2010. július 2., péntek

Az amerikaiak Don't Want To Be Friends With Akárki


Az amerikaiak egy harmadik kevesebb közeli barátai és bizalmasai, mint két évtizeddel ezelőtt, és az embereknek a száma, akik sem több mint a duplájára - egy másik jel is lehet élet magányos, elszigetelt tovább él, mint a múltban, egy felmérés, hogy ma fog mondani.

A felmérés megállapította, hogy a férfiak és a nők minden faj, életkor és iskolai végzettség jelentett kevesebb barátai, mint az ugyanazon felmérésben bukkant fel 1985-ben.

A fennmaradó bizalmasai voltak, vélhetően azok nukleáris család, mint 1985-ben, a tanulmány szerint, de a meghittség a családon belül volt, le is. Az eredményekről a júniusi számában az amerikai Szociológiai Review.

"Rendszerint nem látom, hogy ilyen nagy társadalmi változás, pár évtized múlva," mondta a tanulmány társszerzője Lynn Smith-Lovin, szociológus professzora Duke Egyetem Durham, NC

Ez nem csupán egy tudományos kísérlet: szoros kapcsolatok szolgálnak, mint biztonsági védőhálót, mondta. "Mindegy, hogy felvett egy gyermek napközi vagy keressen meg valakit, hogy segítsen a városon kívül egy hurrikán, ezek az emberek is függ."

Linda Bickel is vonatkoznak. A 33 éves Detroiter egy tervezője egy reklámügynökség belvárosában. Ő legközelebbi bizalmasai egy húgom, és sógornő.

"Számomra ez azért van, mert mindig volt egy közeli családtag," Bickel mondta. "Még ha a feleségem volt - én vette feleségül a 10 éves - tennénk dolgot a családjával vagy a mi közeli barátok. Nem volt egy nagy kört."

Az egyik magyarázat barátság hanyatlását is, hogy a felnőttek dolgoznak több órát és a társasági kevesebb. Ez magában foglalja a nők, akik, ha homemakers, inkább erős közösségi hálózatok. Ezen túlmenően, ingázik hosszabb, és a TV nézés és a számítógép-használat fel.

Mivel a kapcsolat a szomszédok és a szociális klubok csökken, Smith-Lovin azt mondta, "A társadalmi szempontból azt jelenti, hogy megvan többen elszigetelt kis hálózatot, akik csak szeretem őket."

Carissa Gaden, a St. Clair Shores pszichológus azt mondta, csütörtök, hogy több zaklatott életmód hozzájárulhat a hiánya szoros kapcsolatot.

"A legtöbb ember olyan elfoglalt mostanában, hogy talán nem is az ideje, hogy gondozza kapcsolatokat. Az a személy, ha befut a lányod foci játék, nem lehet az a személy, hogy szeretne mondani:" Hé, én vagyok igazán aggódik a ... " a. "

De Gaden mondta, miközben a herceg tanulmány szerint az emberek kevesebb közeli barátaim, ez nem jelenti az emberek nem akarják.

"Az ügyfelek dolgozom sokat beszélnek a kapcsolatok," mondta. "Az emberek határozottan igénylik, szoros kapcsolatot más emberekkel."

Egy személy kapcsolatok vagy azok hiánya - lehet mondani, sokat elárul a személy.

"Ha én vagyok a találkozót valakivel, szeretném tudni, hogy kapcsolatokat, mert azt mondja nekem, hogy lelkileg egészséges őket," mondta Gaden.

A kutatócsoport megállapításai alapján kérdést, hogy ki az egyik nemzet klasszikus hozzáállása közvélemény-kutatások, az általános szociális felmérés, amely a University of Chicago Nemzeti véleménye Research Center végzett minden második évben 1972 óta.

A szemtől-szembe felmérés, 1467 ember - egy országosan reprezentatív mintán - felkérték, hogy gróf és leírják az egész nép, akikkel megvitatta volna ügyekben fontos számukra, az előző hat hónapban.

A feltett kérdésre 2004-ben ugyanaz, mint 1985-ben kérte, de a "tárgyalt" némely újabb válaszadók elhagyását tartós barátságok e-mailben, Smith-Lovin elismerte.

"De ha kell valakinek, hogy vegye fel a gyerek a napközi, mert a 'megragadt-on dolgozik, akkor nem lehet e-mailben valaki New York-i," mondta.

Hozzáadott Detroiter Bickel: az e-mail kapcsolatok nem annyira intim.

"A mi kommunikálni más," mondta Bickel, aki e-mail főiskolai barátaival. "E-mail olyan könnyű tartani egy csomó ember a hurok egy alkalmi módon. Mivel ha hozzászokott volna levelet írni, hogy tartsa a kapcsolatot az emberekkel, ez volt a személyes."

Összeállított Knight Ridder Újságok és a USA Today.