2012. szeptember 22., szombat

Útmutató a kettős Dating


Amikor azt mondjuk, dupla társkereső, azt jelenti, egy személy látta, két vagy több ember egy időben. Amennyire a kérdést vet fel hatalmas előadások mi etikus és mi nem, itt van egy hat szabály nem ítélkező szempontjából hogyan kezelheti az, hogy egy ilyen szörnyű flört és élvezze, miközben te.

Légy őszinte

Amikor elkezdi megy ki valaki hadd tudja rögtön, hogy te nem vagy kész kötelezettséget, és akkor látni más emberek. Őszinteség takarít meg, és az embereket látsz, biztos szívfájdalom később. Hogy őszinte legyek is segít felépíteni egyéb kötvények velük. Tehát, ha a "társkereső" nem működik, csak válhatnak a legjobb barátok később.

Ne dupla foglalásra ugyanazon a napon

Adj magadnak és az érzelmi állapot képes feldolgozni a tapasztalatokat. Ha megy el, hogy egy srác / lány a délutáni és a másik aznap este, akkor összezavarodnak egyaránt szól tapasztalatait. Tántorog az időpontokat, néhány nap alatt. Is, ha nem akar szerelmes mindkettő azonos módon. A szeretet csak növekedni fog, és végül, de ha eddig őket túl közel egymáshoz, lehet, hogy nem tudja, ki valójában az, hogy te mosolyogsz.

Győződjön meg róla, van egy kis időt egyedül

Ne menj el minden este valakivel. Győződjön meg személyes időt magadnak. Ha igazán szeret mind az emberek, amit társkereső, akkor eldönthetjük, hogy időt, hogy kitaláljuk, hogy ki szeretne maradni. Akkor is ezeket a személyes, de biztosítani tudják, hogy ez az az idő, és ők csak ott, hogy kiegészítse neked. Ez nem róluk. Ez is segít nekik megérteni a "valódi" téged.

Tegye a határidő az ajánlatot, és hadd tudják is

Ha úgy dönt, hogy eddig több személy egy időben, az érzéseidet kaphat zagyva fel. Állítsa be a határidőt, hogy a döntést arról, hogy hol állsz, és tartani, hogy a határidőn belül. Ha a végén a határidő még nem tudja, kivel kíván felvenni, mondd meg nekik, hogy nem veszi sem. (Time kívül segíthetnek eldönteni, hogy ki akarod ... ha azt szeretné, hogy nekik, hogy van!). Is, amelyek a határidő a fejedben megkönnyíti, hogy észre, hogy mi történik veled. Ez segít megőrizni az irányítást a helyzetet, és nem a végén érzés, mint egy bolond, mert nem esik eső, illetve mindkettőjük számára.

Ne menj ugyanazokon a helyeken velük

Ha a jazz szeretője van egy különleges szórakozóhely ő / ő szereti, ne vegye be a focista (kap a drift!) Ugyanezen helyen. Kerülje el az azonos kávézók, ugyanaz lógni területeken, és talán még az azonos területeken település gyakori. Ez sokkal könnyebb kezelni két időpontot, ha azok nem látni nyúlik a másik személy. Ők tudják, de nem kell látni.

Kerülje a játék féltékenység játékok

Ne dörzsölje sót a sebet. Időszak. Ők pedig megértés ahhoz, hogy elfogadja a "önfejű" módon, így nekik egy kis szünetet, és nem gödör őket egymás ellen, így nyilván. Hagyja a pontkorrózióval a fejedben, amikor a döntéshozatal.