2010. május 10., hétfő

Are You Ismerkedés a bántalmazót?


Érzelmi bántalmazás, verbális bántalmazás, és a családon belüli erőszak egyre nőnek, különösen a fiatalok körében. A kockázat az eső visszaélésszerű viszony nagyobb, mint valaha.

Vannak nyilvánvaló vörös zászlók, hogy elkerüljék a leendő szeretőjét, mint dühös, kontrolling, birtokos, féltékeny, vagy erőszakos magatartást. Sajnos, a legtöbb bántalmazók képesek maszk ezeknek a tendenciáknak a randi. Mire sokan észre a nyilvánvaló vörös zászlók, ők már csatolt egy bántalmazó, ami megnehezíti számukra, hogy hagyják el a kapcsolatot.

Hasznosabb, mint egy lista látható vörös zászlók iránymutatások alapján nagyon korai figyelmeztető jelei potenciálisan sértő kapcsolatban, hogy a jelek láthatóak előtt a letiltási kötés jön létre. Az alábbi lista minőségű keresni egy esetleges szerelmes. Elkerülése érdekében ezeket minden áron.

Megjegyzés: A korai szakaszában a kapcsolat, a partner nem valószínű, hogy hajtsa végre ezeket a dolgokat neked. De tanúi ezen attitűdök és viselkedés felé mások biztos jele annak, hogy fognak utcára kanyarodva meg, előbb vagy utóbb.

Nagyon korai figyelmeztető jel # 1: A Blamer

Elkerülése érdekében bárki, aki hibáztatja a negatív érzések és a rossz szerencsét valaki másnak. Különös gondot kell itt is, mint blamers lehet igazán csábító a randi. A hibás mások is, hogy jól nézel ki képest:

"Annyira okos, érzékeny, gondoskodó és szeretetteljes, nem szeret, hogy kurva jártam ki."

"Miért nem én találkoztunk, hogy önzõ, kapzsi, nő voltam eddig?

"Annyira nyugodt és együtt, és volt olyan hülye és paranoiás."

Erre a fajta dolog, lehet, hogy azt hiszed, hogy valóban szüksége van a megértés és a szeretet egy jó asszony, hogy változtatni szerencsét. Ez katasztrofális feltételezés ellentétben áll a törvény Blame.

Törvény Blame: Ez végül elmegy a legközelebbi személy.

Ha lesz a legközelebbi személy számára, a felelősséget biztosan fordulnak.

Blamers veszélyes lehet szeretni, mert általában szenvednek áldozat személyazonosságát. Érzés, mint áldozatok, látják magukat, mint indokolt, bármilyen megtorlás őket hozni, és bármilyen ellentételezést figyelembe. Blamers minden bizonnyal fájdalmat okoz neked, ha jön a szerelem egy.

Nagyon korai figyelmeztető jel # 2: harag

Harag van egy negatív hangulat miatt összpontosítani érzékelt a tisztességtelenség. Sértődött emberek érzem, hogy nem tudnak a segítséget, megfontolás, dicséret, jutalom, vagy a szeretet úgy gondolják, nekik jár.

Mindenkinek kiszerelt egy bizonyos összeget a tisztességtelenség az életben. Mi nem tetszik, de foglalkoznak vele, és lépni, igyekszünk javítani a helyzetet, és tapasztalatainkat. A sértődött hulladék érzelmi energiát lakás tisztességtelen mások (miközben észre saját tisztességtelen). Azt hiszik (tévesen), hogy nem tudják, hogyan lehetne javítani az életüket. Használnak harag elleni védekezésként egyfajta meghibásodás vagy nem megfelelő.

Sértődött emberek így felzárkóztak a "jogok" és ezért zárt be a saját terv, hogy válnak teljesen érzéketlenek a jogok és perspektívák mások. Ha szerelmes egy sértődött személy, akkor előbb-utóbb lesz a terhét, hogy a harag, és szinte biztosan érzem zárva, és csökkent a kapcsolatot.

Nagyon korai figyelmeztető jel # 3: A jogosultság

Emberek érzése jogosultság hiszem, hogy különös figyelmet érdemel, és különleges bánásmódot. Ezek csökkentése mások előtt sorban álló, füst bárhol, bármilyen módon hajt akarnak, mondani valamit akarnak, és nem szép sok mindent ők választ.

Aminek a magas színvonalú, hogy mit kell kapnia, és milyen más embereknek kell tenni értük, a jogosult érzem krónikusan csalódott és sértődött. Tehát úgy tűnik, csak a tisztességes, annak rövidlátó kilátások, hogy kapnak kártérítést a folyamatos kudarc. Különös figyelmet tűnik, mint oly keveset kér! Itt a logika:

"Annyira kemény, hogy nekem, nem kell várni a sort is!

"A minden, amit tesz fel, megérdemlem, hogy néhány szállítást a hivatal."

"Az, hogy milyen nap volt, azt várod, hogy kaszálni a füvet?

"Minden adót fizetnem, és ezek zavaróak nekem ezt a kis levonása!

"Ahogy én megüt a golf labda, én meg a legjobb helyet az étteremben!

"Én vagyok az az ember, meg kell főzni én vacsorát!"

Követően a ragyogás a rajongás hord ki, a jogosult személy tekintetében érzelmeit és a vágy, mint fontosabb, mint a tiéd. Ha egyetért, kapsz depressziós. Ha nem értesz egyet, kapsz bántalmazták.

Nagyon korai figyelmeztető jel # 4 fölény

Fölény van a hatás, legalábbis a test nyelvén vagy hangon, hogy valaki jobb, mint valaki más. Potenciális bántalmazók többnyire hierarchikus önbecsülés, azaz, azokat kell jobban érzem magam, mint valaki mást, hogy érzi jól magukról. Meg kell rámutatni, hogy milyen módon vannak intelligensebb, érzékenyebb, és több tehetséges, mint mások. Ez is lehet csábító a randi, mint ő fog rámutatni, módszereket, amelyek segítségével a kiváló is.

A leginkább megtévesztő formája hierarchikus önbecsülés a ragadozó önbecsülését. Hogy jól érzik magukat a saját, személyre ragadozó önértékelés szükségességét, hogy az emberek úgy érzik rosszul magukat. Sokan vizsgálat a magas önbecsülés, ha jönnek a bíróság által elrendelt kezelést, míg a többiek a családjában vizsgálatok alacsony. De egyszer beavatkozás növeli az önbecsülését az érzelmileg vert lefelé házastárs és a gyermekek, akik már nem az internalizálása fel-leírások, a ragadozó az önbecsülést mindig csökken.

A módosítás ezen a nagyon korai figyelmeztető jel magától igazság. Ha mersz, hogy nem ért egyet vele, akkor nem csak rossz, de erkölcstelen!

Nagyon korai figyelmeztető jel # 5: kicsinyesség

Ha tesz egy nagy üzlet a semmiből, vagy koncentrál egy kis, negatív aspektusa a kérdés, kapcsolatot vele lesz katasztrofális. Ez is mutatja magát, mint hogy nagyon különösen arról, hogy az ő élelmiszert állítanak elő egy étteremben, vagy mintha türelmetlen, ha valaki csepp valami.

Egy szerelmi kapcsolat, az ő kicsinyes és magatartásának majd úgy érzi, csökken néhány kisebb hiba, mintha semmi, amit valaha is végzett jogot az életedben ügyekben. Fogja érezni magát, és bírálta csökkent a legkisebb megsértésének, vélt vagy valós.

Nagyon korai figyelmeztető jel # 6: Szarkazmus

Szarkazmus jön számos formában. Néha ez csak a rosszul időzített humor - mondván, rossz dolog a rossz kontextusban. Néha ez ártatlanul érzéketlen, és nem áll szándékában bántani vagy megsérteni. Még gyakoribb, hogy az ellenséges, és azt jelentette, lekicsinyelni. A cél az, hogy aláássa a szempontból a szarkasztikus személy nem ért egyet, vagy rázza valaki bizalmát, csak egy ideiglenes ego nyereséget vagy valamilyen stratégiai előnyt jelent a tárgyalások.

Szarkasztikus emberek általában nehéz a benyomást menedzsment, mindig próbál hangot okos vagy szellemes. A hang mindig legalább finom fel-le benne. A társkereső ez lesz irányítani másokat. Egy kapcsolat, akkor a központ meg.

Nagyon korai figyelmeztető jel # 7: csalás (szándékos és nem szándékos)

Nem szándékos csalás történik minden alkalommal dating miatt nevezem én a "randi önmagát."

Mindannyian megpróbáljuk felvenni a legjobb arcát lehetséges randi. A legtöbbje minket fog túlozni mi a jó minőségű, legalább egy kicsit, ha úgy gondoljuk, a másik személy, mint mi több, ha mi is csak egy kicsit több, mint ezt. "Ó, te vagy vallási? Hát voltam érzés egy kicsit spirituális mostanában, úgyhogy megyek haza, és jobb olvasni a Bibliát, vagy legalább a filmet változat."

Ez a fajta szándékos túlzás célja kisebb becsapni, mint, hogy ösztönözze a saját. A exaggerator igazán akarja fejleszteni minőségű tetszik, ő csak nem egészen ott, még nem.

Természetesen, a társkereső önálló gyakran magában foglalja a nyilvánvaló csalás, mint: "Ó, mondtam neked, hogy én elmentem a Harvard? vagy: "Igen, tudom, hogy néhány gazdag és híres emberek." Megtévesztés mutat alacsony önbecsülés - és tiszteletet -, hogy csak rossz előjel a kapcsolatot.

Nagyon korai figyelmeztető jel # 8: Kis Féltékenység

Kisebb féltékenység nem jön ki, mint a nyilvánvaló vörös zászlót a kontrolling és a birtokos magatartása. Úgy néz ki, többet, mint ez: Ő kissé kényelmetlen, ha beszélsz, vagy akár nézni egy másik ember. Talán nem mond semmit, de úgy néz ki kényelmetlen.

A kemény dolog kis féltékenységet dating, hogy Ön valóban szeretne egy kis darabkáját, hogy tudják, hogy más személy gondoskodik. (Azt persze nem akar szeretni valakit, aki nem bánja, ha egyáltalán aludt az egész labdarúgó-válogatott.) De egy kis féltékenység megy hosszú-hosszú utat. Gondold azt, hogy egy csepp erős koncentrált folyadék egy hatalmas vödör vízzel. Több, mint egy apró csepp méreg kerül minden kapcsolat lehet fejleszteni a féltékeny személy és több fontos, beveszünk Tűzvonalban.

Még a kis féltékenység van a lehetőség, hogy káros. Féltékenység lesz veszélyes, ha kiderül a megszállottság. Minél többet megszáll valami, annál nagyobb a képzelet veszi át, torzítva a valóság és a racionális gondolkodás. Féltékenység az egyetlen természetben előforduló érzelem, pszichózist okozhat, amely a képtelenség megmondani, hogy mi történik valójában attól, amit a fejedben. Legsúlyosabb erőszakos kapcsolatok magában valamilyen formában a féltékenység.

Nagyon korai figyelmeztető jel # 9: Rusher

Nekem van ügyfelek panaszkodnak, hogy a barátok nem folytatnak, vagy próbálja söpörni õket a lábukról. Mindig mondd meg nekik: "Milyen szerencsés vagy!"

Fiúk, akik csak "túl gyorsan" (meghatározás szerint bármilyen tesz kényelmetlen), nincsenek tekintettel a határokra. Az egyik a "visszaélés" van ", ami sérti a személyes határokat." Nem hízelgő, hogy valaki azt akarja, annyira, hogy nem érdekli, hogy neked kényelmes. Győződjön meg arról, hogy minden ember leszel érdekel mutatja tiszteletben tartsa az Ön kényelmét szinten, minden érzék a szó.

Bízz Yourself

Míg bizonyos körültekintéssel ből egy jó dolog, akar lenni abban, hogy az óvatosság proaktív, hanem reaktív, azt szeretné, hogy alapján bízik az ösztöneiben, mint distrusting szerelem.

Bizalom magadban ered a legmélyebb értékeit. Mindaddig, amíg maradsz összhangban legyen a legfontosabb dolog, és mi van, akkor természetesen eltolódását azokkal szemben, akik valóban értéket Önnel, mint személlyel.

De még akkor is, ha szilárdan megalapozni az Ön értékeit, lehetséges, hogy tévesszen meg rejtett neheztelés, harag, vagy visszaélésszerű tendenciák az embereknek van időpont. Azért, mert ez könnyen az hajlamos az ilyen tendenciákat hozott hamis dating arca. Mert egy "folyékony" öntudatát, mint a legtöbb ember, ez megkönnyíti számukra, hogy öntse minden olyan tartály, azt hiszem, tetszeni fog. De nem lehet, és nem marad egy szép tartályban, miután létrehoz egy kapcsolatot. Aztán a neheztelés, harag, vagy a visszaélés jelennek meg teljes erővel.

Több, áldozattá

Kutatások azt mutatják, hogy ha egy nő már bántalmazta a múltban, akár gyermekkorban, van egy jó esély, hogy ő lesz a következő bántalmaztak az ő kapcsolata is. Úgy hívják, "több-megtorlás", és ez gyakran félreértik.

Hallottam, hogy túl sok nő ügyfelek mondj ilyeneket, tudnék járni egy teli teremben orvosok és terapeuták, és beleszeret egy büntető. "

Vagy azt kéri, a szomorú és riadt szemmel, "Miért csak vonzó bosszús, mérges, és visszaélésszerű partnerek? Csodálkoznak, ha eloltotta azt jelzi, hogy azt mondja: "Kérem, visszaélés nekem!" Ez különösen a tévhit a fertőzés még néhány szakember, akik nevetségesen theorized, hogy egyes nők "lenni visszaélni."

Ha már tapasztalt többszörös áldozattá, kérlek értsd meg ezt: A probléma nem az, hogy vonzza csak bosszús, mérges, vagy visszaélésszerű udvarló, hanem az, hogy, és a nagy, még nem volt fogékony a szelídebb, jobban tiszteletben tartják a férfiak azt is vonzani. Ez nem tudható be a vérmérséklete vagy a személyiség, hanem egy normális védekező reakciója. Miután sérült meg, természetesen akkor bocsátott finom akadályok önvédelem. Nem sértő a férfiak elismerik és tiszteletben ezeket az akadályokat. Például, tegyük fel, hogy ön dolgozik valakivel, aki vonzódik hozzád. De érzékeli, hogy te vagy a kellemetlen apró gesztusokat több közelsége. Ő természetesen hát ki és ad időt, hogy meggyógyítsa, vagy ő fog rendezni a nem-romantikus barátság. De egy ember, aki valószínűleg rosszul kezel akkor vagy nem ismeri el a korlátokat, vagy teljesen figyelmen kívül hagyni őket. Ő továbbra is a találatot Ön, amíg nem bontja le a védőfallal veszik körül, hogy éhes a szíve.

A következő "intimitás teszt" segít érzékenyebbé válnak, és bízva, hogy a nem-verbális jeleket a mellékletet, hogy végső soron emelkedik az alapvető érték.

Intimitás teszt

Tud valamit magadról közzé, beleértve a legmélyebb gondolatait és érzéseit, félelem nélkül elutasító vagy félreértés?

Az az üzenet, az a kapcsolat, "nő, bontsa ki, létre, közzétételére, tárt fel? Vagy ez, "elrejtése, leplezni, szerintem csak bizonyos módon viselkednek, csak bizonyos módon, úgy érzi, csak bizonyos dolgokat?

Ez a kapcsolat mindkét fél számára nyújt optimális növekedés?

Tud is fejlődik a legnagyobb személyek akkor lehet?

Az Ön partnere teljes mértékben megértem, hogy van gondolatok, hiedelmek, preferenciák, és érzéseket, melyek különböznek az ő?

Nem úgy tartják be ezeket a különbségeket?

Vajon van annak ellenére, ápolja őket?

Nem is fogadja el a különbségek nélkül próbál változtatni neked?

Akarsz fogadni, hogy a partnere gondolatait, meggyőződés, preferenciák, és érzéseket, melyek különböznek a tiéd?

Tud tekintetében ezek a különbségek?

Tud ápolják a partnere azok ellenére?

Nem fogadja el őket anélkül, hogy megpróbálnánk megváltoztatni őket?

A nagyobb érzése a legfontosabb értékek Önnek több bizalmat, hogy meg fogja találni a korai figyelmeztető jelek a visszaélés. Hallgassa meg részvéttel a halvány üzenet az Ön éhes szíve. Akkor nem kell, hogy az ilyen kétségbeesett outcries, hogy felfüggeszti a legjobb ítélet, megijeszt ki a megfelelő települések, és vonzzák a sértődött, dühös, vagy visszaélésszerű partnerek.