a választásokat. De nem minden szolgáltatás jó, hogy ez egy ingyenes vagy fizetős szolgáltatás, nagyon fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő társkereső oldal, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek, és megfelel az előírásoknak.

Ha ránézünk online társkereső oldalak, látnod kell, hogy az, hogy Ön kényelmesen mindent megjelenése a site-hoz, hogy mennyire könnyű-hoz kap körül. Ellenőrizze a magánélet, a biztonság és a biztonsági funkciók ezeket a szolgáltatásokat. Ön azt is biztosítaniuk kell a megfelelő típusú rendszer ezek a társkereső szolgáltatás foglalkoztatnak, mint attól, hogy kifejezetten egy közösség vagy etnikai származásra vagy szolgálja az embereket különböző az élet. Kérjük, hangsúlyozni a döntéseket, amelyek természetesen függ a tagok száma. Több tagjainak száma a több lesz a választás kapcsolódó vallási, faji, nemi, érdekek, stb költsége a befizetett társkereső oldalakon is fontos szerepet játszik a helyes megállapítás online társkereső szolgáltatás, mert a különböző emberek különböző költségvetések. Minden egyes online társkereső oldal eltér a többi miatt a különböző funkciók által kínált nekik, ezért fontos, hogy kell menni az online társkereső oldal, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Tehát, ha komolyan keres várható időpontjáról, keresni egy jobb online társkereső oldalon, hogy a kínálat széles tartományban választékban. Is ellenőrzik az online társkereső oldalak, ha lehet kapni a részleteket a várható időpontjáról, miután dönt. Tallózás az internet, mint amennyit csak lehet gyűjteni a megfelelő információkat az összes elérhető online társkereső oldalon, és válassza ki egymás után az összes szűkül le a hatalmas listáját az online társkereső oldalak.


2011. április 8., péntek

Ismerkedés a férjes asszony


Olvastam a sok oszlop és most találom magam olyan helyzetben, úgy tűnik, mint egy jó ürügy arra, hogy írjon be

Egy évvel ezelőtt találkoztam egy nőt, és esett neki rögtön. Ő tökéletes. Érett, vonzó, együttérző, minden. Ő volt (és még mindig) házas, úgyhogy nem mondtam semmit. Tavaly nyáron ő elvált a férjéről, és beköltözött a saját helyére, bár ő soha nem elváltak. Én még nem mondtam semmit, de elkezdett kiadások sokkal több időt körülötte, végül így neki virágot, csokoládét, stb passzív módja mondván érdekel nélkül arra törekedjünk, hogy neki kényelmetlen.

Mindig úgy tűnt, hogy izgatott és nagyon érdekelt engem, és végül megkértem a társkereső, amelyre ő így válaszolt: "Nem, én még mindig házasok." Aztán két hét múlva tudtam meg, ő már a harmadik randi srác, és hirtelen a lány egy kapcsolatban vele (ő is félig kora).

Szóval elmentem hozzá és azt mondta, úgy éreztem, fájt, és megkérdezte, mi folyik, amelyre azt válaszolta: "Meg kellett volna kifejezetten kérdezte ki a kinyilvánított szándéka a kezdő bensőséges kapcsolatot." Most úgy érzem, nem csak volt, hazudtam, de nem kellően agresszív, hogy lemaradtam egy csodálatos esélyt.

Úgy érzem, a legtöbb nő tudom, nem lett volna ez a tompa. Egyrészt úgy érzem, ha én már agresszív dolog működött volna ki, de akkor valami úgy tűnik, gyanús viselkedést róla. Hogyan "ésszerű" az emberek értelmezi ezt?

Confused Guy

Kedves Confused Guy,

Azt hiszem, egy ésszerűen eljáró személy eléri a következtetésre, hogy ez egy férjes asszony. Te mondod magad. Ő külön, de nem szakadt el.

És akkor az ésszerűen eljáró személy mondaná, Maradj távol házas nők. Ezek nem állnak rendelkezésre.

Néha úgy tűnik, elérhető. Néha kimennek, és berúgok, és úgy viselkednek, mintha ők állnak. Néha éles valahol máshol egy darabig, és ez teszi őket úgy tűnik, mintha ők állnak. Ők is megy ki a többi férfi. De ezek nem állnak rendelkezésre. Ezek különösen nem áll az Ön rendelkezésére, különösen a kívánt formában is elérhető.

Vajon akkor is agresszív, és azt mondta neki, hogy el akarta venni őt ki azzal a kifejezett szándékkal kezdett egy bensőséges kapcsolat, lehet, hogy most egy bensőséges kapcsolatot egy férjes asszony. Ez nem egy jó helyzet.

Ugye a jobb dolog a rossz irányba, annak ellenére, hogy a legrosszabb szándékkal. Azt mondtad neki, homályos, szimbolikus értelemben, hogy voltak kíváncsiak az ő, de nem megy, hogy a lépés, mert elismerte, hogy még mindig házasok.

Te magad mondod, ezt az üzenetet küldte a passzív módon. Értelem nélkül is sértő, azt mondanám, hogy ez egy kicsit hátborzongató, mint egy bábszínház. Azt mondtad, egy magas nyikorgó hang, mögé bújva a kanapén, Itt vannak a csokoládék és a virágok, és ez nekünk néhány olyan világban, ahol nem vagyunk házasok és a rendelkezésre álló, és itt van velem, hogy őrült rólad, és így csokoládé és virágokat, de nem igazán, mert házas.

Ön küldött neki egy üzenetet, bonyolult, hogy azt mondta még a bonyolult érzéseit róla. Azt hiszem, megkapta az üzenetet, és járt el megfelelően a fennmaradó elérhető az Ön számára.

Élete már bonyolult. Az utolsó dolog, amire szüksége van egy bonyolult fickó. Ha az ügy, amelynek ő is dolgozik, ez valószínűleg azért, mert nem bonyolult. Ők, mivel nem egy ügylet. Ezek kereskedelmi szükség kedvez a pillanatban.

Örülök, hogy te nem vett részt valaki, aki már részt vesz. Ha nem tud részt, akik már részt anélkül, hogy az érintett, ne keveredj bele. Ez az én tanácsom.

Salon.Com