2011. július 29., péntek

Online Dating története és fajtái oldalak


Online társkereső szolgáltatások és a kapcsolat honlapok
Internet Ismerkedés a hosszú utat, a chaperone felügyelt üléseken a 15. század elején a mai internet esküvők. Az evolúció az internet dating is morphed egy új módja annak, hogy megfelelő egyéni looking for love. A régi időkben, a családok is csatlakozhatnak, és megerősödik a házasság a fiai és leányai. Internet Ismerkedés terjed ez a trend van, és keverés a népszerű egyenletesebben. Internet teszi a nyereséget az érkezése online társkereső internetes társkereső kezdődött hírcsoportok, mint soc.singles módon előtti böngészők, az azonnali üzenetküldők, a szociális hálózati oldalak, az online társkereső oldalak, vagy akár a WWW alakult ki. Valójában Jupiter Research előrejelzése szerint 516.000.000 $ költenek majd az online társkereső oldalak 2005-ben, és ez a szám növekedni fog, hogy 623.000.000 $ 2008-ig. Egy másik piackutató cég becslése szerint 214.000.000 $-t költöttek online személyesebbé a 2003 első felében, egészen a $ 121 millió 2002-ben.
tovább


Hogyan Land gazdag ember


Úgy látszik, az egész feminista mozgalom valamiféle átverés. Vagy így a közelmúltban kiütés társkereső guruk és ellentmondásos útikönyvek partra egy gazdag fiú volna hiszel. Nem baj az egyenlőség, ezek a nők a pénz - és sok is.

Az égő melltartók egy távoli memória, ezek a szégyentelen nők készített könyveket, kínál szemináriumok és akár ad magánórákat, hogyan gubanc a pénzes embert. Ezek teszik lehetővé a hol-a és a how-to az, amely segíthet kinyit a családi bank nem csinál jól, bármit - flörtöl nem ellenállni.

"Miért nem teszi magát?" a kritikusok gyakran kérdezik GINIE Polo Sayles, szerzője Hogyan Marry Rich. Az ő válasza: "Tudod, de meg tudod csinálni gyorsabban az ember."

Leidra Lawson, a szerző a Sugar Daddy 101: Mit kell tudni Ha Wanna Be a Sugar Baby, éppen olyan tompa. "Személy szerint én szeretek dolgozni," mondja. "De én is szeretném tudni, hogy tudok menni vásárolni, vagy menjen nyaralni, anélkül, hogy mentse fel pénzt érte."

Ha ez hangzik zsoldos, hogy azért, mert ez. De ez is semmi új. "Mi vagyunk genetikailag programozott menni után a sikeres emberek," magyarázza Lisa Johnson, szerzője Hogyan Snare egy milliomos. "Egész úton vissza ősember nap, a nők kellett párja a legjobb vadászok, gyűjtögetők és a szolgáltatók terjedésének fajunk."

Nem minden nő van győződve arról pénz a sárgaréz gyűrű: "Jó szerencse, ha az ember szeret - férfi vagy nő - történik, hogy a pénzt", mondja Kim Gandy elnöke, a Nemzeti Szervezet a Nőkért. "Ez egy csodálatos dolog, és ez természetesen, hogy az élet jobb és lehetőséget nyújt az Ön és gyermekei. De ez egy tévedés azt hinni, hogy pénzt lehet vásárolni szeretet és a boldogság. Nem."

De az University of Virginia szociológusok Bradford Wilcox és Steven Nock, társszerzői a tanulmány "Mi Szerelem köze hozzá? Egyenlőség, méltányosság, az elkötelezettség és Női Családi minőség." Amerikai feleség általában boldogabbak, ha a férjük keresni oroszlánrészét a háztartás jövedelme.

"A tanulmányunk azt sugallja, hogy a nők, akik egy ember gazdagságát figyelembe, amikor társkereső valószínűleg boldogabbak le a pályáról," magyarázza Wilcox.

Persze, megállapította, hogy nagy idő kenyérkereső nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Ez az egész arról tudni, hogyan és hol kell keresni. Adja meg a guruk azok bölcs tanácsot.

"El kell frissíteni, merre jársz," tanácsolja Sayles.

"Tarts ki, ahol a gazdagok nem," visszhangozza Johnson. Ez azt jelenti, ivás saját bar (gondolom ötcsillagos szállodák), étkező saját étterem (szuper high-end, természetesen), és játszik a sport (golf, valaki?).

A másik biztos fogadást Anna Nicole Smith-wannabes: jótékonysági rendezvényeken. Johnson azt mondja, nem kell felajánlani a nagy dolcsi. Csak regisztráció önkéntesként - you'll kap egy settenkedik kandikál a vendégek listáját, amely meghívja a párt és a szabad átadni keverednek a pénzes.

Csak még egy tipp a guru az aranyláz: A flörtölés és a talpnyaló finom, de nem beszélni bankszámlák.

Újranyomott Forbes


2011. július 28., csütörtök

Pár harcol a név baba Metallica "


Stockholm, Svédország - Metallica lehet jó név egy heavy metal banda, de egy svéd házaspár azért küzd, hogy meggyőzze tisztviselők is alkalmas egy kislány.

Michael és Karolina Tomaro van zárva a bíróság csatában svéd hatóságok elutasító ezek alkalmazása a nevét, hogy hat hónapos gyermek után a legendás rock banda.

"Ez jól áll neki," Karolina Tomaro, 27, kedden a név. "Ő határozott és tudja mit akar."

Bár kicsit Metallica már megkeresztelkedtek, a svéd nemzeti adóhivatal elutasította a név bejegyzését, mondván, hogy járt mind a rock, és a "metal".

Tomaro mondta a tisztviselő az ügyben eljáró más néven a neve "csúnya".

A pár mögött pedig a megyei közigazgatási bíróság a göteborgi, amely kimondta, március 13-án, hogy nincs ok arra, hogy blokkolja a nevét. Azt is megjegyezte, hogy már van egy nő Svédországban a Metallica, mint a középső neve.

Az adó hivatal fellebbezést a magasabb fokú bíróság, frusztráló a család külföldi utazási terveit.

"Már le kellett mondania utak és nem tud sehova, mert nem tudunk neki útlevelet nem jóváhagyott név" Tomaro mondta.