2012. augusztus 29., szerda

"Sugar Daddy Párkeresés" weboldal indult el az Egyesült Királyságban


Egy internetes társkereső oldalon, amely összeköti gazdag férfiak fiatal nők - és büszkélkedhet MP, mint egy úgynevezett "cukrosbácsi" tagja - indult az Egyesült Királyságban.

Brandon Wade, az alapító seekingarrangment.com, ezt mondja az amerikai oldalon van UK 80.000 tagja van. Az oldal azt állítja, egy millió tagja van Amerikában, a 10 nő - a "cukor babák" - minden egyes ember. Egyezik elszegényedett fiatal nők idős férfiak, akik lehet "kezelni" őket vásárol ajándékokat.

"Negyven százalékát a cukor babák diákok, akik segítségre van szükségük a tandíj," Mr Wade mondta. "A következő legnagyobb csoport egyedülálló anyák. Az oldal tükrözi a bajok korunk ... Ha ez a kizsákmányoló, majd A kizsákmányolás kölcsönös. kapok megkérdezte sokat, ha a prostitúció. De a cukor babák nemet mondani. "

Azt mondta, a legtöbb társkereső oldalak felszínes és a helyszínen nem különbözik. Azt mondta, a legtöbb brit tagság jelenleg a londoni székhelyű.

A "cukor apuka" a főleg bankárok, vállalkozók és vezérigazgatók a korai 40-es, átlagos jövedelme 170.000 £ évente. Töltenek 2.862 £ évente "cukor-addikció", és 13 évvel idősebb, mint a nők - de ott is fiatalabb örökösei vagyonokat és az egyik parlamenti képviselő, tette hozzá.

Siobhan Freegard, az alapító netmums, félt az új oldal is elmossák a határt a prostitúció és a valódi kapcsolatok. "A probléma olyan helyen, mint az, hogy a hatalmi egyensúly ferde a kezdetektől fogva," mondta.

Agony nagynéni Virginia Ironside talált semmit "erkölcsileg rossz" az oldalon. "A nők sokkal pragmatikusabb a szexről, kevesebb átázott, mint a férfiak. Ha egy nehéz-up Egyetlen anya és ott volt valaki, akkor kiderül, hogy nem túl vonzó, és nem megy tovább, mint azt szeretnénk, hogy én nem látok semmit önmagában rossz. "