2011. január 1., szombat

Mi a muszlim Ismerkedés Mint Az USA-ban?


CHICAGO: Tehát itt a lényeg a sebesség randi muzulmánok. Sok amerikai muszlimok â € ", vagy legalábbis azok, hajlított fenntartása bizonyos konzervatív hagyományok â €" egyenlőségjelet tesznek semmit jelölt "randi" a pokol tüzével, nem számít, milyen rövid idő van szó.

Ezért a vadul népszerű sebesség társkereső ülés a legnagyobb éves muzulmán konferencia az észak-amerikai kaptak egy teljesen tiszteletre több címke. Ők voltak az úgynevezett "házassági lakomát."

"Ha nevezte sebesség társkereső, ez lesz a vége igazi randi," mondta Shamshad Hussain, az egyik szervező, grimaszolva.

Mind a lakoma a hónap elején és a különböző kapcsolódó szemináriumok hangsúlyozta a nehézséget, hogy egyes amerikai muszlim családok szembesülnek küzdenek egy olyan kérdés, amit sok inkább nem asszimilálódni.

Egy szeminárium, az úgynevezett "Ismerkedés" ígért résztvevőknek hasznos tanácsokkal szolgálnak a "muszlim családok küzdenek, hogy megmentsék a gyermek is."

A pár száz ember részt vett a randi szeminárium felkacagott, amikor Imam Muhamed Magid az Adams Center, kollektív hét mecsetek Virginia, összefoglalta az alapvető utasításokat, hogy a muszlim amerikai szülők adják serdülő gyermekek, különösen a férfiak: "Ne beszélni, hogy a muszlim lányok, soha, de akkor megy férjhez őket. Ami a nem-muszlim lányok, beszélgetni velük, de soha ne hozza egy haza. "

"Ezek a gyerekek nőtt fel Amerikában, ahol a társadalmi norma, hogy rendben van a mai napig, hogy minden rendben van, hogy a szex házasság előtt," mondta Magid.

"Tehát a gyerekek fogott között ideális a szülők és a nyitottság a kultúra ebben a kérdésben." A feltett kérdésekre a szemináriumon tükrözi, hogyan fájt amerikai muzulmánok által a témában.

NY Times

Lis�� naisia vierailla online dating sites


2010. december 27., hétfő

Van Online Dating Biztonságos?


Készen áll be a világ online társkereső? Ez biztos? Talán igen, talán nem, de ez rajtad áll. Meg kell védeni a személyes adatokat és lassan megy bárkivel együtt beszél. Itt vannak a szabályok van szükség, hogy online társkereső biztonságos.

Az alapok

Amikor új emberekkel találkozni a társkereső oldalon, tartsa a kapcsolatot csak az írásbeli egy ideig, néhány hét alatt. Próbáld ki, és kérdéseket feltenni a persona € ™ s az élet, amit csinálnak, amit ők, és így tovább. Ismerje meg a persona € ™ s életrajz. Ha azt javasolják a találkozón túl hamar, akkor nem kell egyet, de választ szeretne, amint az idő és a menetrend lehetővé teszi. Rajzold meg az első találkozástól egészen tudod, az a személy, annál jobb.

Elköltözött az oldal a telefon

Mielőtt ténylegesen intézi az első ülésen, próbálja mozgatni a kapcsolatot (ha szeretné, hogy) a telefonos beszélgetés. Itt még többet benyomásokat arról a személyről, sőt megpróbálja kitalálni a szándékait. Tartsa a telefont egy hétig, amíg megállapodnak abban, hogy az első találkozót.

Intézi az első találkozó

A legjobb hely, ahol találkozik egy kávézóban, és a nap folyamán. Próbáld megtalálni a helyet tudod, és akkor egy kicsit ismert ott. Nem intézkedik éjszakai ülésen az első találkozót minden körülmények között, azaz, ha az érintett a biztonság szempontjából. A zsúfolt kávézóban és a nap óra a legbiztonságosabb. Tartsa meg ezt a szabályt szent. Próbálja is, hogy tompítsa az első találkozón nem több, mint 45 perc. Be kell, hogy tükrözze az Ön benyomása az ülés, az a személy, és hogyan érezte magát velük.

Intézi a First Date

Ha még mindig aggódik biztonsági (és kell), az első időpontot kell újra hozni a sok ember. Egy jó étterem, bár népszerű, vagy a klub jó ötlet. A legokosabb ötlet az, hogy eleget ott, és nem lehet az a személy, felveszlek, vagy felveszi a személy fel. Rögtön azután, munkát ad neked ezt a kifogást. Rendezze az első időpont, mint, hogy és akkor többé nem biztonságos az Ön oldalán.

Folyamatos tevékenység

Most, hogy létre a bizalmat az a személy, ha teljesíti az interneten, akkor lehet lépni a normális társkereső rutin, de csak azokat a dolgokat, amelyek úgy érzi, kényelmes és magabiztos.

Szex és az internet Partner

Ha úgy döntöttek, hogy egy szexuális kapcsolatot az internet partnere, akkor is emlékezni, hogy nem lehet az egyetlen, ő is látta. Soha védekezés nélküli szex, soha. Saját biztonsága és az élet ettől függ.

Több Internet kapcsolatok

Online társkereső megadja neked a lehetőséget arra, hogy megfeleljen több személy egy időben, és további, kapcsolatot tart velük. A statisztikák azt mutatják, hogy minél több szexuális partnere van, annál nagyobb a kockázat ajánlatkérő még a kis szexuális úton terjedő betegségek. Nem lehetsz elég óvatos az Ön egészségét védő és a személyi biztonság ebben az esetben. Védekezés nélküli szex nem kerülhet be a lehetőségeket.

???? ??? ?????, ????? ???????? ??? ????? ???