2012. július 26., csütörtök

Ismerkedés változatossá a portfólió


Amikor kint társkereső, könnyen fennakadnak egy rut és továbbra is a mai napig ugyanolyan ember újra és újra, mert úgy érzi, ismerős és kényelmes. Néha azonban, hogy biztonságban játszani nem termel az eredményeket, hogy szeretné, hogy az eredmények nyerhetők a legjobb személy, a személy, akivel töltheti el életét.

Hasonlóképpen, ha a befektetés részvényportfólió, akkor dönthet úgy játszani, hogy biztonságos maradjon, és az ugyanazon állományok hosszú ideig, akkor is, ha nem teljesít olyan jól, mert tudja, ezeket a készleteket, és biztonságban érzik magukat. Vagy lehet, hogy olyan diverzifikált portfolió, hogy soha időt arra, hogy túl sokat tudni valamelyik állomány különösen. A befektetés akárcsak társkereső, sokan nem szeretik az ötletet, mert megváltoztatják a portfolió az ismeretlen kockázatos, bár talán erősebb eredményt termel hosszú távon.

Szóval, honnan tudod, ha kell ragaszkodni, amit tudsz, vagy vállalod a kockázatot és változatossá? És ha mégis változatossá, hogyan érdemes járni ezt csinálni? Hadd adjak néhány tanácsot, hogyan lehet ezt a határozatot ...

- Értékeli a jelenlegi helyzetet társkereső ahogy te értékeli a jelenlegi részvényportfólió. Ha a portfolió az egyik állomány szerepel, más jelentős, el kell döntenie, ha itt az ideje, hogy egy kötelezettségvállalást, csak azért, hogy neki, vagy ha itt az ideje játszani a pályán, fektessen be más állományok, és nézd meg ezeket a készleteket hozam jobb eredményeket az Ön számára.

- Gondolj a hosszú távú célok, amikor egy kapcsolat, amelynek ugyanúgy, mint akkor, amikor Ön dönt, hogy a beruházásra. Keres házasság vagy a hosszú távú hold? Vagy keresel a mai napig egy csomó ember, amíg meg nem találja a megfelelő személy akárcsak akkor fektessen be egy csomó készletek és melyik durran? Mindkét megközelítés rendben van, de meg kell, hogy legyen világos, hogy amit valójában szeretnének elérni.

- Kérdezze meg valaki, hogy segítsen értékelni a társkereső körülmények között, mint akkor talál egy képzett tanácsadó segítségével értékelje a részvényportfólió. Keresse meg valakit, akinek van egy objektív szemmel, de ugyanakkor tudja, a személyes céljait. Legyen neki adni saját véleményét, hogy miért kell fenntartani a tárca, ahogy van, vagy kint, és megpróbál megfelelni valakit.

- Ismerje meg, hogy milyen az emberek akkor esetleg eddig csak te magad is oktat, hogy milyen készletek amely képes befektetni. Ha még mindig összpontosított blue chip készleteket, talán itt az ideje gondolkodni egy kis sapkát raktáron, azaz, talán itt az ideje kipróbálni ből valaki eltér a norma. Az a típusú ember mindig választhat dolgozik az Ön számára? Talán, ha megváltozott a típus egy kicsit, akkor talál egy jobb kapcsolat.

- Légy proaktív hagyta ember tudja, hogy próbál megfelelni az új emberek, mint Ön is tudja, hogy a többiek is, ha keres, hogy fektessenek be új készletek. Ugrás az emberek az életben, mint a barátai, családtagjai és kollégái, mint megbízható bizalmasai és hagyd, hogy azt sugallják, néhány új vezetékek.

- Ha már van egy diverzifikált portfolió, és akkor ott játszik a pályán, eltölteni egy kis időt értékelése minden egyes ember éppen csak nyúlik, mint te értékeli minden raktáron van a portfólió. Ön hordozó halott súly, ami azt jelenti, hogy a "készlet" nem működik az Ön számára minden, és talán egyszerűen csak vesztegeti az idejét? Vagy van valaki állomány, ami igazán felülmúlja az összes többit, és talán itt az ideje, hogy összpontosítson őt kizárólag több?

- Gondolj bele, hogy kivel és miért éppen társkereső ő valóban az életedben, mint te, miért tartaná készletek vannak a portfóliók. Ön tartózkodik valaki, mert félsz, hogy egyedül vagy, mert félsz az ismeretlentől, vagy maradsz valakivel, mert ő az igazi neked és csak most haboznak, hogy egy teljes elkötelezettséget.

-Többféle módon, hogy megfeleljen az új emberek, mint te is többféle módon hallani az új állomány. Lehet, hogy el tudja fogadni a meghívást, hogy egy esemény vagy fél, ha nem lesz más, mint tömeg talán akkor olvasd el a különböző kutatási anyagok feltárni valami mást kell tenni a befektetők.