2012. november 23., péntek

Ismerkedés As A Feminista


Ismerkedés a feminista is ... nehéz. És ez nem olyan dolog, hogy a feminista közösséget beszél minden olyan gyakran. Néhány évvel ezelőtt, azon kaptam magam, googling "feminista társkereső" keresnek tanácsot, hogyan lehet navigálni a társkereső világ, mint egy feminista. A keresés eredményezett a csak néhány hasznos eredmények, és 2011-ben, Samhita Mukhopadhyay elavult: Miért Dating tönkreteszi Your Love Life felkarolta, mint egy szent szöveg a feminista barátok és I.

Írás a személyes életét feminista az egyik az én blogging fülkékben. Hajlamosak vagyunk arra, hogy elemezzék és megvitassák a külső világok hosszasan és jogosan, hogy szüksége van némi komoly feminista segítséget, de látom, hogy hasznos, hogy nézd meg a feminizmus hatása a saját személyes életében is. Feminizmus áthatja minden szempontból az életem, a karrier, amit választott, az ahogy vizsgálja a férfiak és a nők dezodor csomagolás nemi marketing, hogy az emberek úgy dönt, hogy időpontja és formája partnerségek.

Én nemrég interjút egy újságíró Londonban körülbelül társkereső a feminista és a beszélgetést készített egy jó áttekintést néhány a kihívások, árnyalatok és nyereményei származnak az úgynevezett feminista társkereső.

Anélkül, hogy további isten veled, itt van az én két cent körülbelül társkereső, mint egy feminista:

Van egy hihetetlen mennyiségű tévhit feminizmus magát, és ez egy nagyon megbélyegzi és félreértett identitás. Én meg feminizmus legegyszerűbben a közös erőfeszítés az összes és minden nemi azonosítani az embereket, hogy működik az egyenlőség elérésére az egész fórumon, beleértve, de nem kizárólagosan a nemi, nemiség, faj, osztály és fogyatékossággal kapcsolatos kérdéseket. Mivel a feminizmus félreértik az emberek többsége, nyúlik, mint egy feminista is elég nagy kihívás, mert lehet, hogy tapasztalt.

Egyenes azonosított feministák gyakran kérdezték "ember gyűlöli." Feministák nem utálom a férfiakat, csak nem bírom, ha nem ismerik a kiváltság és vegyen részt a szexista viselkedés. Úgy tűnik, elég tisztességes nekem.

"Szóval te nem vagy leszbikus?" Ez egy másik vonal Mindannyian hallottuk már sokat. Nem, nem minden a feministák is leszbikusok. Néhány történetesen, mint néhány a nagyközönség meleg. De a feministák általában van egy jó megértése a folyékonyság a szexualitás, függetlenül attól, hogy hogyan határozzák meg a szexualitás.

Azok számára, vajon milyen érzés a mai napig a feminista, ezt mondom: Legyen egy nő, férfi vagy nemi nem-megfelelő feminista, hogy Ön randi, akkor valószínűleg szenvedélyesen tudatában a társadalmi-politikai kérdések, és hogyan játszanak ki a személyes és nyilvános élete, ők meg fogják érteni az árnyalatok szexualitás és az abszurd elvárások és korlátok ma. Ők így felfedezni a hálószoba téged egy felszabadítása és progresszív módon. Repce kultúra és megszégyenítés ribanc lesz zárva ki a kapcsolat, ha randizol egy feminista. Beletelik egy progresszív és szenvedélyes ember a mai napig a feminista, de nagy valószínűséggel találják magukat részeként teljesítő, tanulási töltött és inspiráló partnerség.

Ez nem azt jelenti, hogy minden egyes feminista része tökéletes kapcsolat-feministák nem immunis társkereső erőszak, bántalmazás, vagy diszfunkcionális kapcsolatok. Voltam része a méltányos részesedését a diszfunkcionális, boldogtalan partnerségek. Csakúgy, mint minden ember, tett ideje, hogy létrehozza az egészséges határokat, elvárások, és társkereső gyakorlatokat. Mivel a feminista nem egy csodaszer randizgatni problémát, de ha valaki, hogy társkereső szempontból értékeli és bevonja boldogan meg feminista identitás, az ember feminista identitás növekedni csodálatos személyes módon, szemben a módját, hogyan nőhet politikailag nagyobb nyilvános birodalmába.

Én jelenleg egy elkötelezett, szeretetteljes kapcsolatot egy nővel, hogy csodálja, és teljes mértékben támogatja, hogy a tény, hogy a világ körül forog feminizmus. Hogy teljesen őszinte legyek, én már találtam sokkal könnyebb, hogy ebben a kapcsolatban, mint az előtt is a férfiakkal. Azt hiszem, a mi közös élmény, mint a nők a patriarchális társadalom lehetővé tette számunkra, hogy egy kapcsolat után feminista értékek. Ez nem jelenti azt, hogy a férfiak nem lehet csodálatos feminista partnerek, de én csak nem volt sok szerencsém találni egyet.

A különböző időpontokban, barátok tanácsolta nekem, hogy kevésbé előre az én feminista identitás upon ülésező valakit egy bárban, vagy pedig az első randin, de egyáltalán nem értek egyet ezzel a tanácsot. A tudományos és szakmai karrierek egyaránt köré feminizmus, nem is beszélve, hogy sok szabad időm van töltött olvasás feminista irodalom, a blogírás mintegy feminizmus, illetve az önkéntesség Planned Parenthood vagy abortusz alap.

Így soha nem próbálja elrejteni a hatalmas szerepet játszik az életemben. Én nem próbálja kérkedik, hogy agresszíven vagy-jön fel nagyon természetesen, ha én vagyok kérdezték a munkám, érdekeket, tanulmányok stb Amikor beszél, vagy egy dátum valaki, hogy nem nagyon ismerik a feminizmus értékeinek szeretném biztosítsanak számukra egy kis magyarázatot, hogy miért vagyok feminista (hogy hiszek egyenlőség minden ember, tekintet nélkül fajra, szexualitás, nemi, osztály, képesség, stb), és általában tapasztalt ah-ha! pillanat. Így volt ez rendszerint egy nagy tanári pillanatra, hogy lehetővé tette számomra, hogy destigmatize feminizmus valaki, és biztosítsanak számukra egy pillantást az én értékrendszer.

Gyakran a férfiak azt hitte, hogy "túl ideges", amikor csináltam egy nagy felhajtás dolgokat, mint utcai zaklatás vagy szexista reklám. Voltak idők, hogy a férfiak egyáltalán nem értékelik a feminista gondolatok és cselekvések, de ez általában szolgált a vörös zászló számomra, hogy vizsgálja felül a kapcsolatom velük. Azt tanácsolom, hogy hozzon létre egy feminista társkereső próbája, hogy úgy érzi, magabiztos és kényelmes.

Azt gondolom, hogy teljesen romantikus partnerség részesülhet feminizmus, mert kiáll értékei az egyenlőség és a tisztelet. Ha mindkét ember egy kapcsolatban fektetik be, amelyek a "feminista kapcsolat," Azt hiszem, ez biztosan segít a létrehozását szerető, egyenlő és tiszteletteljes partnerség.

Szóval mit vársz? Keresd meg a feminista partnere a bűnözés! És ha nem érzi kész a mai napig most összegömbölyödik a kanapén a dátum Miriam Zoila Perez The Radical Doula Guide. Mindkét hang szép teljesítő nekem.

Sara egy akaratos feminista, sajt szerető és reprodukciós jog harcos. Ő végezte el a feminista utópia Bryn Mawr College 2011 decemberében, ahol politológiát és a nemek és a szexualitás vizsgálatok. Sara él Washington, DC-ben, ahol dolgozik a reproduktív egészségügyi Technologies Project. Ha ő nem dolgozik nyújtott állami finanszírozás az abortusz, megszüntetve a korhatárt a sürgősségi fogamzásgátlás, vagy tönkretegye személyiség számlák nap, Sara megtalálható blogolás, blogolás, blogolás és twattering éjjel.