2012. szeptember 21., péntek

Legfurcsább Online Dating Profiles megmutat Worst Of Web Romance


A humor honlapon összegyűjtött néhány furcsa bekattan a wannabe romantika, hogy kiemelje a legrosszabb a világ internetes társkereső kínál.

Nehéz megérteni, hogy kik ők abban a reményben, hogy jó benyomást, és üzeneteket, amelyek valószínűleg küldeni udvarló menekülnek terror.

Az egyik egy kicsit túl up-front az ő személyes szokások, bevallja: "Én fing sokat."

A középkorú férfi úgy döntött, hogy bizarr jelenthet támaszkodva a wheelie bin viselése mellett a bin táska.

És ha ez nem volt elég furcsa, azt mondja, a legtöbb privát dolog, amit hajlandó elismerni, hogy ő "szeret inni uborka juice."

Egy másik ijesztő fickó, akinek a képhez fotót website okcenemies.tumblr.com, döntött egy pillanat maga keres túlsúly a strandon.

De ha ez nem elég, ő is büszkélkedhet a "hegesztés és lövés" képességeit.

Egy másik ember valószínűleg nem teljesíti a megfelelő hölgy, bevallja, hogy egy tipikus péntek este ő "borotválás a nyilvános haját", hogy készen áll a hétvégén.

A tetovált fickó viselt munkaruha és kezében egy sört, és egy pisztolyt ad betekintést az ő gyermekkora, felfedve "voltam szép látványt és nyert, mint egy fiú, apám kényszerített bele. Az apám dohányzik Hella gyom ", a Sun idézte őt, mint mondta.

Egy férfi mutatja ki érdeklődését a történelem, az arany egyiptomi stílusú kalapáruk.

De a könnyed beépülő modul nem illeszkedik az ő üzenete, ahol azt mondja, hogy tölt sok időt gondolkodni "a gonosz, hogy az emberek mit csinálnak".