2011. augusztus 25., csütörtök

Tudok csókolni?


Ez a kis manőver vált egyik kedvenc módja, hogy valóban csavart egy nő fejét. Alapvetően ez így hangzik: te ki egy időpontot, és akkor lehet mondani mind a ketten jól éreztük, és élvezték egymás társaságát. Most este (vagy délután, vagy bármi) a végéhez közeledik, és mind a ketten vannak, hogy "viszlát puszit várakozás zóna", hogy biztos vagyok benne, mindenki tudja, és retteg éppúgy, mint én.

Végül jön egy megáll előtte ajtót, és, hogy a végén séta a lányt, a műút, vagy csak tartózkodó a kocsiban, akkor kérje meg, hogy a leginkább rettegett kérdés: "Tudok csókolni?"

Az amit két lehetőséget választ. És ha ő valóban volt már egy jó ideje veled fog használni a legkedvezőbb. Azt fogja mosoly félénken és azt mondja: "Igen" lágyan, mint csak a hölgyek is. Most mondja ezt: "Jól van akkor. Én biztosan nem, hogy egy napon." Rázza a kezét, vagy csak mosolygott, és kacsintott, de kap az utat, amint csak lehet.

Garantálom, hogy ő lesz maradt állva ott lógott a szája nyitva vajon pontosan mi a fene is történt. És a következő néhány nap múlva fog igazán kezdeni viszketés adott csókot tőled. Amikor nem látlak többé, a puszta várakozás mikor, hol, és hogyan, hogy a csók nem fog történni a szó szoros értelmében meghajtó vele dió ... mert tudja, hogy azt szeretnénk, hogy megcsókolja, és hogy fog jönni előbb vagy utóbb. De soha nem tudják a választ, hogy mikor, hol, és hogyan, mert te soha nem lesz neki olyan nyomokat. És meg fogsz viselkedni, mint semmi sem múlik a legkisebb. Tegyen úgy, mintha elfelejtette az eset is történt.

Ha végül úgy dönt, hogy neki, hogy smooch, csak csináld (de próbálja meg, ha ő a hangulat azért; esély ő lesz). Semmilyen körülmények között nem, hogy fel újra! Már kérte, és ő már igent mondott, emlékszel? Ez lesz egy rohadt jó csók, hidd el.

Ez mindig is csodákat számomra. Adtam arra, hogy csók egy lány után, most fut be vele az utcán, és mi végül töltött a nap hátralevő részében (és a legtöbb másnap reggel) együtt. A másik én volt egy vidámpark és az átkozott Ferris Wheel van elakadt, mi pedig beszorult lóg a levegőben tizenöt percig. Adtam neki egy kis puszi, és mi tulajdonképpen végül ezzel a grind ott, amíg nem kezdett mozgó újra.

És egy másik lány valóban megpróbált birkózás, hogy csókot belőlem után azonnal húztam a "majd egyszer" sort rá. Valahogy sikerült tőle. De amikor megcsókolta a második időpontban a piros lámpánál elhagyása után az étterem, azt mondta nekem, hogy felejtse el a film, és gyere haza vele.