2012. szeptember 20., csütörtök

Desperately Seeking Jelentés


A nők jönnek nekem az idő kapcsolat tanácsot, én már férjhez háromszor (nos, technikailag 4 - Én nem számítanak a megsemmisítés) és keltezéssel több száz ember. Megpróbálom elmagyarázni, hogy ez nem egy jelvényt a becsület, ha akarod kapcsolat tanácsot, menjen valaki, aki feleségül főiskolai barátja, és még mindig házasok 30 évvel később.

Legyen Akárhogy is, sok nő van, aki, a 50-valamit, a mártással egy óvatos toe a szép új világ, az online társkereső. Miután töltötte a legtöbb az elmúlt két évtizedben egyetlen és a rendelkezésre álló, néztem online társkereső érett forrása: "végső soron az a kétségbeesett", hogy "ártalmatlan szórakozás nős férfiak", hogy "az út a szerelem egy high-tech világban." Feltételezem ez a javulás, bár nem tudom garantálni.

Tény, ha kifogytunk a főiskolai és egyre inkább ki a hagyományos munkahelyi javára izolált otthoni irodák, nincs sok más módon, hogy megfeleljen a férfiak. Nem tudom mi van, de én csak nem arra összejövetel, mint egykor voltam.

Itt tehát van néhány nehezen megszerzett bölcsesség és néhány szilánkok elcsigázott hozzáállás. Az a tapasztalat, hogy az internetes társkereső kódot vált, egy szó, kodifikálni kell. Vissza, amikor mi voltunk a vásárlás drága újságpapír ingatlan (újságpapír emlékszel?) A personals, ez volt minden a rövidítések, mint például SWF és BBW. Most minden a fordításban.

Néhány kódszavak nyilvánvalóak: Cuddly = Fat. Keresése my Soulmate = Stalker. Néhány finomabb. Íme néhány Ethlie azon ötletek Online Ismerkedés, több mint 50 kiadás.

1. Először is ellenőrizze a statisztika. Levonva két hüvelyk az ő magassága és 30.000 $ / év az ő kijelentette jövedelem. Azután adjunk hozzá 10 év az ő korában. A nők, az úton, általában csak borotválja le öt év. Férfiak hajlamosak becsapták a fiatalság való megjelenését. Hibáztatom borotválkozó tükrök: Ha nem látja a kopasz folt és a sör hasa, azt feltételezik, nem tudsz sem.

2. Ezután nézd meg a fotó is. No photo azt jelenti, hogy van vagy házas, vagy Quasimodo. Valószínű, ő nem Quasimodo. A fejfedők az első megmondani. Hacsak ő valójában lovaglás, bármely viselő férfi egy cowboy kalapot is kopasz. Is, ne várják tőle, hogy menjen a csaj flick veled (bármely film nélkül robbantások egy csaj flick), vagy főzni beltérben. Ha ő visel cowboy kalapot és mellette álló egy teherautó, ő kopasz, és iszik. Ha ő visel cowboy kalapot és mellette álló egy Harley, ő kopasz, italok, és csalni téged.

Hacsak ő valójában játszik baseball bármely viselő férfi egy baseball sapka is kopasz. Ha van rajta egy baseball sapka, a sport kabát és tornatermi cipőt, ne várják tőle, hogy vegye fel a csekket.

3. Ha ő okozott mellett egy sportautó, ő bizonytalan az ő férfiasságát, és nyomja meg a húgát. Ha ő okozott mellett egy Hummer, ő bizonytalan az ő férfiasságát, és eltalált. Ha van egy motorcsónak, várnak kötelezettségvállalás-phobe. Ha van egy vitorlás, számíthat egy takaros freak - hacsak nem egy katamarán, amely esetben küldje őt nekem.

4. Ezután nézd meg, ahogy leírja magát. Ha ő a "jó hallgatóság", ő egy gyáva, akkor lesz választotta az étteremben. Ha a "földre", ő az olcsó, akkor megyek holland. Ha ő "nagy csókol", ő szexmániás, számíthat arra, hogy harcolni vele vacsora után.

5. "Kalandos" a perverz. "Sensual" a perverz. "Nyitott" a perverz. "Világi" a perverz. "Kifinomult" a perverz. "Bizarr" nem csak ő perverz, de overshares.

6. "Szeretne kényezteti" azt jelenti, hogy keres valakit lánya életkora, D-cup vagy annál jobb. "Nagylelkű" azt jelenti, hogy keres valakit, fiatalabb, mint a lánya, DD-csésze vagy jobb. "Sportos" azt jelenti, hogy nem rendelkezik a jó öltöny. "Sportos" azt jelenti, hogy tölti vasárnap előtt a televízió. Tehát nem "Nem vagyok az a fajta srác, aki tölti vasárnaponként a televízió előtt."

7. Vigyázz különösen a hívószavak, hogy a férfiak úgy gondolja, a nők, mint a. "Egy úriember" egy nőgyűlölő egy ing. "A romantikus" egy soros dater egy csokor. "Lelki" azt jelenti, hogy alig keresnek annyit, hogy táplálja magát. És az "érzékeny" ... jól, érzékeny azt jelenti, hogy nem igazán keres valakit, mint te. Ő igazán keres valakit, mint ő. Tudod, valaki egy pénisz.