2012. április 5., csütörtök

Lelki társ? Nem hiszem!


Hívj őrült, de ha úgy tűnik, hogy gyerekei gyűlölnek titeket, ő hazudik és csal, és nem tud kijönni, akkor ő nem a lelki társ. De elkalandoztam.

Mark találkoztam Mary Catherine online. Abban az időben, aki elvált, négy évvel azután, 21 év házasság és éppen véget ért egy kapcsolat.

"Ha azt mondjuk élveztem randi lenne kifejezés. Szerettem eleget, és más nőkre Eddig két vagy három egy időben. "

De, hogy minden megváltozott, Mária Katalin "Annyira üdítő, őszinte és élettel teli. Ez volt fertőző. "

De miután öt héten dating, szakított vele. Aztán néhány héttel később, az ő kutyája elhunyt, és ő nevezte.

"Azért jöttem, jobbról és mi temette kutya a kertben, és virágot ültetett át neki. Ez volt a kezdete a legfantasztikusabb 18 hónap az életemben. Találkoztam én lelki társ. Azt hittem, tudtam, mi a szerelem volt, de annyira le. Nem hangzik túl elcsépelt, de én befejeződött. Nevettem, hogy a vonal a "Jerry Maguire," de Mary Catherine, hogy volt értelme. "

Miután ezek a "fantasztikus" 18 hónap, a kapcsolat a ponton, ahol beszélgettek egymás között, és talán férjhez megy, hogy volt harc.

"Ez egyike volt azoknak a harcok, hogy elindul a kis mint valami hülyeséget - az én hibám volt -, majd megnőnek. Mi lett volna egy régi párok, akik sétálni az utcán kézen fogva, hanem szakítottunk. "

A harc kezdődött egy esküvőn. Ők azt is ivott. Ők voltak a táncparketten. Mary Catherine mondta Mark ott maradni barátaival, miközben ő visszament a bárba.

"Én vette, ő mondja meg, mit tegyek. A párolt, amíg vissza nem értünk a szobánkba, majd elszabadult a pokol. Minden, amit már évek óta tartó belsejébe ömlött ki nem szép módon. Mi maradt másnap kora reggel, és nem beszélni a két órás út haza. Azért jöttem vissza később, aznap, hogy bocsánatot kérjen, de a kár már megtörtént.

"Elmentünk vacsorázni később ezen a héten beszélni, és ez nagyon érzelmes volt. Az egyik nagy probléma volt a kapcsolat, vagy annak hiányát, a gyerekeivel. Ő négy felnőtt gyerekek. Az ő apja elhagyta őket, amikor a legfiatalabb volt, csak egy évben, így ők nagyon közel. A lány két másik házasságot is véget ért két évnél rövidebb.

"Az ő gyűlölt gyerekek mindkét azokat az embereket is. Már mondtam neki, Point Blank, hogy soha nem lesz boldog vele társkereső senkinek. Bár azt mondták, soha nem láttam boldogabb vagy jobb gondoskodott, sosem melegedett fel nekem. "

Ez a vacsora kezdődött időszakra szakítás, és egyre újra összerakni. Mark indult látta a tanácsadó. Elvesztette £ 40 volt érzelmi roncs. Azt mondta Mary Catherine szerette őt, és azt akarta, hogy legyenek vele. Azt mondta, éreztem, hogy ugyanazt, aztán kiderült, ő volt ismét egy társkereső honlapon.

"Mi tört fel újra. Vittem vissza. Ez történt még néhány alkalommal. Én még mindig szeretem őt és nagyon hiányzik. "