2010. május 25., kedd

Ajándék-tanácsadást nyújt az újonnan Ismerkedés


Ez volt a pár első közös karácsony, és Kimmika Williams-Witherspoon akartam, hogy ez egy speciális.

A Temple tanár veszi nyaralás nagyon komolyan, főleg karácsonykor. Emlékezteti őt a saját boldog gyermekkorát, amikor úgy tűnt, hogy a szülei mindent az ő anyagi kívánja valóra ellenére kihívást jelentő gazdasági alkalommal.

Tehát az, hogy az első ajándékot adó üdülési együtt, Williams-Witherspoon gondosan választotta velúr kabátot neki Beau. Ő a kiválasztott két vagy három jazz CD gondolta szeretne. És mintha ezeket az ajándékokat még nem lenne elég, ő vásárolt még egy nagy ajándékot: a GPS, emlékszik vissza. Vagy ez a bor hűtő, hogy segítsen teljesíteni a belső sommelier? Minden esetben volt ötletes, különleges és emlékezetes.

Adományból vele? Zokni bab bennük. Tudod, az a száj-melegebb dolgokat teszel a mikrohullámú előtt visel? Ja, és a megfelelő nyaki melegebb.

"Ezek nagyon kellemetlen, és hihetetlenül ronda. Ez volt a kezdete a kapcsolat tehát ÉN mosolyogni próbált, de borzasztó volt, "emlékeztetett Williams-Witherspoon, 50, a Darby.

Ah, a veszély december randi - egy aknamező, különösen az újonnan csatolt. Venni vagy nem venni? És ha vásárolni, netán az álom? Milyen nagy, milyen drága, és milyen személyes? Mi történik, ha az egyik fele a pár megy az aranyat, míg a másik fele még csak nem is jelenik meg a képzés?

Az internet Awash a tanácsot most. Lisa Napi, szerzője Stop Első dömpingelt!, Azt írja, hogy bárki bármilyen kapcsolatban, még egy új, várhatóan az ad és kap ajándékot. Önjelölt internetes társkereső szakértő Julie Spira szerint az embereknek kell tartani, hogy egyszerű: egy kártyát, és egy doboz csokoládé - "finom csokoládé," ő hangsúlyozza, hogy elkerüljék a dollár-store kiválasztás -, hogy mutassa meg ellátáshoz.

De Rich Santos, a társkereső napló blogger a Marie Claire magazin, azt mondja, ha van olyan kérdés ajándék-adó, akkor nyugodtan feltételezhetjük, hogy nem történik. Ha továbbra is a kerítésen, s javasolja a határidős megközelítés egyenesen azt kérdezi, "tesszük ajándékot ebben az évben?"

Azok számára, a félénk oldalon, a Párkeresés az It's Just Ebéd, amely a Philadelphia fiókteleppel rendelkezik részletes ajándékot adó formula - mindenkinek a nagyon-új párok, akik már évek óta együtt.

Között az ajánlások: Egy időpont nettó üdülési kártya. Egy hónap együttesen eléri az élményt, ami olcsó, de szórakoztató, mint a korcsolyázás és a forró csokoládé. Ha már randi egy év, készen a póni fel. It's Just Ebéd ajánlja: "Repülj Vegas, a könyv egy lakosztály a Wynn, és nagyszerű jegyeket az Elton John Red Piano koncert. Tölteni a többi hétvégi napozás, tánc, és étkező, míg a nap jön fel. "

Itt remélve, hogy valaki szereti a különleges Sir Elton és a szerencsejáték.

Alex Mehr, társalapítója a szociális társkereső cég Zoosk javasolja, ajándék kártyák, mint például egy-egy gyógyfürdő. Eközben a szavazáson a cég úgy találta, hogy a felhasználók a legjobb ünnep ajándék lenne "egy egyszerű ölelés és csók."

Tényleg? Egy ölelés és a csók?

Tekintsük a (unattached) források, Mehr mondta.

"Ha már egyetlen egy év, és én voltam az egyetlen több mint egy éve, mint te," hiányzik, hogy a különleges valami, és valaki az életemben. " Minden, amit gondolkodik, hogy az érzés, "Mehr mondta.

Susan Balee és barátja volt, csak randizgatni néhány hónap, amikor az első december közeledett. De vártam valami nagy, talán valami kapott egy kis csomagot. Dolgok ütött elég hamar komoly.

Így hát meglepődött a doboz mérete adott neki, mielőtt elment, hogy szülei otthon Floridában. Ez volt a tökéletes méretű - egy üveg alkoholt.

Több száz mérföldre tőle szerető, elkezdett utódokat.

"Miért rajongó gavallér, hogy nekem egy üveg pia karácsonyra?" Eszébe jutott gondolkodást. "Mit mondjak?

Nem tudott várni, amíg karácsony reggel, hogy megtudja, hogy kinyitotta a dobozt, és öt nappal korábban talált üveg pezsgőt egy díszesen szalagos csatolt feljegyzésben. Azt kívánta neki, és családjának boldog ünnep, és tájékoztatta őket, hogy élvezik, mi volt benne.

"Ha azt mondjuk, voltam és csalódott irked egy alábecsülték," mondta. Hogy a nemtetszését jött át a következő napon, amikor a barátjával beszélt telefonon. Azt mondtam neki, hogy vegye le a szalag tartja a jegyzetet.

Ott található a csomagolás a smaragd és gyémánt fülbevaló ő választott volna neki. Awk-terem!

"Nemcsak hogy voltam kíváncsi, mondta," de én megmutattam rettenetes, Lowlife, ajándék-vár személyiség. "

Ez volt 26 évvel ezelőtt. A pár, aki most élő Wyncote, már 22 éve házasok és két gyermekük.

"Igen, lehet túlélni ostoba holidating viselkedését," mondta Balee.

Persze, jó ajándék kiválasztása képességeit nem jelzi a tökéletes partner. Williams-Witherspoon, az egyik, azt mondta, tudja, hogy első kézből: a második férje volt ász a jelenlegi targonca, mondta -, és elhagyta őt, amikor a fia volt, pár hónapos.

Ő megragadt úrral a száj-és nyak Melegítő négy évig. De a kiválasztott ajándék nem lesz jobb - "Minden ünnep azt követően, tudtam mindig várnak valamit is szörnyű, mondta -, bár a gyermekei majd szégyenkezve őt vásárol neki egy számítógépet, hogy az első csere bukás.

Még tavaly adta neki egy túlméretezett aranyláncot, hogy nézett ki, mint valami egy '80-as évek rap videót. Volt köré egy üveg konyakot belsejében használt Tiffany doboz.

"Mondanom sem kell, már nem vagyunk együtt," Williams-Witherspoon mondta.

De az ajándékok nem voltak az igazi probléma. Volt.

"Kezd utolsó pillanatban ajándék jelenti azt, hogy legutóbb az ő listán," mondta. "Ez volt a tapasztalatom, hogy az utat az egyéni ajándékokat neked mutat sokat, hogyan gondolnak rólad. Egy születésnap, ugyanez a személy adott nekem egy pár afro-központú fülbevaló. De ha volt ideje, hogy észre, észre fogod venni, soha nem veszem gyémántok ki, hogy én soha nem fog nekik kell viselniük. Ön nem gondolt rólam. Gondoltál körülbelül szerzés ez megtett. "