2010. május 3., hétfő

Felismerve a jelek, hogy a Te Ismerkedés A Temp


Salamon Jones

Utálom sípol én embertársaik, de belefáradtam a látás jó nők fickók, akik nem felelnek meg a tubák.

Biztosított, ez nem az én munkám, hogy a szabványok felállítására, a nők, és nem fogok tenni, hogy itt.

Mivel az apa a két lánya, de azt hiszem ez az én felelőssége, hogy ezt írásban így lehet hivatkozni, hogy évek múlva, és beismerni, hogy igazam volt.

Sajnos, vannak olyan nők sokkal idősebb, mint a lányaim, akik megpróbálják, hogy utasítsa el, amit én mondani. Míg a nők felfedezni az igazságot a nehezebb utat, szeretném felajánlani a többi egy kis baráti tanácsot.

Ha Ön nő, aki korábbi helyén lépked víz és akarsz kezdeni egy komoly kapcsolat, meg kell gondolni, mint munkáltató, és hogy valaki, aki szakképzett.

Más szóval, ha keres az ember, hogy betöltse a teljes munkaidőben helyzet az életedben, nem tudja tartani interjú temps.

Mi az a temp, kérded? Ha a kapcsolatok voltak a vállalati környezet, a temp lenne a srác gondolja hogy az egy-két héten belül, míg a teljes munkaidőben foglalkoztatott volt, ki beteg. Ön nem tartja őt többé, de, mert a heti három vonás lenne neki és a munkanélküliek barátait játszani Madden a postázóba, miközben az üzleti megy a pokolba a handbasket.

Ne érts félre. Temps eleve nem rossz. De, mint a biztonsági mentést, csapatokkal, temps ride a fenyőfa okból, és soha nem akar várni, amíg válság ideje, hogy megtudja, miért. Ezért, mint a közszolgálati, hogy a jó nők, akik nem tudják, hogyan kell a helyszínen temp, vettem a bátorságot, elosztva őket öt könnyen azonosítható kategóriába.

DRACULA

Láthatjuk őt a tükrök, tudja, nézd meg a keresztet, de ha csak a közelébe megy naplemente után, és mindig hagy a napkelte előtt, ő egy vámpír, szívás az élet-vért közben kerülni azt láttam veled fényében nap.

És mivel valószínű, hogy életed egyik epizódja a "True Blood", csak egyetlen ésszerű magyarázat: Ő a temp.

BUTTON BOY

Ha csak segítséget, amit valaha is kínál jár hevederek, gomb vagy cipzár a ruhájára, ő nem egy szabó. Ő nem egy divattervező. Ő nem menekült a szekrény osztályon Paramount. Ő egy furcsaság. Így van. És, ó, igen, majdnem elfelejtettem: Ő a temp.

A láthatatlan ember

Ha nem akarja, hogy elkísérjük esküvő vagy temetés, akkor nem azért, mert ő allergiás a templomok. Ez azért van, mert az ilyen események szükségessé férfiak át hankies, megfelelnek a családtagok, és beszélni veled, anélkül, hogy máshogy. Ez is nagyon sokat várnak tőle. Tudod miért? Ő a temp.

MR. INCREDIBLE

Amikor szükség van rá, hogy valami ehhez hasonló férfias segít mozogni nehéz bútorok, a

iPhone hirtelen igencsak pezsgő, és ő a kötőjel el a mentő egy cica egy fa, elfogni a tolvajt, vagy ékszert adta ki a kaliforniai futótűz. Amikor ez történik, nem is egyszer, két magyarázat. Egy, aki egy Nyámnyila, és két, ő a temp.

SECRET mókus

Ha eltűnik, amikor a barátok jönnek körül, akkor azért, mert valamit elrejteni, és bár volt képes bolondítani, nem tudja kockázatát, amelyek a barátok látni egészen vele.

Kérem, ne haragudjon a legközelebb állók, amikor arra emlékeztetnek, aki kalandos magatartás. Ők csak mondani, az igazságot, mielőtt nézz utána magad. Meg az ember nem egy állattartó. Ő a temp.