2012. július 2., hétfő

Mi férfiak akarnak!


Ez 20 percet vesz igénybe, vagy kevesebb, a legtöbb kislemez eldönteni, akarnak látni után ismét az első napon.

"Ha csak folyamatosan beszél és beszél és beszél semmi érdekes, én nem nevezném őket vissza", mondja egy férfi.

"Egyáltalán nem akarok találkozni valakivel az első éjszaka, és derítse ki a család őrült", mondja egy másik férfi.

"Nem akarjuk hallani az ex-barátja, és az összes borzalmas és fantasztikus dolgokat, hogy ő tette az Ön számára. Azt szeretnénk, hogy érdekel minket, és mit fogunk tenni az Ön számára, "egy másik ember teszi hozzá.

Mit akarnak? Ismerkedés szakértő Sharan Richardson Csak Ebéd mondja egy nő egy szép mosoly felsők Egy nemrégiben készült felmérés.

"A másik dolog, ami talán meglepő a hölgyek nem érdekli őket a plasztikai sebészet", mondja Richardson.

Először dátumok ott hagyni a legjobb benyomást, ezért elhagyja a negativitás otthon.

"Állj ellen a késztetésnek, hogy beszélni az első napon, hogy utálod a főnököd, vagy negatív dolgokat", figyelmeztet Richardson.

Ehelyett, a dolgok pozitív és őszinte. "Mint egy szép őszinte bók nagyon megtöri a jeget, és tudod mit, egy kicsit érzékeny, így az adott személy úgy érzi, kényelmes megnyitását is," mondja Richardson.

Ha már elmúlt 1 napja, van néhány dolog, szeretném, ha férfi tudta navigálni időpontok 2 és azon túl. "Ez rendben van, hogy legyen egy nő. Rendben van, hogy hadd nyissa ki az ajtót. Hadd fizetni az étkezés tudod, "mondja Brian mondja.

"Azt próbálja meg, hogy a dolgok túl bonyolultak", Dave teszi hozzá.

"Csak adj nekünk teret," mondta Ryan.

És miközben sokan a férfiak, mint az izgalom az üldözés.

"Ha kell menni egy szafarira csak azért, hogy a figyelmet, akkor így működik túl kemény. Ha három napig várni, hogy visszatérjen a telefonhívások, és kis játékokat játszani, mint, hogy én nem azt sugallják, hogy "mondta Richardson.

"A legtöbb ember valószínűleg csak fel egy elöl a legtöbb. Legtöbbjük kedves srácok mélyen legbelül. Mi csak keres valakit bízhatunk, hűség, őszinteség ilyen típusú dolgok ", magyarázza Chris.

Tudd azt is, hogy jó kapcsolat időigényes.

"Ne próbálja kényszeríteni, és ne mozgassa túl gyorsan. Tudod, hogy nem megy egy nagy napját és ne keress a többi ember és megáll találkozó többi ember. Mert nem tudom, hol, hogy fog menni ", mondja Richardson.

Egy új, University of Texas tanulmány megállapítja, annál vonzóbb a nő, annál több ember hiszi is érdekli őt, míg a nők, másrészt, mint ahányszor a férfiak vágyát számukra.

Mielőtt bemegy egy első randit, fontos, hogy kérdezd meg magadtól, mit keres, hogy megszerezzék ki a dátumot. Ez is egy jó ötlet, hogy tartsa nyitva a kommunikáció a dátumot, és felmérni, hogy mit keresnek, anélkül, hogy túlságosan előre.

Az első benyomások különösen fontos egy első randin, úgyhogy győződjön meg róla, hogy jól ápolt és jól öltözött. A legtöbb lány még értékelik lovagiasság, így a srácok készen fizetni. Mosolygó és jó hozzáállás is, hogy az időpont nem kényelmes és élvezetes mindkét fél számára.