2011. szeptember 10., szombat

Egy pár dolog, amit megtanultam


Biztos van valami érdekes az Ön számára.

Meg kell legalább a következő: szilárd hobbi, hogy kihívások, fizikailag és mentálisan, a zenei tehetség, hogy örömmel, jó munkát, jó nagy az iskolában, amely tükrözi a valós életet ambíció, egy szuper karizmatikus személyiség, stb Valami. Ha nem, akkor vonzani semmit.

Mindezek a dolgok kell származnia benned. Meg kell a központi személyiség. Nem lehet egy bizonyos hobbi, mert úgy gondolja, ez vonzza a lányokat. Nem választja jelentős az iskolában, mert úgy gondolja, lányok lesznek nyűgözve. Nem érinti a kimenő személyiség, csak hogy vegye fel a lányok. Be kell valakit / valamit.

Meg kell, mint te. Meg kell, mint a saját cég. Nem számít, hogy szépen, ha egyedül. Fel kell tudnia, hogy szórakoztassák magát, és boldog a saját követésében.

Ugyanakkor, hogy elégedettek vagyunk egyedül lenni, hogy kis mértékben kell, mint a cég más. A férfi állítólag egy kicsit magányos, de tudja, hogyan szocializálódnak.

Minél kevesebb érzelmek megmutatod, annál jobb. Mindig legyen valami tartalék. Mindig van egy kis rejtély. Mindig kissé kiszámíthatatlan. Tapasztalattal megtudhatja, hogyan lehet titokzatos, anélkül, hogy furcsa és kiszámíthatatlan, anélkül, hogy instabil vagy szeleburdi.

Nem kell folytatni a nők. Ha a gondolkodásmód, hogy folytatják a nők, vagy megpróbál egy bizonyos női nadrág, akkor el fogja veszíteni.

Inkább akkor kellett volna az a hozzáállás, hogy egy nő is meríti ki az életed, ő lesz a hazug csaló szívszaggató cickány, és ő is hazudni, csalni, és megszakad a szíve, amíg az ellenkezője bebizonyosodik. Megjegyzés: a szó bizonyított.

A nők nem veszik észre, hogy hazudnak. Egy nő lehet szakítani veled, lehet kisétált az ajtón vele új barátjával, nézd meg téren a szemét, és azt mondják: "Én igazán szeretlek", és sok ember nem csak hinni neki, de a többi biztos abban a hitben, hogy ő vissza fog térni hozzájuk.

Ismét, nem szabad folytatni a nők. Amikor (aki ő) szerint akkor vonzó, ő folytatja van, de egy személy nem tudja folytatni valamit, kivéve, ha visszavonul. Ha meg kell jelennie a visszavonulásra.

Advance enyhén, majd visszavonulni. Amikor egy nő lát, és szereti, amit lát, nagyon gyakran, mert nem úgy tűnik, hogy észre őt, ő fogja találni a módját, hogy találkoztunk. Ő fogja találni a módját, hogy beszéljen veled. Ő fogja találni a módját, hogy az életedbe. Egy nő a mai társadalomban folytatja.

Érdemes minden nő látsz, mint lehetséges, és azokat minden alkalmi időpontokban. Tedd meg a szabályokat.

Különleges idő / hely / tevékenység időtartama a weeknights. Csók zárja a második időpont. Légy titokzatos. Légy úriember, tönköly finom-MAN. Ismerje meg a finom taktikája hogy minden a megfelelő lépéseket, de még érzelmileg lakás. Nincs várakozásokat. Ha egy nő lát, és szereti, amit lát, azt fogja képzelni, hogy egy kapcsolatban / sex / házasság elég hamar.

A tapasztalat a legjobb tanár. Az egyetlen "hiba" az egyik ahonnan tanulni semmit, de meg kell tenni ezeket a hibákat.

Nincsenek hivatkozások, meg kell fizetni a teher, akkor az élet hibákat. Szerencsére van ezen az oldalon, és amit "módszer" tetszik, hogy segítsen tanulni azoktól, hibák. De ismétlem, nincs igazi hivatkozások, meg kell hibáznak.

Meg kell, hogy egy bolondot magad legalább egyszer, talán, az életedben. Biztos van a szíve súlyosan sérült legalább egyszer az életében, talán több. Meg kell időpontot sok nő. Meg kell időpontot nagyon sok nő. Meg kell próbálnod, hogy sima, meg kell próbálnunk, hogy a "játékos", meg kell próbálnunk rávenni, hogy elindítsa a folyamatot próbálják elkapni. Ha nem, akkor lerakó neki és kész nagyon gyorsan.

A legtöbb férfi a mai világban, a chumps.

Hollywoodi filmek, az irodalom, a művészet, a média, az összes fognak dolgozni Önnel szemben. Ha helyesen, a barátaid hívni egy nő gyűlölő, vagy azt mondják, hogy te is igényes. Ha megszeged le egy nőt, mert egy önző b * tch, de úgy néz ki, mint Kylie Minogue, azt mondják te dió. Ha helyesen nők kezdetben úgy tűnik, hogy gúny van.

De ha nem helyesen, nők egy kis hang belül, hogy piques a kíváncsiság, és megtalálni ellenállhatatlan ellenére magukat. És akkor folytatja van. De akkor is próbára fáradhatatlanul, hogy a Te csak egy aktus.

Nem biztonságos a férfiak napja szép nők elsősorban hatni a barátaikkal. Nem biztonságos a férfiak szeretnék trófea nők főleg, hogy maguk is jobban néz ki. Nem biztonságos a férfiak szeretnék vezetni forró sportkocsik lenyűgözni a barátaikat, vagy vegye fel csibék. Nem biztonságos a férfiak szeretnék swoopy motorkerékpárok lenyűgözni a barátok, vagy vegye fel csibék.

Valódi emberek, másrészt, dátum nők, akik jó társak, akik igazán be azokat, mert ők érdekes és vonzó. Úgy néz ki, nagyon fontos, de nem a legfontosabb.

Valódi emberek sportautók, mert élvezik bütyköl velük a hétvégén amellett, hogy szórakoztató nő. Valódi emberek swoopy motorkerékpárok, mert tartoznak a Motorcycle Club, a szeretet dolgozik, vagy járd be őket mellett időnként adnak lánynak egy sétakocsikázás.

A legjobb lány az Ön számára, aki nevezhetnénk "aranyos" egy tisztességes test, és általában vidám személyiség -, és nyitott neki érkeznek az életedben. Sok srácok olyan szándékkal keresi, hogy a mesés gyémánt, nem látják a kosár gyöngy lábuk.

A legegészségesebb gondolkodásmód az Ön számára, hogy az, hogy a szebb a lány, annál rosszabb ő lesz, csak úgy, hogy nem lesz vak, ha valaki aranyos, de kevésbé elbűvölő jön.

Néha látni fogod geeky középiskolai fotók az emberek, mint Paris Hilton, vagy Tara Reid, és ez az oktatás az Ön számára. A legszebb nő ma is kinézni, mint egy varangy holnap, és fordítva.

Ha egy lány valaha is "disses" van, hívja fel azonnal. Legyen tapintatos, de hadd tudja, amit csak hallott vagy látott valamit, amit szeret, és nem tolerálható. Ha így folytatja, ő kiírása.

Ha vezetsz az autóban, húzza át, és megkérdezi akar kijutni most. Nem, semmilyen körülmények között tolerálni Dissing, játékok, tedd leírások vagy hasonló. Ha még ab * tch és elmegy, mert hívta rá, annál jobb az Ön számára. Te megszabadulni tőle.

Ha ő csak tesztelés akkor, talán sétára, de jövök. Mindkét esetben be kell hadd menjen, és nem nézel vissza. Ha elhagyja, jó. Ha ő nem jön vissza, ő lesz még a tekintetben az Ön számára. Akárhogy is, álljon fel magad, és mindkét irányban a hosszú távon nyersz.

Minden időben, egy nő kell abban, amit sétára a kapcsolatot, és nem néz vissza. Azt kell hinnünk, hogy törődnek a kapcsolatot kevesebb, mint őt.

Ha egy kapcsolatban, és most a nő azt hiszi, neked a rövid curlies, meg kell kiírási neki, és kap egy új lány. Nagyon fontos, hogy indulni helyesen egyébként soha nem lesz az Ön javára. Aki érdekel kevésbé, a legtöbb áramot. Mindig.

Visszatérve az előző munkahelyek és barátnője egy vesztes ajánlatot.

A lány álmai nem lehet a lány, álmodott. "Szerelem első látásra" veszélyes.

A lány álmai törekedni fog téged és nem lesz hiba róla, akkor is, ha eleinte úgy tűnt, közömbös.

A jobb oldali lány hamarosan bizonyítani könnyű beszélni. Ő fogja lepni, hogy érdekel akkor tényleg lehet. Ez fokozatosan, nagyon fokozatosan hajnalban, hogy nem kell a legjobb viselkedését mindig.

Ha mindez úgy tűnik, túl sok, ha emlékszel, akkor nincs ott, de még hogy kényelmet, hogy Ön a helyes úton, meglátogatott a jobb oldalon, az olvasás a megfelelő anyagi és egyszerűen a folyamat . Ez egy folyamat.