2010. május 6., csütörtök

"Átölelve Bandit" Letartóztatták


A "átölelve Bandit" - a plusz-méretű zsebtolvaj, aki tesz a présel a részeg férfiak és a pénztárcák a New Yorkban - a rács mögött, a rendőrség szólt. Myra Castleberry, 48-ben megrendezésre kerülő nélkül óvadék és a rendőrség remélte látták az elmúlt egy évtized tartó mulatságot csaptak a lopások.

"Remélhetőleg, ő lesz átölelve párnája benne börtöncellában hosszú ideig", nyomozó őrmester. Tom Donovan mondta kedden.

A átölelve Bandit célzott tucatnyi gyanútlan emberek kívül rúd az évek során, figyelemelterelő azokat a pici reggeli órákban a dédelgető, és aztán titokban ellopta a pénztárcáját. Akart használni az áldozatok hitelkártyák órán belül a lopások.

Castleberry, aki már 17-szer tartóztatták le 1998 és 2005 között, két bűntett ítéleteket, volt gyanús a lopások, de a rendőrség szerint a legtöbb áldozat túl részeg azonosítani vele.

Hogy megváltozott, amikor a Tonawanda nevű férfi a rendőrség, miután elolvasta a február újságot venni és jelenteni elveszítette $ 238 az ölelő Bandit 2005 augusztusában.

"Mi létrehozott egy fénykép tömb, és a kezébe vette őt ki azonnal," mondta Donovan A Buffalo News annak szerda kiadás. "Azt mondta," Soha nem fogom elfelejteni egy arc. "

Rendőrség elfogott Castleberry vasárnap este a bűntett elfogatóparancsot töltés nagy lopás. Azt tervezik, hogy megjelennek pénteken Buffalo Városi Bíróság.

??? DNA - ??? ??? ?? ??