2011. szeptember 18., vasárnap

Hogyan ruha, mint egy szappan csillag


Időnként nézem a szappanoperákat.

Nem azért, mert szeretem őket. Sőt, utálom őket. Ők szörnyű, fájdalmas nézni, és az összes csaj mutatja. Ha valaha valamit írt, és kifejezetten a nők, ez a szappan.

Akkor miért kínzás magam, mint ez? Miért nézem ezeket Isten szörnyű dolgokat?

A küldetés a tudás, természetesen. Ruházat-specifikus tudás, hogy pontosan.

Ne feledje, hogy ezek a szappanok kifejezetten a nőknek ... így a férfiak ezeket mutatja, azon kívül, hogy szép, mindig rendkívül jól öltözött. Még a hétköznapi viseletben, ők "öltözött hatni."

A színek, a stílusok, hogyan használható mindez együtt ... soha nem lehet baj, ha követi a stílus jelenik meg a szappan.

Most, ahogy már említettem, ők szörnyű és fájdalmas nézni. Tehát mi a legegyszerűbb módja annak, hogy járni ennek a "kutatás?" Személy szerint én, mint a szalagos a show. Aztán lehet nézni őket, amikor én még egy esélyt, és termékeny használja a gyors előre gombot. Én végig 3 vagy 4 órányi szappanok körülbelül 30 percig.

Egyéb javaslatok:

- A hang kikapcsolásához. Ne kínzás magad feleslegesen.

- Vedd tudomásul veszi. Soha nem emlékszem rá minden.

- Valamelyik két karakter, hogy azonosítani tudja, vagy aki úgy gondolja, mindig jól nézzen ki, és fordítson különös figyelmet, amit viselnek.

- Megjegyzés: a színek, és amely színek úgy tűnik, hogy együtt jár jól. Szintén fontos megjegyezni, az érzéseket kapunk, ha ezeket a színeket és színkombinációkat (mi kemény, mi szexi, mi vicces, mi boldog, mi nyugodt, stb.)

- És végül, nem kap hozzászokik a szappanoperákat mindeközben a kutatás. Ez csak szomorú.