2011. október 1., szombat

No More Mr. Nice Guy


A szeretet, mint a Monopoly társasjáték. Bizonyos szabályokat be kell tartani, egy kis szerencsével van szó, és valaki mindig csal. A legfontosabb, ez egy játék, és azért, hogy nyerjünk, meg kell játszani és játszani is.

Mivel egy kedves fickó, biztos vagyok benne, úgy érzi, hogy kicsit kínos a játékot a nők, akikkel találkozol. Ez nem a természetben. Úgy érzi, becstelen, tiszteletlen, és néha le jobb jelenti. De ezek a típusú fiúk csibék ásni, és ha azt tervezi, a valaha kiadások egy este a szállodában a Park Place, akkor már jobb kezdeni ellopta a pénzt a bankár.

Persze hébe-hóba kap egy szerencsés dobás és a föld szabad parkolóhely, de ahhoz, hogy valóban sikeres, az egyik ki kell dolgozniuk egy stratégiát. Az alábbiakban megtalálhatja 10 viselkedést kedves srácok képes megjeleníteni annak érdekében, hogy magukat vonzóbb a nők keresnek. Végre bármelyik vagy az összes ilyen viselkedés a mindennapi személyiség és nézni a nők állományban van, mint a hangyák, hogy egy bukott Dorito. Legyen óvatos, bár, az eredmények veszélyes lehet a bedsprings.

1. Az elvitelre módszer.

Ha egy nő ütött egy kis ízelítőt a te, kedves mentség magad. Mindig hagyja el akarnak több van. Itt van egy egyszerű tippet. Amikor először találkozunk vele, úgy tesz, mintha elfelejtette a nevét. Ő lesz a vágytól, hogy hagyjon maradandó benyomást meg, így soha nem felejti el a nevét újra.

2. Flörtölni más nőkkel, és győződjön meg róla, látja azt.

A nők szeretnék férfiak, akik akartak más nők. Ez tény. A nők nagyon versenyképes, és látni a végső díjat, ha ő is verseng a szeretetet. Továbbá, ő gyorsan észre kell, hogy megragad téged, mielőtt valaki mást csinál.

Míg a többi nő, mint ez tűnhet a kegyetlen, soha nem érzi magát bűnösnek. Hidd el, nem lesz így, hogy egy második gondolat, ha annak tárgya a vágy tépte le a nadrág.

3. Bizalom a kulcs.

Ez egy nem agy. Ha úgy viselkednek, mint egy vesztes, akkor érzem magam, mint egy vesztes, és cserébe nők látni, mint egy vesztes. Soha nem lesz meghatározott módon. Te valóban egy lúzer.

4. Légy kedves.

Társasági összejöveteleken, és különösen a körülötte barátai, legyen a figyelem középpontjában. Ha azt látja, hogy más emberek szeretik, ha körülötted, ő valószínűleg azt szeretnék, hogy körülötted is. Ő meg akarja látni, mi ez a nagy felhajtás van szó.

5. Kussolj.

Az emberek egyre érdekesebb a pillanatban, hogy közel a szájukat. És a nők fele a móka a kihívás kitalálni téged.

6. Kerülje a komoly beszélgetések minden áron.

Scott Weiland azt mondta, hogy a legjobb. Beszélgetések ölni. Akár hiszed, akár nem, a nők ugyanúgy félek ki ezeket a beszélgetéseket, mint a férfiak. Talán még annak figyelembevételével, hogy nem számítanak a férfiak, hogy hajlandó beszélni komoly kapcsolatot cucc. Különben is, ők mindig igaza amúgy miért zavar?

7. Megfélemlíteni őt.

Mindig nézd meg a szemét, amíg nem néz el először. Ez ugyanazt a technikát használja szakértők, hogy a vonat a kutyák engedelmeskedni. Ez is kiderül a nők. De tartsa vissza megmutatja neki a fizikai vonzalom. Minél tovább kelljen rá várni, annál több fog akarja.

8. Nem valami baj.

Bármi, hogy ő azt fogja hinni, izgalmas, kalandos, és / vagy érdekes. Ne feledje, James Dean? Képzeljük csak el, mennyi Poon akkor kapunk, ha voltak, mint ő.

9. Válassza ki a barátok rajta.

Ez az egyik személyes kedvencem. Az egész idő alatt nem vagyok itt, barátaiddal, ő lesz ki vele barátnője elmondta, hogy milyen bunkó vagy. (Kivéve, ha a lány ki megcsalta Önt.) De, ha végre nem látni újra olyan lesz, mint a házastársi látogatás napján a megyei börtönben.

10. Soha, soha értem SOHA nem hagyja neki, hogy milyen erősen érzi magát érte.

Nem érdekel, ha úgy gondolja, Isten küldte őt csak az Ön számára, és szeretné, hogy feleségül veszi ma sem engedte tudja. Abban a pillanatban, tudja, van mély érzéseket neki, ő kihívás vége. Ő nyert. Ő neked, és ő szórakoztató vége.

Én hasonlítsa össze a halászat. Ülsz egész nap a csali a vízben, és amikor végül lángra egy hal, mit csinálsz? Te dobd vissza a vízbe. Hidd el, abban a pillanatban ő fogások akkor kampó, vonal, és a lefolyó, ez vissza az ital az Ön számára.


2011. szeptember 26., hétfő

Négy alapjai szem előtt tartani


Ismerkedés, vagyis ütemezési időt tölteni egy személyt az ellenkező nem, hogy ismerjük meg őket, lehet csodálatos idő egy ember életében. Ez kihívás számunkra, hogy nő, ahogy az egyének és többet másokról. Azt is vezethet bennünket, hogy növekedni mélyebb hitben. Íme négy alapvető pontot kell szem előtt tartani, amikor társkereső.

Ismerd meg a szándékok

Ön nézi társkereső, mivel csak egy eszköz találni a jövő házastárs?

Bár potenciálisan a vége, hogy az eszközöket a társkereső, találni egy jövőbeni házastársa nem lehet a fő célja a randi. Ez teszi túl nagy nyomás nehezedik minden egyes napját és az a személy, akit a dátumot.

Ismerkedés az idő, hogy többet magáról a kapcsolatot másokkal. Itt az idő, hogy mit tulajdonságokat van szüksége, és mint mások. Ha nem korlátozza magát egy bizonyos típusú fogsz felfedezni az új és értékes szempontokat minden egyes ember.

Talán rájöttek, hogy a kapcsolatokban van jár egy bizonyos módon, amely nem igazán tükrözik te vagy, aki akarsz lenni. Ebben az esetben lehet használni, mint társkereső módja annak, hogy egyre inkább igazi kapcsolatban a másik nem. Ez megmutatja, mit kell "adni" a kapcsolatot, és mit lehet "venni" a kapcsolat is!

Stick To Your HATÁRAI

A kommunikáció fontos tényező e összefüggés, de különösen egy társkereső egyet. Egy kell őszinték saját szándékait. Minden kapcsolat szükséges határokat. A határ a gyakorló katolikus tisztaság, tartózkodnak a szexuális tevékenység előtt házasságot. Ezt segíti az intimitás a kapcsolatot anélkül, hogy a szex.

Mivel az elején körülbelül egy hitét is kigyomlálja dátumok, amelyek nem érdemes időt azoktól, amelyek. Nem szabad csak mondani a dolgokat előre, de vissza őket az intézkedések. Ne küldj vegyes üzeneteket, legyen egyértelmű és világos a tevékenységek. Dátum nyilvános területeken, ahol nincs nyomás fizikai intim. Ha egy időpontra, ahol az alkohol szolgált ital mértékkel, hogy elkerüljék a kísértésnek.

HAVE FUN

Ismerkedés a móka, ha be abba a mentalitás élvezi a jelen pillanatban. Amikor elkezdi a mai napig valakit, időt arra, hogy ismerjük meg őket. Futás egy komoly kapcsolatot adhat túl nagy nyomás. Csak élvezze az idő van azzal a személlyel a jelen pillanatban, a holnap majd gondoskodik önmagáról. Néhány vicces ötletek időpont között múzeumok, művészeti galériák, bowling, mini golf, filmek, vacsora, és a hullámvasút parkok.

Bízzatok Istenben WHILE DATING

Ismerkedés a lehetőséget Istentől, hogy többet tudjon másokkal a belépő egy társkereső kapcsolatot velük. Benne, hogy Ön egy társkereső szezonban az életed, mert Isten kell, hogy rászánja az időt, és jelen társkereső. Benne, hogy Isten vezeti mindig, és imádkozom, hogy a társkereső gyümölcsöző lehet.