2011. február 23., szerda

Pornó DVD sikolyok azonnali kardot "mentő"


Oconomowoc, Wis - Egy férfi azt mondja, hogy betört egy lakást egy lovassági karddal, mert azt gondolta, hogy hallott egy nőt, hogy megerőszakolják, de a hang valójában volt, egy pornográf film az ő emeleti szomszéd figyelt.

"Most úgy érzem, ostoba," mondta James Van Iveren, aki megbízást kapott az ügyben. "Ez tényleg semmi, semmi, de egy hiba."

Szerint a büntetőjogi panaszt, a szomszéd azt mondta, hogy a rendőrség Van Iveren verte az ajtót, és belerúgott nyílt figyelmeztetés nélkül február 12, károsítja a keret és a zár.

"Hol van?" Van Iveren követelte, szúrásra a kard, a szomszéd, a panasz mondta. "Hol van?"

A szomszéd azt mondta a rendőrség Van Iveren lett egyre agresszívabb, mint ő megismételte a kérdést, ragaszkodott ahhoz, hogy hallott egy nőt is megerőszakolt. A panasz azt mondta, hogy a kard mutatott rá, a szomszéd vezetett Van Iveren az egész lakásban, szekrény ajtókat nyitó bizonyítani egyedül volt.

A szomszéd később játszott a rendőrség részéről a DVD hitt Van Iveren hallottam odalent.

Van Iveren, 39, a Oconomowoc, volt megbízott bűnügyi vétkezik, bűnügyi kár és rendbontás, miközben egy veszélyes fegyver, és annak köszönhető, a bíróság március 5. Együtt, a szabálysértési számít magánál büntetést 33 hónap börtönbüntetésre.

Van Iveren azt mondta kedden, hogy hallotta a nő "sikoltozva segítségért," megragadta a kardot, határolt fel a lépcsőn, rúgott a lakásban ajtót, és szembe az ember, aki ott lakott.

"Azt kívánják tartani a hátam mögött, és kopogás. De megfagyott, és ehelyett mi történt történt," mondta a Milwaukee Journal Sentinel.

Kétségbe vonja, szomszéd veszi, Van Iveren azt mondta, nem nézett, bárhol a lakásban, kivéve az első szobában, és hogy ő soha nem fenyegette a szomszéd karddal.

"Én már a kard meghosszabbította. De ez volt minden," mondta.

Van Iveren, aki él anyjával a földszinti lakásban, azt mondta, nem hívja a rendőrség, amikor meghallotta a zajt, mert nincs telefon. Azt mondta, hogy alig ismerte az emeleti bérlő.

Rendőrség lefoglalt Van Iveren kardja, amit mondott családi örökség.

Az Associated Press.