2011. november 18., péntek

Hogyan Facebook és a Google Killed Blind Dating


Vakok dátumok halott? Az üzletember az ipar lesz az út az amerikai autógyártó?

Csináltam Google lányt keres hosszú ideig, mielőtt lett elfogadható elismerni ezt. Vissza előtt a Google lett a hivatalos ige, megtenném, de ez kellett titokban tartani. Az egyik alkalommal, amikor felvette a lány nyugodt ahhoz, hogy hallja, hogy én találtam rá profilt Onlysimchas.com, de csalódott volt, hogy megtalálja nincs kép azt követelte, hogy tudja, hogyan találtam a profilt. Mondtam neki, hogy googled neki, és ment megvadult, mint voltam néhány furcsaság az szeretnének többet tudni, mint amit a mi közös barátunk azt mondta nekem, mert mindenki, aki azt akarja, hogy menjen ki a barátja kapcsol "értékesítési mód", amikor beszél arról, hogy barátja tulajdonságait.

Körülbelül ugyanebben az időben, hogy a Facebook megnyitotta kapuit tinédzser és preteens vált elfogadható a kiterjedt hátsó kerek ellenőrzi az interneten a lehetséges dátumokat. Facebook alapvetően meghívja Önt keresni szennyeződés és hála a kedvenc funkció - címkézett képek - a lány akkor kutatásával nem csak elrejteni az igazi alakja mögött egy jól elhelyezett oszlop és a ritkuló fekete szoknya. Ön lenne meglepve, hogy milyen különböző emberek meg saját profilját képek szemben a címkézett képek.

Blind dating megvannak a maga erényei. Számomra ez volt a rohanás a fajta, olyan, mint játszani a lottón: soha nem tudta, mi fog történni, bár többnyire azt feltételezték, hogy a gagyi, amíg nem nyer egyszer egy darabig. Kíváncsi vagyok, ha hiányozni fog az öröm alkudozás a környéken shadchan és megtalálják finom módon, hogy elutasítja a társkereső kínálatát az én Charedi unokatestvérei Monsey?

Bár a Google használatának és a lehetséges időpontokat Facebooking lehet szórakoztató és informatív, az egyik meg kell tartani a nyitott elme. Az emberek túl gyorsan megítélni emberek alapuló baráti, félig meztelen részeg képeket vett a tavaszi szünet Cancun és függetlenül attól, hogy egy Yankees fan. Van még az emberek, mint mi azt amit a Facebook profilokat, de ha megtalálja a blog is elég jól fel van leírják a alteregóját, és mit akarnak ők, de soha nem lesz.


2011. november 17., csütörtök

Online kapcsolatok Work From Free Dating Services


Egyetlen emberek általában össze a bárokban keresni dátumok. Ez a régi, hagyományos módja, hogy megtalálják dátumokat. Az új módon, egy férfi keres nőt egy ingyenes társkereső szolgáltatás, mert egyszerű és költségmentes. Tény, hogy ingyenes online társkereső szolgáltatások nem derült ki, hogy segítenek megteremteni sok online kapcsolat. Ha Ön egy új, egységes személy, aki nem tud semmit az online társkereső szolgáltatást, akkor érdemes elolvasni néhány cikket, hogy megértsék a szolgáltatást. Általánosságban elmondható, hogy hozunk létre a személyes hirdetések bevezetésével magadról. Akkor küldje el a fényképet, ha szeretné. Az Ön leírása a profilját, akkor írj a szeret és nem szeret. Online társkereső szolgáltatás más egyedülállók, mint te, aki után a személyesebbé társkereső hirdetéseket. Ön vagy más kislemez is felveszik egymással a kapcsolatot, ha talál egyezést.

Sok online kapcsolatok jönnek létre, hogy először találkoztak ilyen ingyenes online társkereső honlapokon. Egyetlen Nő férfit regisztrálni profilokat ezeken a helyszíneken. Miután egy nő talált rá dátumot, elhagyja az oldalt. Ekkorra tud kommunikálni vele időpontot telefonon keresztül, e-mail, vagy más módon. Ez a szabály azonos egyetlen ember. Néha, lépjen kapcsolatba egyetlen személy, és nem kap választ vissza, meg kell értened, hogy ez az egyik látta valaki most. Ez az egyetlen hölgy nem akarja törölni neki profilt, mert akkor jön vissza a társkereső keresi új, egységes ember, ha az aktuális kapcsolat nem működik.

Ingyenes társkereső szolgáltatások nagy, mert sok online házasság létre az elmúlt években. Annyira népszerű, hogy a legtöbb híres weboldalak a személyes hirdetések, beleértve a Yahoo, az MSN, az AOL és mások. Van egy ember mindenhol. Kislemez keresd az álmaik társaikkal ezeken a társkereső oldalak. Szóval, akkor lásd az új arcokat a egyedülállók, akik regisztrálják magukat ezeket az ingyenes társkereső szolgáltatás minden nap. Online társkereső oldal egy vidám hely keresni dátumokat. Itt található egy időpontot on-line a kényelem a számítógép, a nappaliban, a hálószobában, és mindenütt a házban. A mindössze néhány kattintással a számítógép egér, több ezer egyéni mutatja fel előtted, mint egy film.

Sok kislemez aggódni, hogy online kapcsolat sokáig? A statisztikák azt mutatják, hogy a kompatibilis kapcsolat, akikkel találkozol online mindig tart sokáig, hasonlítsuk össze egy dátumot találkozunk a bárokban és szórakozóhelyeken. Ennek fő oka az online kislemez figyelmesen meg kell vizsgálniuk a többiek személyes hirdetések, mielőtt döntést a kapcsolatot velük. Az a személy, akivel találkozol a bárban történt általában a szexuális vonzza két egyedi ember. Ezért ingyenes online társkereső honlapok létrehozásához hosszú távú kapcsolatok és házasságok.

Találkozó az online időpont könnyű és egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrálják magukat ezek ingyenes online társkereső oldalak, majd randevúzz. A másik álom párja várja online a találkozásnak, így fellépés most is kötelező.