2013. február 18., hétfő

Hogyan nem-hoz megközelítés a kizárólagossági


Tudod, hogy hülye, mondván, "ideiglenes tákolmány feltételezve, hogy te és én szamár"? Utálom, hogy mondás, ez bosszantó, de abban az esetben, Ismerkedés,-a ' igaz. Lehet, hogy omigodtheverybesttimeofyourlife társkereső ez új és csodálatos lény. Lehet kell tölteni minden hétvégén a helyére, és így hülye shmoopy szemet-egymásra vacsora és mandula hoki a parkra baszást, játszik, de ez nem teszi őt a bú. At legalább nem csak akkor már tárgyalt, és mindkét megállapodtak a szerződési a kapcsolat.

Hogyan tudom ezt? Ja mert amit tett ez hiba előtt. Túl sok idő. Az első alkalommal tettem volt, amikor 18 éves voltam. Mentem el a nyár után én elsőéves évben a kollégium, feltételezve, hogy a levelek és csomagok és e-maileket az én-m haver küldött nekem azt jelentette, volt egy komoly, elkötelezett kapcsolat. Ez nem nekem —, de nem neki. Amikor jött vissza a városba, az őszi — bukása előtt valójában, mert Lekéstem neki annyira — hirtelen hagyott nekem az a lány, aki élt az egész csarnok. Sávos térdzokni viselt, és játszott a gitár. Akar nézni neki meglátogatni őt átmenő az én-m kukucskáló átjön. Szörnyű volt. Később lett egy híres rocksztár és dömpingelt neki. Ó KARMA.

Én is tanultam majd, de én nem. Megtanultam, hogy a lányok, akik viselnek sávos térdzokni baj, igen, de továbbra is, hogy a feltételezéseket, kizárólagosság, amíg az én 30-as években, és általában végül a szamár, aki kapott az én-m érzéseiket fáj. 30 Születésnapom után úgy döntöttem, hogy a szemközti megközelítést, és megy ki az én-m út-hoz hagy az én-m széles lehetőségeket nyit, amíg a haver felvetette a témát a kizárólagosság.

Hogy az utolsó kapcsolatot például, én továbbra is a mai napig számos srácok egészen a mai napig volt a beszélgetés, Ismerkedés három hónappal. Valahogy gondoltam, ez társkereső a sok-sok ember dolog, és nem vállalt kötelezettséget magam túl hamar kellett volna, hogy én úgy érzi, több erős. Nem. Ez engem érzem magam, mint még egy szamár, csak más-más módon. Ezek a srácok, válogatás révén a különböző árnyalatú az őket gondozó, próbál építeni egy kapcsolat-val mindegyik egyszerre, kipróbálás-hoz táblázat több időpontokat hetente, zsonglőr hagyott feküdt ébren éjjel kimerült, a gyomra a csomót, aggódnia fáj valakinek az érzéseit. Amikor végül vált exkluzív, azt hittem, ez a kín megérte. De az én kizárólagos srác végül dömping nekem néhány hónappal később. Érzéseim voltak, még mindig fáj.

Végtére is, csináltam egy döntést magamnak: lehet csak dátum egy személy egyszerre. Hogy azt mondta, Ne gondold, hogy egy személy kizárólagos vagyok.

A közelmúltban, hogy vizsgálták-e a saját álláspontját a kérdésben. Már társkereső valakit igazán szeret részére egy rókáról hónap most. Jobb után mentünk a mi első napján, találkoztam egy másik srác, részt vettem egy esküvőn. Váltottunk számok, én meghallott-ból esküvői srác néhány nappal később, és ő közölte velem, hogy ő volt birtoklás műtét, és lenne, ki a Bizottság néhány héttel. Abban az időben én törte fel hat további dátumok első dátum srác, így ő hatodik napja srác. Növekedésnek indult a mi kapcsolat. Amikor esküvői srác volt egészséges, és hívott, hogy Készíts egy időpontot, Pánikba estem.

Úgy éreztem túl hamar, hogy a kizárólagosság beszélni a hatodik napon fickó, de túl messze a számomra, hogy egy napon valaki kimegy. És a hatodik napon srác ment ki más lányokkal? Mi van, ha ő volt, és én nem? Tudta, hogy érted, én inkább neki, mint ő volt nekem? Ment tönkre mindent azáltal, hogy a rossz döntés?

Vagyok unalmas, az én randi élet/neurózis adataival. Elnézést kérek. Hadd ugrani a leckét. Itt van, amit kitaláltam: közeledik a társkereső dilemma a rossz irányba. A kizárólagosság nem volt, volt a szubjektivitás.

Rájöttem, mindig érezte annyira ideges, mielőtt — feltételezve, kizárólagosság, vagy megy az utamból, hogy nem exclusive–, mert nem volt gyakorló Ügynökség-társkereső életemben. Volt társkereső több ember a szerződési, elkerülésére, sérül vagy volt feltételezve kizárólagosság, amíg a srác megerősítették, másképp. Pont lét: várta valaki máshol-hoz döntést arról, hogy mit éreztem jobb nekem. Hogyan hülye van amit?

Ebben az időben, úgy döntöttem, várta senki, azt, hogy az én döntésem alapján mi úgy érezte, kényelmesebb számomra, függetlenül attól, hogy a hatodik napon srác csinált. Esküvői srác a kapcsolatot, és azt mondta neki az igazságot: hogy mivel találkoztunk, már eltöltött idő valaki mással, és úgy érezte, rossz számomra, hogy egy napon lépjen. És tudod mit? Ez volt a felszabadító.

Talán hatodik napja srác nem tettek ugyanebben a határozatban, mint én ha hasonló helyzetben volt. Talán ő ment volna azon a napon. rendben van. Hatodik napon srác a következő, amit úgy érzi, jobb neki. Ő eddig más emberek, ha ez az, mit kell csinálni. És nem is eddig más emberek, ha ez az, amit úgy érzi, jobb nekem.

Az összes pont ez? Van nincs jobb döntés, amit tenni, annak tekintetében, hogy más emberek, hogy úgy érzi, kevésbé sérülékeny, amikor a szerzés-hoz tud valaki társkereső. Ez az igazság. De ez lehet mondani, az biztos: hogy őszinte a mi úgy érzi, jobb, hogy Ön könnyebben módon aludni éjszaka.